Blogeři šukají!

11.2.2024 14:51 · 2 745 nézetek Tiferet

Ano je to povídka a proč je i v blogu? To vám dojde až po jejím přečtení. Teda některým. 😉

Vždycky jsem měla chuť zažít swingers v nějakém luxusním prostředí, kde ženy mají na sobě krásné sexy prádlo, na očích škrabošky, a muži v černém obleku a bílé košili na chvilku ztrácí tvář gentlemanů, aby naložili přítomným dámám, co se do nich vejde.
A samozřejmě mě napadalo, zda by bylo lepší mít na takové akci známé, o kterých vím jací jsou, nebo úplně cizí lidi...
Došla jsem k závěru, že ani jedna verze není ideální, tak co třeba známý neznámí?

Před domem zastaví černá Audina s kouřovými skly a já si naposledy přejedu rudou rtěnkou rty, letmý pohled do zrcadla, abych byla stoprocentně spokojená se svým dnešním vzhledem, chytnu kabát, kabelku a už klapu po schodech dolů, abych řidič dlouho nečekal.
"Dobrý večer madam, kam to bude?"
"To netuším, ale vy byste mohl vědět." Špitnu potichoučku a šibalsky se na něj usměju.
"V tom případě vás musím požádat o heslo."
"Tiferet." Nervózně zašeptám a pokouším se zabořit do sedačky tak, abych si to ještě nerozmyslela.

Po asi půl hodinové jízdě, mám pocit, že jsme na konci světa. Všude lesy, ticho a tma, která ten dojem ještě dokresluje. Přijíždíme po úzké, dlouhé cestě lemované stromy až k velké kovové bráně, za kterou stojí obrovská zámecká vila, která jediná v okruhu 15 kilometrů svítí.

"Dovnitř už musíte sama. Přeji vám velmi příjemný večer." Mrkne na mě řidič a já dělám, že ten jeho potutelný úsměv nevidím.
Buší mi srdce jako o život a pořád zvažuji, jestli to byl dobrý nápad. Vrátit už se nemůžu sakra, protože auto už couvá a na chvilku mi nasvětluje jen vstup do domu, než se ocitnu pouze ve tmě a sama.

Vstupuji do haly, kde na mě dýchne atmosféra starobylého luxusu. Sundávám si kabát a toužím se stát neviditelnou. Což půjde dost těžko v tom červeném brokátovém korzetu, červených brazilkách a podvazcích, ale třeba přece jen splynu s davem.
Nasazuji si červenou škrabošku a i když nevím kam jít, tak řada křišťálových lustrů mě spolehlivě vede dál až k baru.

Tam zrovna zlejchlapik míchá nějaký drink a vykládá zvrhlou historku, která se tady před pár dny udála. Draaacoloova a UKnowWhoAml se tomu smějí a rozmlouvají mu, že tohle se může stát jen štíhlým ženám. Jsou k nim nakloneni dva muži Pmk01 a Zivejpytlik, a vehementně je přesvědčují, že jsou muži, kteří nechtějí ženy s postavou modelky a že záleží hlavně na tom, jaké jsou uvnitř. Zdá se, že dámy jim to moc nevěří, ale dle smíchu soudím, že se aspoň všichni dobře baví.

Váhavě přistoupím k baru, objednám si skleničku šampaňského a mrknu na chlapíka za barem.
"Co by jste mi doporučil?"
"Záleží, jestli chcete začít něčím ostrým, nebo máte chuť spíš na něco soft." Šibalsky se na mě usmívá a přihodí do šáňa jahodu.
"No řekněme, že na něco jemného pro začátek."
"V tom případě vám doporučuji dveře č.2." A ukazuje při tom rukou směr, kterým mám jít.


Chodbu osvětlují jen hořící zlaté pochodně v barokním stylu.
Trochu znejistím, protože před dveřmi č.2 leží tři psi. Jsou sice klidní, ale trochu se bojím je překročit. Musím to udělat, jinak přece nemohu vstoupit, ale srdce mi buší a stále váhám, abych je svou přítomností nerozrušila. Naštěstí pospávají a jen zvednou své mírumilovné oči. Kopnu do sebe zbytek šampaňského a vezmu za kliku.
Uprostřed místnosti je černé křeslo se zlatými ornamenty a v něm sedí Ela_Ela v modro-zlatém korzetu bez kalhotek. Sedí tam tak noblesně, má přehozené nohy přes opěradla a s těmi psy před dveřmi to vytváří dojem, jako by snad byla paní domu. Snaží se tvářit nad věcí, ale evidentně jí z toho celkem ruší muž, který o ní pečuje.
Goya402 má hlavu zabořenou v jejím klíně a zkušeně jí líže kundičku. Důrazně kmitá jazykem přes poštěvák, u toho jí dvěma prsty stíhá ještě rychle drtit kundičku a Ela už začíná hlasitěji sténat.

