Bacha, jede vlak a jede rychle

10.5.2024 01:32 · 517 nézetek Kaktuspichavy

Nějak na mě jde smutek a říkám si že lidstvo je už teď asi v prdeli, jestli nepřijde zázrak, který nás pošle zpátky na stromy.
Co to je za kravinu? Ne to není kravina, četl jsem ráno článek, takové zamyšlení o umělé inteligenci, ale nebylo to takové to plácání nás obyčejných debilů, ale takový přátelský racionální rozhovor s jedním člověkem, který byl a vlastně je u vzniku těchhlech věci, jméno po mě nechtějte. Každopádně z toho pro nás jako pro lidstvo nevyplývá nic nového, kromě počáteční euforie, jak najednou některé neřešitelné věci najednou budou vyřešeny, ale v podstatě to vystřídá v zápětí zmar, zbytečnost člověka jako takového.
Takže lidi, mrdejme dokud to jde, protože to je asi to jediný, co nám zbyde jako výjimečnost, kterou AI nikdy mít nebude. Nějaký umělý vagíny si myslím, že nikdy nemůžou nahradit skutečnou ženu a ten pocit toho dobývání, té nejistoty, jaké to bude a tu radost, jaké to je a že je to tisíckrát, no to jsem přehnal, stokrát....no dobře, prostě několikrát za sebou skvělý tak jako to bylo skvělý poprvé, i když většina lidí tvrdí, že to poprvé moc skvělý nebylo, mě se to líbilo. Ale to asi taky bylo tím, že jsem to poprvé dělal někdy kolem 20 roku.
No a to je asi tak vše, co jsem měl na srdci a teď už musím jít, protože mi co pane Kefalin? Protože mi jede vlak vole. Tak bacha, ať vám neujede ten váš. Může být poslední.