Anální šperk

Zkušenosti ☺

Ahoj všem.. máte někdo (především holky) zkušenosti s Análním šperkem? Neustále se snažím okořenit nám naše hrátky a tak mě napadlo koupit svojí milý tuhle hračku.. Myslíte si, že je to dobrý? Špatný? K ničemu?
Ahoj, mam zkusenost jen s analnim kolickem a mam ho rada. Pokud ji anal vzrusuje a bavi, bez do toho.
Jen je škoda, že jsem původně myslel, že na tohle téma se zapojí i holky co s tím mají jakýkoli zkušenosti abych si mohl udělat názor k tomu jestli to pořídit tý mojí nebo né ☺
Nakonec z toho vznikla diskuze o tom kdo je buzna a kdo né :-)
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Hlavně pozor na materiál. Za ty peníze to zřejmě nebude nerez a tím pádem hrozí alergie na nikl atd. Má ji spousta lidí...
Ke šperku to chce ale hezký a hlavně nechlupatý zadek, jinak to působí spíš vtipně, ne?
Mířil jsem tím samozřejmě na muže :-D
Přesně :-D Co jiného se dalo čekat...
Sorry.. ale tímhle příspěvkem jsi akorát ukázal jak máš omezený sexuální život.. Né že bych se zrovna chystal si ho zavést, ale vím, že když Ti partnerka během sexu ať už při kouření nebo přímo při aktu podráždí análek tak je to vážně úžasný....
Každého věc ale mne to taky nic neříká a i já si myslím že se to líbí hlavně mužům s buznoidními sklony.
No když myslíš.. A miloval jsi někdy svoji partnerku do zadečku?
Tak já třeba si anální sex občas dopřeji i když to není praktika kterou bych zrovna vyhledávala ale kdybych to zkusila na manžela že si pohraji s jeho análem(a ani mne to neláká)tak by mne poslal do pr..le.Jak on říká"moje prdel je panická a tak to i zůstane".Prostě je čistě hetero a já jsem i ráda že mám doma opravdového chlapa.
☺já samozřejmě nechci za každou cenu odporovat, ale když se kluci prsí se 100% heterem pak mi přijde trochu schizofrenní dopřávat si s partnerkou anální sex.. vždyť do "análu to přece dělají jen" buzny""
Já jsem hetero.. když mi ho ta moje poprvý začala hladit tak jsem se taky trošku vylekal, ale pak jsem si řekl.. když je to z její iniciativy tak jí přece nebudu bránit.. i ona mi vychází vstříc.. Vocas a ani od kluka bych to nikdy nechtěl.. to se mi vážně hnusí.. ale mezi partnerama holka-kluk.... je to další level ☺
presne tak ako pises ,,,,,,nikdy ma do zadku nikdo nepretiahol ale niekde som cital ze to je zaujimave...tak raz feest nadrzany som si na to spomenul nasiel taku sikovnu prazdnu flasku s malim hrdlom umil som ju trosku som ju kremom pomastil ...a zacal som sa najprv robkat a ked mi stal som druhou rukou s tou flaskou sa nezne drazdil pomali hlbsie a hlbsie ale nie moc staci len kustik aa to bolo vruuso....uplne super pocit nakoniec ked som sa uz isiel vystriekat a ked som uz bol tak ako keby som prezyl 2 orgazmi na raz na dvoch miestach....neskutocny pocit....ale nerobkam sa tak len som to raz vyskuusal....a nelutujem