Její vzrušení umocňuje pohled na Aelin, která naproti s bičíkem v ruce zrovna okřikuje Fetishfotocz, aby jí ty nohy lízal líp a pořádně! Je zatraceně sexy! Má latexovou kombinézu, černou kočičí škrabošku a na nohou vysoké latexové jehly, které zrovna olizuje nadržený fetišák.

Musím se opřít o dveře a zmáčknout si alespoň přes kalhotky kundičku, protože se začíná naplňovat šťávou, což vyvolává touhu po doteku. Pohled na ně je božský!
Mám chuť se přidat, ale cítím, že bych jen narušila tu dokonalou symbiózu obou párů a že je potřeba, je nechat dělat si svoje.
Potichu odcházím a už přemýšlím jaká tajemství skrývají další dveře.


Jen mne napadne, že není dobré přeskakovat, abych ve své nadrženosti nějaké neopomněla.
Fajn, tak tedy zvolím dveře č.3.
Uprostřed je bílá postel s nebesy.
Na ní klečí v růžovém síťovém overalu Karroli a RomanPycka jí tvrdě šuká zezadu.
Overal má přesně díru tam, kde má mít, takže zdůrazňuje její dokonalé křivky a zároveň umožňuje přístup do ní kdykoliv.
Kdyby mohla, jistě by křičela blahem, ale pusu jí spolehlivě plní čůrák Wowareze, takže vydává jen slastné kňučení.
Nabodává se střídavě na péro před sebou i za sebou a vychutnává si oba čůráky v sobě až po kořen!
Sejra_za_rafkem jí jednou rukou drží vlasy do uzlu, za které občas zatáhne, aby se jí hlava zvrátila dozadu, využije prázdnou pusu, ze které vypadlo péro a strčí jí tam lačný jazyk, aby jí líbal. Druhou rukou si zběsile honí čůráka, nebo jí občas pleskne po zadku.

Dívám se na tu dokonalou souhru a až po chvilce si všimnu křesla v rohu místnosti, kde si Veverka27 honí kundu. Prsty jí postupně mizí v mokrém klíně, aby je zase za chvilku vytáhla a dala je ochutnat muži, který stojí za ní. Johny.cz jí něco šeptá do ucha, a ona se jen potutelně usmívá a vzrušeně přivírá oči. Občas mu zacpe pusu prsty zmáčenými svojí šťávou, aby je mohla zase nedočkavě zabořit mezi nohy.

Už to nemůžu vydržet. Potřebuji to všechno cítit a užívat si to nejen pohledem, ale i dotekem.
Opatrně si kleknu na postel přede mnou a chytnu zespoda Karroli za prso, které nadskakuje v rytmu šukání.
Jemně mačkám její bradavku a něžně jí koušu do krku. Cítím, jak mám totálně mokré kalhotky, které propouští šťávu krajkou ven.
Mám chuť je sundat a vysvobodit tu nadrženou kundičku, ale v tom mi zajede zezadu Wowarezova ruka mezi půlky, odhrne kalhotky a jeho zkušený prst vklouzne jako po másle někam hluboko do mně.
Konečně jsem se dočkala alespoň slaboučkého zaplnění mé horké kundy.
Přidává další prst a po chvilce slyším ten známý zvuk čvachtání, který miluju.
Jeho ruka přestává být ohleduplná a velmi rychle mě prstuje.
Už se nedokážu soustředit na kousání Karroli a jen oddaně klečím a vzdychám.
Občas, když mu vypadne péro z pusy Karroli, tak po něm chmatnu a hladově ho saju.
Jazykem kroužím kolem žaludu, na střídačku ho cucám a snažím se zasunout co nejhlouběji.
Ale i když mi dráždí mandle, nedaří se mi ho spolknout až po kořen, je příliš velký.
Začíná se mi z toho všeho točit hlava a přichází ta neodbytná chuť ho mít v sobě.

