Muži prosím nefňukat!

4.2.2024 06:47 · 2 101 nézetek Tiferet

Protože se tady neustále řeší, jak to tady mají muži těžké a není den, kdy by si nějaký zoufalý amatér neodplivnul nad tím, jaké jsme namyšlené krávy, které ani neodpoví na zprávu, tak bych k tomu chtěla napsat svůj názor.
Naprosto souhlasím s tím, že zaujmout ženu zrovna tady není jednoduché. Chce to jistou dávku originality, vnímání, nějakou tu inteligenci a špetku humoru.

Sama jsem zkusila popřemýšlet o tom, kdyby se role otočily a my ženy měly oslovovat muže, který jsou bombardovaný nadrženýma ženskýma. Asi vyniknout v tom davu není vůbec lehké a ne pokaždé trefíme hřebík na hlavičku, ale naštěstí to řešit nemusíme a vrátíme se zpět k tomu, jak zaujmout ženu.

Budete to mít těžký v tom, že každá žena je jiná a to, co by fungovalo na mě, tak to u jiných absolutně neprojde. Takže tohle není celoplošný návod, pouze názor jedné ženy z mnoha.

Ale já osobně mám ráda, když se o mě muž zajímá, tím by měl začít. Myslím, že to funguje u obou pohlaví. Takže minimálně by si měl přečíst profil. Pokud je tam uvedeno, že někdo nikoho nehledá, tak mu psát, že já hledám, považuji za opravdu jedince s velmi nízkým IQ.
To je jako jít do obchodu k regálu, kde je napsáno "zboží vyprodáno" a dožadovat se ho. Zkoušet to, kdyby náhodou, pouze podporuje rozmar některých uživatelek. Kdyby ženy, které tohle mají na profilu, nedostaly jedinou zprávu, tak by buď byly spokojené, že to všichni pochopili, nebo ty, které by možná něco přece jen chtěly, měly smůlu.
Tohle je síla slov, která můžeme a nemusíme napsat všem příchozím na náš profil. Popravdě opět to vypovídá o jisté inteligenci jak té ženy, tak muže. Ta, která to myslí vážně, nemá důvod hrát nedobytnou a ta která ne, tak neví co chce. Stejně tak muž, který odpoví, je buď debil, který neumí číst, nebo je debil, který to zkouší kdyby náhodou, a tím pádem získá opět jen pár minut pozornosti ženy, která neví co chce. Tady samozřejmě musíme doufat, že si ho vůbec ta nerozhodná žena při tom šestistém vzkazu všimne.

Další záhadou jsou pro mě prázdné profily. Pokud mám někoho okouzlit, nebo chci někoho poznat, potřebuji k tomu minimálně nějaké vstupní informace.
Stejně tak, pokud já sama hledám, nabízím někomu sama sebe a hledám kompatibilní protějšek, tak určitě o sobě napíšu víc, než jen přezdívku a kdy jsem se zaregistrovala. Prázdné profily na mě působí jako krabice, o kterých nic nevím, nemám chuť je otevřít a už vůbec ne je poznávat. Ten kdo má energii je zkoumat prosím, ale nemůže se divit jakémukoliv obsahu.

Takže, když už máme muže, který umí číst a je natolik inteligentní, že dokáže vyfiltrovat ženy, které o seznámení stojí, tak mě konkrétně potěší, když použije něco z profilu o mně, aby mi naznačil, že se o mě zajímá. Ne, opravdu to není věta "Máš hezký kozy." nebo "Tebe bych teď vylízal." Musíme si uvědomit, že ta žena třeba zrovna jede do práce a to, že tobě večer stál a chtěl ses vystříkat, nemusí být zrovna ten správný stimul, jak jí ohromit po několika hodinách, kdy je úplně v jiném rozpoložení. Opět si myslím, že inteligentnímu chlapovi tohle není potřeba připomínat.

Pokud píše blogy, tak reagovat s neodkrveným mozkem v soukromé zprávě na téma blogu. Pokud něco komentuje, tak napsat trefnou a třeba i vtipnou reakci zpět, aby si tě všimla. Pokud má galerii, tak si všímat detailů a použít něco, co není otřepaný a co jí donutí se zamyslet nad tvou reakcí. Celkově mám ráda zprávy, které mě nutí zkoumat toho člověka a přemýšlet nad tím, jak to myslel. Dobré jsou třeba promyšlené otázky. Nejhorší jsou takové, kde si ten muž okamžitě zavře dveře hned. Typu "Ahoj" na což se dá odpovědět taky jenom "Ahoj".

Dalším krokem vedle, jsou veškeré zprávy, ze kterých je cítit pouze nadrženost.
A to stejné zprávy, který působí strojově a typu ctrl C. Ty ženy nejsou blbý, a když jim přijde pětkrát stejná zpráva v rozmezí dvou měsíců, tak asi vyhodnotí, že nejsi zrovna nejostřejší tužka v penále.

