Bež na Facebook

16.4.2023 04:27 · 1 112 nézetek Maru75

Toto mi napsalo hodně můžu co rádi fotky,než normální schůzku a posílají své 20 deka bez kosti každému na potkání a myslí si že to nikdo jiný nemá .Omyl když nemá nudli tak má třeba šikovné prsty nebo mozek a nebo je aspoň chlap. Vím že už nikdo neví jak se má chovat chlap a pochybuji že se to změní i když třeba tu svoji chloubu budou měřit podle telefonu co nepustí z ruky jako tu svoji nudli.
Tak sem dala na radu zde přítomných těch bez mozku a přihlásila se na Facebook . To byl nápad století. Funguje to úplně stejně jak tady buď ahoj a konec debaty nebo mi pošlou nudli. Dnes konečně někdo normální. Říkám sláva jedu na wellnes a eroticky veletrh a prd. Radši si honil ptáka a točil video než by se zvedl a přijel a hrozně se divil proč mě to nezajímá.Proč nejsem vzrušená z toho jak by mi to dal a že je mladý s velkým.
Mě to ale fakt vůbec nezajímá a je mi jedno jestli si malý tenký mladý či starý ale když si neschopný se sejít v reálu tak jsi úplně o ničem.To nic mám doma a rozhodně to nepíšu protože někoho chci zvát k sobě domů jak si hromada mužů myslí. Že jim to chci udělat, ještě jim uvařit nebo jim vyprat.
NEJSEM ZOUFALÁ JAKO MUŽI TADY.

Becenév
Régió
Kocourak Kocourak
Czech Republic Pardubický kraj
_BugsBunny_ _BugsBunny_
Czech Republic Pardubický kraj
ledgers ledgers
Slovakia Bratislavský kraj
Vevericak Vevericak
Slovakia Bratislavský kraj
zvraceny1 zvraceny1
Czech Republic Ústecký kraj
Red_Mauritius Red_Mauritius
Czech Republic
...martin... ...martin...
Czech Republic Pardubický kraj
DomSub23 DomSub23
Czech Republic
ak19 ak19
Czech Republic