Předstíráte orgasmus?

30.3.2023 15:35 · 1 776 nézetek Simrani_podcast

Na podcastovém instagramu jsem udělala anketu mezi muži i ženami, zda předstírají orgasmus.
Děje se to, ne že ne. Předstírají obě pohlaví. Ženy víc. Proč tomu tak je nechám na vašich úvahách. Sama za sebe mohu jen říct, proč jsem ho několikrát v životě předstírala já.
- Věděla jsem s jistotou, že se neudělám, ani kdyby probíhající aktivita probíhala ještě půl hodiny.
- Nevěděla jsem, co partnerovi poradit, aby to dotáhl do vytouženého cíle (mého orgasmu)
- Nechtěla jsem, aby dále vydával energii na marný boj
- Neměla jsem koule na to říct, že stačí, že to neklapne...
Zajímalo by mě, jestli pro mě najdete slova pochopení, protože názory se různí. Co mi ale připadá zajímavější, je pánské předstírání orgasmu. Na první dobrou si člověk řekne, že to ani nejde, aby chlap předstíral orgasmus, ale chyba lávky!
Muži předstírají a dost jim v tom pomáhají kondomy:) Sází na to, že ženy nezkoumají použité prezervativy a tak někdy zapulzují penisem, někdy vzdychnou nebo dokonce zakřičí a falešný orgasmus je na světě a oni mají vyřešené. Důvodem bývá to, že je to prostě přestane bavit.
Co ve mě ale vyvolává emoce víc, než předstírané orgasmy je to, že se muži při orgasmu a při sexu obecně moc neprojevují a to je škoda. Jsem fanynkou krásných prožitých "pořádných" orgasmů, kde je radost z nich sdílená. Ty lze ale prožít s málokterým mužem, protože "tichošlápků" je většina. Proto prosím, pánové zkuste se uvolnit a dát volný průchod emocím. Nemusíte řvát a vzdychat... jen buďte prosím sami sebou a nestyďte se za své prožívání.


Jo a abych nezapomněla, tak tady jsou výsledky té ankety!
67% žen předstíralo orgasmus
26% mužů předstíralo orgasmus