Ale co je za dalšími dveřmi? Není to příliš brzy? Zvědavost vyhrává a musím vstát, abych nepodlehla pokušení. Navíc chci nechat všechny muže, aby si užili Karroli naplno a ona je.


Trochu se upravím a ocitám se opět na chodbě.
Dveře č.4 jsou pootevřené a u okna sedí muž.
Něco píše starým brkem a soustředí se. Nebo alespoň to tak zezadu vypadá.
Pod stolem se střídají dvě neznámé kočičky o jeho péro a spokojeně mlaskají.
Na stole přímo za papírem sedí rozkročená Konstanc v černém krajkovém body a samodržících punčochách, hladí si přes krajku kundičku a diktuje Awayovi nějaký text. Má z toho všeho orosený brýle a je vidět, že má co dělat, aby udržel pozornost.
Na stole i pod ním je spoustu pokušení, která chce zcákat, ale Konstanc trvá na tom, aby dokončil své dílo.
Občas ho jemně pleskne přes ruku, když se jí brkem snaží šimrat stehno a významně ťuká prstem na papír, aby pokračoval.
Když mě Konstanc zbystří, tak na mě mrkne a já vím, že není třeba jít dál. Ony už se všechny o starce dokonale postarají...


Tak čeká mě pětka, ale už za dveřmi slyším něčí vostré příkazy.
Vlastně se mi dovnitř ani moc nechce, ale ten hlas je mi nějaký povědomý a nedokážu nakonec odolat, alespoň nenakouknout.
Černá místnost s červenou sametovou postelí a mnoha vymoženosti, které jsou určeny k bolesti i slasti.
Před postelí stojí Hejtka v černé kožené kombinéze a vysokých kozačkách, důtkama maluje zadek nějakému subíkovi a křičí na něj, že se nesmí udělat! Subík vypadá dost zoufale, a prosí jí a škemrá, že udělá cokoliv. Nezdá se mi, že by mu to k něčemu bylo.

V křesle za nimi sedí TopSecret2021 a nějaká starší dáma na něm zády k němu skáče. Je totálně rozjetá, každou chvíli vykřikne a jemu vytryskne její orgasmický gejzír až na stehna.

Naproti na zdi je kříž, na kterém je připoutaná nějaká slečna a AllWhatYouuNeed jí zatím jen lehce bičíkem pleská přes prsa a chce aby opakovala "Jsem děvka!"

Přistoupím zezadu k Hejtce a hladím jí malý kulatý zadeček přes upnutou kombinézu. Rukama kopíruji její křivky a šeptám, jestli toho subíka nechce ještě víc potrápit.

Provokativně jí rozepnu kombinézu vepředu až k pupíku a zajedu pod ní, abych jemně, ale důrazně pohladila její prso. Přitom po očku sleduji, jak se na zemi pod ní trápí a prosí, aby se mohl aspoň trochu honit.
Ona po něm jen štěkne, že neexistuje a zakloní hlavu ke mně.
Beru to jako jasný signál, že chce, abych ochutnala její sladkou pusu zvýrazněnou červenou rtěnkou. Naše jazyky se spojí a okamžitě začnou spolu vášnivě tančit.
Čím víc jí líbám, tím víc se otevírám tam dole, připravena na cokoliv. Pouštím prso a zajedu jí rukou jemně do klína.
Má krásně vyholenou kundičku a tak mi prsty lehce vklouznou až dovnitř a obalují se roztouženou teplou šťávou.

Z dálky jen slyším Topsecreta, jak hlasitě vzdychne a zřejmě pumpuje do gilfky celou svou dávku, přičemž ona křičí na celý pokoj.

Opatrně kmitám prstama v kundičce a mám chuť z ní strhnout kombinézu, položit na postel a zjistit jak voní, jak chutná...
Ale vím, že teď má jinou práci a stále hlasitěji kňučící subík je toho důkazem.
Musí si zachovat svou kamennou tvář i postoj, tak jí jen lehce plesknu po zadku a zašeptám, že si jí brzy najdu.
Musím jít... Jít dál... A zjistit co nabízí další pokoje...


