To o mne - časť 35 PRÍLEŽITOSŤ

30.8.2023 14:13 · 725 nézetek Anayaaa

Po dlhej dobe zas raz píšem. Dostala som od viacerých ludí, ktorí ma čítajú luxusnú bídu a tak je na čase zas niečo vypustiť.

Po našich sexuálnych experimentoch prišla príležitosť. Pracovná príležitosť, ktorá nás trošku v pokračovaní a divočení pozastavila. Dostala som sa do spoločnosti, ktorá mi otvorila neomedzené pracovné možnosti. Žacala som fungovať ako OSVČ a doma sme sa úplne otočili v pozíciách. Manžel zostal doma s juniorkou a ja som začala zarábať. Znie to asi zvláštne ale nám to fakt pomohlo. Manžel sa tešil, že môže byť doma a ja som sa tešila, že z domu vypadnem. Dostala som sa do úplne inej sekty ludí, do úplnej inej životnej úrovne a zrazu sme mali pocit, že konečne začína lepší život po všetkých stránkach.

Spoznala som kolegyňu v mojom veku. Neskutočná žena. Neskutočná osobnosť a doslova sexuálná bomba. Sadli sme si od prvej minúty po tom, čo sme sa zoznámili. Už na prvej káve sme otvorili tému sexuality a zistili sme, že sme obe velmi sexuálne aktívne a obe sme bisexuálky.

Vzniklo medzi nami neskutočné napätie, vzrušenie, túžba. Stretávali sme sa v práci dosť často a to čo medzi nami bolo sa doslova dalo krájať. Nikdy som v podobnej situácii nebola. Vedela som, že aj ona má za sebou skúsenosti so ženou a nie je to pre ňu nič neobvyklé. Tým, že sme si neskutočne rozumeli a aj vo volnom čase si písali, sa celé to napätie medzi nami stupňovalo. Neviem či sa to celé dá popísať slovami. Nikdy som nebola v situácii, kedy nie som ja ten lovec a tá na koni, tá ktorej ide čisto o sex a ideálne na jedenkrát, do situácie kedy je to všetko sexuálno obojstranné a vlastne som možno ja tá lovená. Šialený pocit, ku ktorému som nevedela dať to správne stanovisko. Po pár týždňoch mi pri odchode z práce dala pusu. Obyčajnú, školkovskú. To, čo vo mne tá pusa spustila, bol doslova výbuch emócii....

Dokážem sa zmotať do ženy??? Nebola som presvedčená o tom, že so ženou nikdy nedokážem mať niečo viac ako je sex?? Netvrdila som, že sa do ženy nedokážem zamilovať??? Nedala by som ruku do ohňa, za to, že so ženou nie som schopná napríklad žiť???

Všetky moje postoje sa začali rútiť dole kopcom a ja som začala sama o sebe pochybovať. Mala som pocity rovnaké ako som mávala s mužmi a nevedela som identifokovať či sa mi to páči alebo ma to desí. Ono to asi bol mišung tých dvoch emocií..... A to som vtedy fakt netušila, že toto bol celé len jeden velký začiatok....☺️☺️