Gay masáže

16.4.2024 23:05
Erik_G Erik_G
Szolgáltatásokat kínáló férfi
Czech Republic Středočeský kraj
Férfiak
Transzfer nélkül

Nabízím tyto druhy masáží pro muže:

Gay masáž extra - příjemná a uvolňující masáž celého těla kombinující klasickou a tantrickou masáž v délce 60 až 75 minut. Masírovat ti začínám tradičně záda, dále pokračuji masáží zadku, nohou, poté se otočíš, dochází k jemné masáži prsou a břicha, k hlazení erotogenních zón, včetně intenzivní masáže přirození. Dotýkám se všech tvých vzrušivých míst a oblastí, používám tantrické prvky. Gay masáž extra stojí 1.500,-Kč, pokud si domluvíš masáž na termín mezi 10-15h, je cena o 200,-Kč nižší.

Gay masáž BDSM - nebo také (ne)spoutaná rozkoš není BDSM masáží v pravém slova smyslu, jenom kombinuje tantrické, BDSM prvky a edging, trvá hodinu. Cílem masáže je působit rozkoš, ne bolest. Dostaneš pásku přes oči, spoutám ti nohy a ruce koženými pouty a dále už pokračuji různými formami doteků, dráždění, laskání tvého těla až na samou hranici extáze. Ke stimulaci erotogenních zón používám řadu různých pomůcek. Intenzita zážitku je umocněna tvým naprostým odevzdáním, kdy nevíš, co přijde - jde o očistný relax, který tě zcela odpojí od světa a přinese ti hluboký prožitek vlastní tělesnosti. Zdůrazňuji, že nepoužívám žádné praktiky působící bolest. Gay masáž BDSM stojí 1.800,- Kč.

Jsem certifikovaný masér s mnohaletou praxí, znalý západních i východních technik. Masáž nabízím všem mužům bez rozdílu orientace - jsem hetero & bi friendly. Soukromí a naprostá diskrétnost zaručeny.

NENABÍZÍM SEX v ŽÁDNÉ FORMĚ.

Jobb elhelyezést biztosít a hirdetésednek

  • Ez a társkereső hirdetés most 15 helyen van a listán. A hirdetés most azonnal az 1. helyre kerülhet.
  • A promóciós funkció ismételt használata összeadja a napokat, a több napot összegyűjtő társkereső hirdetések magasabb pozíciót kapnak a listán.
:

Először válassza ki a fizetési módot.