Zbožňuju líbání

24.2.2024 05:21 · 703 nézetek tyrkysova22

Strašně zbožňuju líbání. Je tolik způsobů, jak ho člověk může provádět.
Třeba takovej obyčejnej polibek, jen letmý střetnutí rtů, ale člověku hned vyletí tep jak raketa.
Nebo víc těsnější semknutí, při kterém tě ještě blíž přitiskne ruka kolem pasu, tělo k tělu a srdce se rozbuší na poplach. A co teprve políbení s lehce pootevřenými rty, kdy mám hlavu v jeho rukách…ach bože…zbožňuju taková líbání.

Jenže tohle je slabej odvárek toho, co by samozřejmě mělo následovat.
Když už tedy mám za sebou ty lehce pootevřené rty, stojí za to ochutnat se víc, nejdřív jen špičkami jazyků a pak vášnivě a dlouze, kdy jazyky nevědí, která ústa jsou ty jejich, kdy mám pocit, že prostě musím ochutnat každý kousíček, kdy chci být uvnitř toho druhého a pomalu nemůžu dýchat, jak jsem tím pocitem uchvácena …ach bože…zbožňuju taková líbání.

A když to na mě přijde, líbala bych se snad do nekonečna. Neumím si představit milovat se bez líbání, vlastně jsem si vůbec neuměla představit jakýkoliv den bez líbání, nebo aspoň bez toho letmého polibku…ale časem si člověk zvykne, i když ten úžasný opojný pocit ve mně stále zůstává.

Myslím, že jsem na líbání závislá, tedy samozřejmě, když mám koho líbat a ten dotyčný to má rád stejně jako já. Líbala bych se kdekoliv a kdykoliv a je mi ale úplně jedno, že nás lidi vidí a je mi jedno, že mi už není dvacet. Nemohla bych mít partnera, kterej se nerad líbá nebo se kterým to není ono. Líbání vám prostě musí sednout jako prdel na hrnec nebo hrnec na prdel???

Líbí se mi, když vidím dvojice, jak se líbají, protože vím, jak je to krásný pocit a že je jim určitě děsně prima. A tak jim to přeju a v duchu si říkám, už abych byla taky v takovém líbacím objetí. Někteří lidé tvrdí, ať si to necháme do soukromí, ale proč? Já prostě zbožňuju taková líbání.

P.S.: Přivedl mi na tuto úvahu článek v novinách, co jsem četla. Líbání na veřejnosti Psali tam, kde a jak si to můžeme dovolit, že jsou státy a místa na naší planetě, kde se políbit ani líbat nesmí. A tak já tedy určitě zůstanu v té naší české kotlině. Nevydržela bych se tam nelíbat…

Ale jednu černou tečku to trošku má…kde sakra jsou ta ústa, která by mě takhle líbala???

t22