To o mne - časť 36 ONA

12.11.2023 05:52 · 948 nézetek Anayaaa

Vždy som túžila po divočine. Nájsť, mať kamošku, ženu, parťáčku, ktorá by s nami fungovala vlastne v trojici a nie len v posteli. Ktorá by nemala problém byť našou súčasťou, plnohodnotným článkom našej rodiny. Nereálne.. myslela som si do istej doby. Do doby, kým sa zjavila ona. Plne som si uvedomovala, že to zrejme nikdy nebude fungovať tak, ako je to v seriáli "Já, ty, ona". Ako by daná žena musela byť nastavená aby vlastne zasvetila život nejakému páru? Vždy bude mať pocit, že je ta tretia.

Celé som si to idealizovala a plne otvorila svoje city. Nechala som sa vtiahnuť do nejakého sci-fi sveta, kde všetko vyzeralo ružovo. Kde ona, bola s nami, kde sme boli spolu.

Pozvali sme ju na garden party, pili sme, bavili sme sa a ako to už býva zvykom so stúpajúcim promile v krvi som sa prestávala ovládať. Bozkávali sme sa sediace oproti môjmu mužovi. Následne sme sa presadili a dotýkal sa jej on, bozkával ju on, robil to on. Pozerala som sa na to, ako jej šmudlinkuje nohu, tak ako to robieva mne. Bolo to neskutočne vzrušujúce. Poprvé som videla svojho muža v prítomnosti inej ženy. Božskej, krásnej ženy. Viem si úplne predstaviť jeho nadržanosť a boj s pérom v teplákoch. Zrejme bol sám v šoku z toho, čo sa deje ale nedával na sebe absolútne nič poznať a ja som mala pocit, že si to neskutočne užíva. Úprimne... Nie je úplne bežné nechať svojho muža v plnej moci inej ženy, aj sa zatial nekonalo žiadne mega sexuálno. Táto žena ma neskutočný dar spôsobovať si v kalhotkách doslova Niagáry. O jej talente som vedela a tak som muža podpichla aby skúsil situáciu vyhodnotiť sám. Zaboril jej ruku medzi nohy. Bingo... Potopa. Spokojne som to sledovala, užívala si to. V hlave som mala doslova červenú komnatu hriechov a potešení. Najdivokejšie predstavy sa stávali skutočnosťou. Mala som jasný plán. Dnes sa posunieme o level vyššie.

Sedeli sme, kecali sme, bozkávali sme sa, dotýkali. Aká je nevýhoda života rodičov? Nevyspitatelné deti, ktoré sa ozvú vždy keď to najmenej čakáte a chcete. Vo vysielačke sa ozval plač juniorky a tak som musela odísť dnu, urobiť mlieko a lahnúť si do postele. V neskorej nočnej hodine a s pár becherovkami v krvi som zaspala rovnako ako juniorka. Čo sa dialo vonku??? Viem len z rozprávania..

Muž sa snažil dotiahnuť dielo do konca ale ona bola zmatená. Vraj si neni istá ako to zoberiem a že by som mala byť pri tom. Aká škoda, že sme si isté veci neujasnili dopredu. Absolútne by mi nevadilo keby si to rozdajú pod rúškom tmy niekde na záhrade. Nestalo sa. Nevadí. Celú svoju nadržanosť si môj muž vybral na mne, na druhý deň.

Ten večer nedopadol úplne podla mojich predstáv ale vela vecí sa zlomilo. Vedela som, že je v tom s nami, že je otvorená trojke a že nás vlastne chce. Celú nedelu sme sa o tom s mužom bavili, v medzičasoch sexovali, plánovali čo bude a túžili po ďalšom dobrodružstve. Konečne bol môj muž súčasťou môjho vysneného života. Našla som konečne to, čo som hladala? Je ona tá výnimočná žena? Tá naša žena?