Stojím před posledním pokojem.
Přiložím ucho ke dveřím, abych měla alespoň náznak toho, co mě čeká...
Když v tom mě někdo namáčkne ještě víc zezadu.
"Kdopak se nám to tady toulá?"
Sakra ten hlas znám, ale nedokážu si vůbec vybavit komu patří.
"Rozkroč nohy a vystrč na mě ten svůj zadeček!"
Divím se, jak okamžitě oddaně poslechnu a nastavuji krk, abych si mohla vychutnat lehké kousání a líbání pusy se strništěm vousů.
Okamžitě mám husí kůži a jsem ráda, že mám před sebou ty dveře, o které se můžu opřít.
Cítím jak mi boule v kalhotách tlačí na zadek a podvědomě se víc předkláním, abych kundičkou zachytila alespoň malý kousek uvězněného péra.

"Nesmíš se otočit! Rozumíš?!"
"Dobře..." Sotva znatelně zašeptám.

Namotá si moje vlasy kolem ruky a slyším, jak vysvobozuje čůráka z kalhot.
Cítím, jak mi jen v rychlosti odhrnuje kalhotky na stranu, žaludem krouží kolem vchodu a namáčí si ho, aby do mě mohl pohodlně zajet.
Přijde mi to nekonečné. Ať už ho do mě vrazí sakra!
Ví, že to chci a schválně to protahuje. Nejdřív ho zasune jen na špičku, pak do půlky a zase ho vyndá.

"Tak už mě šukej!" Křiknu příkaz.
Ale abych dosáhla svého hned, raději dodám pokorně "Prosím..."
"Holčička by ho tam ráda až po kořen?"
A současně s tím, si mě konečně nabodne. Miluju ten první vpich.
Ne, že bych nemilovala i ty další, ale na tom prvním se vždycky pozná, jaké to bude.
A musím říct, že ho má akorát.
Nejdřív mě šuká pomalu, ale postupně začíná zrychlovat a drtí mi čípek, což je přesně to, co chci. Drží mě pevně za boky, koule pleskají o zadek a já už musím hlasitě sténat slastí.
Šuká mě jak smyslů zbavenej!
Cítím, že tímhle tempem brzy budu a jsem ráda, že se držím futer, protože je ze mě oddaná hadrová panenka a začínají se mi podlamovat kolena.
Slyším, jak nahlas vzdychá a funí, když v tom ho najednou rychle vyndá a já jen cítím, jak mi dopadá teplé semeno na zadek i kalhotky.

Pak už jen slyším zip, cinkání pásku a kroky jak odchází...

Nemám odvahu se otočit. Nechci. Chci si uchovat jen pocit toho péra v sobě a polohlasem oddechuju.


Potřebuju si to někde setřít, určitě toho bude hodně, protože mi stéká mezi půlky a kalhotky jsou hodně nasáklé. Ale kde? Dívám se stále opřená na dveře přede mnou a konečně mě vytrhnou z deliria nějaké hlasy. Vstoupím dovnitř a tam je obrovská místnost, které je složená ze dvou. Jedna menší hned u vstupu, kde je letiště a malý bar. Za ní mnohem větší, a tam je vířivka a spoustu lehátek.

Na letišti heká hodně nahlas nějaká sexy slečna a Pan_fingermake jí drží nohy u pasu a jazykem jí šuká kundu.

U baru postává PaniBovary, Haixoo, NachoVidal a Karess, a řeší, jestli je chat na amatérech fajn.

Na jednom lehátku leží nějaká sexy milfka blondýnka v rozepnutým županu a tu vášnivě líže brunetka. Má vystrčený dokonalý zadeček a zezadu jí zběsile mrdá Šuky.

Ve vířivce ho hlasitě povzbuzuje Monncherry a vedle ní Classy vede filozofickou debatu s Kaktusempichavym, jestli když ho teď vykouří, tak se může považovat za zdvořilou amatérku.

Na lehátku v rohu šeptá SisifosKV něžné Onaexistuje, že anální sex by mohl mít blahodárný vliv na její pleť.

Běží ke mně Millis6 a Mrchachaaa, chytnou mě za ruku a vyděšeně vykřiknou, že vypadám hrozně! Ať se jdu okamžitě upravit a utřít si tu mokrou prdel!
A já vím, že tenhle večer bude dlouhý...




Omlouvám se všem, které jsem nezmínila.
A vy, kteří jste se stali aktéry mého příběhu, berte to prosím sportovně. Jakákoliv podobnost s reálnými postavami je čistě náhodná a na případné reklamace nebude brán zřetel. Díky. 😘❤️

PS: co se dělo v pokoji č.1? 😉