Anděl strážný ???

6.2.2024 04:43 · 755 nézetek tyrkysova22

Že mám svého anděla strážného vím. Posledních deset let jeho "existenci" tak nějak vnímám kolem sebe. Ale provází mě ještě jeden zvláštní úkaz. Bohužel si nepamatuji, kdy se mi to začalo stávat poprvé, ale jak byl můj život jednou dole a jednou nahoře, tak vždycky v určitých fázích se mi začaly objevovat čísla, spojení stejných čísel na displeji nebo poznávacích značkách a podobně.

Když se vám to stane jednou za pár dní vůbec si toho nevšimnete, ale když 3x - 4x za den, tak už si toho teda rozhodně všimnete a začne vám vrtat hlavou, co to jako má znamenat ?

Pár lidem jsem se o tom zmínila a všichni mi říkali, že si to přivolávám sama, ale tak to není. Kolikrát nevezmu mobil x hodin do ruky a když si jdu pak třeba přečíst došlou zprávu, tak je to tam. Nebo se v noci probudím, zvednu oči a na displeji hodin je 04:04. Zrovna poslední dva dny je to tu zas. Včera jsem viděla 11:11, 17:17 a 22:22. Pomalu si začínám myslet, že jsou to nějaká znamení, ale upřímně netuším jaká. Trvá to třeba pár dní a pak to skončí a zase se to objeví po nějaké době.

Ráda bych tomu rozuměla. Vím, že numerologie má něco do sebe, ale zatím jsem se nedostala k tomu, abych se jí víc věnovala. Dá se tím třeba předvídat budoucnost? Vsadit si sportku nebo třeba si podle čísel určit s kým půjdu na rande? Nebo že by to byl můj anděl strážný a dával mi tím znamení? ;-)

Stává se to taky někomu z vás?
Pěkné úterý t22