A jak se seznamujete vy?

17.8.2011 18:38 · 1 167 nézetek wilderness

Než přejdu k podstatě tohoto příspěvku, tak si dovolím popsat událost, kterou jsem před časem zažil.

Nedávno jsem dostal email od neznáme ženy. Popisovala mi, že dostala na mne kontakt od její kamarádky, kterou jsem prý kdysi zaujal (!). Marně sice přemýšlím, na kterou ženštinu jsem kdy mohl takto zapůsobit (?). Psala, že jsem ji prý sympatický a že by mne ráda poznala osobně. Pokud mám zájem, tak že se mám ozvat. Ona dohazovačka si přála zůstat v utajení. Potvora!

Mám sice nějaké ty zkušenosti s tímto typem strojeného seznamování prostřednictvím všelijakých kamarádu. Zejména pak z mého porozvodového období, kdy jsem byl po jistou dobu zván na návštěvy, jako potenciálně dosažitelný objekt pro dlouhodobě volné či nešťastně opuštěné kamarádky mých báječných hostitelů. Bohatě mi stačilo pár takových návštěv, abych si ujasnil, že tudy cesta nevede. Později jsem s díky tyto příležitosti pro poznávání vhodných kandidátek odmítal.

Nicméně toto byla pro mne úplně nová situace. A protože se z principu novým podnětům nebráním, tak jsem se se slečnou setkal. Z nejprve upjatého rozhovoru se po několika deckách Portugalu rozvinula velmi příjemná debata. Čas vyměřený pro setkání u kávy se protáhl o návštěvu dvou dalších podniků. A ani loučení nezůstalo pouze u podání ruky.

Ale proč to sem píšu. Docela by mne zajímalo, jaké máte zkušenosti se seznamováním a navazováním vztahů? Frčí ještě vůbec klasické seznamky nebo již jejich roli převzaly sociální sítě? Jaký je na to váš názor? Díky za příspěvky.