Další důležitý aspekt je pro mě přezdívka. "Hledammilenkuspechato" "Velkaklada" "Smudlik" "Muzuhned" "Kanec368" atd. Opravdu není ideální. Působí to infantilně a že vás zajímá jen šukání. Takový nick spolehlivě odradí hned.

To stejné fotka v profilovce. O péru se nemusíme ani bavit. V tomhle případě je kouzlo prozrazeno dřív, než kouzelník začne a překvapuje mě, kolik chlapů to dodnes nepochopilo, že si rády tato místa rozbalujeme samy.

Dát si na profil bejvalku je úplně z cesty. Dotyčná neví, zda se ještě scházíte nebo ne, protože normální chlap má minulost vyřešenou a nemá potřebu se chlubit něčím, co již dávno není.

Líto je mi těch mužů, kteří napíšou úplně normální zprávu zhruba v tomhle znění "Jsem Tomáš, mám rád sport, mazlení atd. a hledám toho a toho... Asi kdybych někoho aktivně hledala, tak si jí přečtu, ale problém vidím v tom, že taková zpráva v těch mnoha zanikne. Je příliš normální. Neurazí ani nenadchne. Opět to působí univerzálně a vždycky si představím borce, který to kopíruje stovkám žen přede mnou. Není tam to něco, co tě donutí přemýšlet, jaký ten muž je.

Další věc je, zda poslat fotku, nebo ne. Tady se nemůžu rozhodnout. Pokud jí nepošleš, tak některé ženy tě okamžitě pošlou do věčných lovišť. Pokud jí pošleš a nebudeš se líbit, tak tě smetou úplně stejně. Možná bych nějakou zvolila, ale opět bych si dala pozor, aby ta žena si musela ještě domýšlet a představovat jaký jsi. Za mě tedy ideální nějaký detail těla (kromě péra!), nebo silueta. Jako zajímavý nápad mi přišla třeba motorkářská helma, nebo něco podobného, co skrývá obličej.
Ale když nad tím přemýšlím, tak když jsem někoho dřív hledala, tak jsem si vždycky napsala víc s těmi, kteří tu fotku neposlali. Ale v tomhle bude opravdu každá žena jiná.

A v neposlední řadě...
To, že napíšu blog o tom, jak je to tady těžký, rozhodně nepřiláká utěšující amatérky, který ti dají ze soucitu. Ženy mají od pradávna tendenci hledat silné samečky a veškeré fňukací blogy VŽDY budou odrazovat od toho tě poznat. Přiznat nějakou slabost je něco jiného a naopak to může být důvod k tomu, aby ta žena uznala, že jsi dokázal jít s kůží na trh, ale nikdy tě nebude opěvovat zato, že nedokážeš sbalit ženu. I kdyby to tady tak bylo, tak napsat to všem v blogu, je cesta do pekel. Vždycky přemýšlím nad tím, proč to ten autor dělá. Buď chce poplácat od ostatních zoufalých chlapů po zádech, nebo chce vysvětlení od žen. Bohužel ty, které blogy čtou a komentují, tyhle otázky už zodpověděly tisíckrát a už na to nemají náladu. Takže si v podstatě jen připneš na profil info, jsem v prdeli, tady to stojí za h...., neumím nikoho zaujmout. Zajímavý způsob, jak někoho odradit.

Závěrem už jen napíšu to, co tady holky zmínily mockrát. Žádná žena není povina reagovat, nebo ze slušnosti odpovídat. Nejsme stroje na vkládání odpovědí. Mlčení znamená odmítnutí. Je to krutý, ale je to tak. Nač vkládat energii do něčeho, co mě neoslovilo.

Je pravda, že někdo si tu zprávu ani nepřečte. Buď se nachází zrovna ve fázi života, kdy tady moc není, nebo na seznamování nemá chuť. To jsou přirozené vlny amatérů, které zažívá každý z nás a nezbývá nám nic jiného, než to respektovat.

Čemu ale věřím je to, že pokud se ti dva lidé mají setkat, tak to "osud" zařídí tak, že se ten muž jednou trefí do noty a žena podlehne jeho kouzlu. Znám dost lidí, kterým se to povedlo.

Kdyby si každý muž řekl v případě nulové odezvy, není pro mne ta pravá a místo posílání stovky zpráv se věnoval jedné ženě, která ho zaujala nejvíc a přemýšlel nad rafinovaným oslovením, tak má mnohem větší šance. Ženy by tím pádem dostaly jednu dvě zprávy denně a mnohem víc, by si jich vážily.

Takže je to jako se vším, vyhrává kvalita, ne kvantita...