Sauna a vzruseni

Brno - chodite nekdo nekam?

Ahoj, chtela bych se zeptat, zda se vam stava v saune, ze se proste a jednoduse vzrusite? Co s tim? Kde v Brne muzu potkat nekoho, komu se to stava? Diky
ahoj mě se to stává pokaždé jak vidím že někdo dívá tak ho aj párkrát protáhnu (szerkesztett)
Byl jsem v utery na mixu a jelikoz uz je po hlavni saunove sezone, tak se vyjimecne stalo, ze jsem byl saune sam a v odpocivarne jen jedna zena. Tak jsem sedel v tom hicu v saune a premyslel o cunarnach, az se mi postavil a to uz jsem vedel, ze se neschovam a nebudu se kryt prosteradlem na kterem jsem sedel, ze. Dotycna zena behem chvilky prisla z odpocivarny do sauny a i v tom pritmi si toho vsimla, mozna se na chvili zarazila, ale delala pak jakoby nic a lehla si na opacnou lavici na zada na prosteradlo. No a pak prisel jeste nejaky dalsi typek, ale to uz jsem skoro potil krev, tak jsem ho tam s ni nechal samotneho, at si taky uzije ten tajemny a vzrusujici pocit.
Jenda 30 let Roudnice nad Labem. Az bude hezky přidá se někdo na nahé plažovani na dobrini ? Ja 30 let a mužství 24 Cm
Nrvim kde v Brně ale je jedna ssuns b okrrsnim meste olomouckeho kraje kde jsem poznal tri nádherné zeny. V patek večer jsem navštívil tuto saunu byl jsem msjitelkou upozorněn že v sauně jsou tři ženy. Mohl jsem hned po vstupu ns mich nechst oči nádherné kozate bacule, hned mi stal snazil jsem se to zakrýt ale ony vedelx své pny se nijak nekryly nsopak provokovaly a tak jsem odlozil osušku. Okukovaly až se jefna zeptala zda na nej mam zbrojní pas. Odpověděl jsem že nemám a nrmam sebou ani kondom. Ony se smály že to není problém nebyl to problém poprvé v životě jsem soulozil mrdal v sauně. A ráno se probudil u jedné z nich. Nnymi jefnou za měsíc si vse vždy zopakujeme
Z
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
jo a jestli to muže pohoršuje když se mu na něj holka podívá ? to by asi musel být divnej.... akorát se mu nesmíš smát že ho má malýho .. to pak jo :o)
Náhodou sauny a welness jsou fajn, chodím moc rád a dostkrát se mi stalo že mi houpl...to je asi normální reakce, když vidím hezkou holku. No a ještě líp to jde když občas narazím na pár který vyloženě přišel provokovat (nebo si užít trochu toho public sexu). to se ani já pak neschovávám :o)
To takhle šla Karlulka s vlkem do sauny a potkala tam nick jménem Volnyptak... 🤣
Abych pravdu řekl v sauně jsem se nikdy nevzrušil, podívaná sice hezká ale je tam hyc a vlhko se mnou osobně to nic nikdy neudělalo a již vůbec nechápu kdo tam může souložit zdá se mi to nemožné - no pokud teda nejde o infrasaunu ale o té tu asi není řeč.
Úplně v klidu dá. Stačí aby se před tebou partnerka zavrtěla a viděl bys. Nicméně odpočivarny jsou lepší 😁✌️ Ten mokrej, pubertální sen nekomentuju a jinak je to jak říkáš. Ve veřejný sauně se nepostaví. To je jako kdyby se měl postavit po zápase s chlapama v šatně. 🤦‍♂️😁
... je vidět, že těžký dřepy v posilovně sis ještě nikdy nedal! *4* *22* (szerkesztett)
To sice nedal, ale oblečenej jako tajtrdlik ve 20 kilový výstrojí a dvě hodiny se placát po zemi.... to by mi šlo. 😁
... a ráno jsem se probudil odkopanej a celej mokrej. *22*
Welnes Babylon chodíte? ? My asi půjdeme v sobotu s partičkou. ..;)
Uz jsem byl parkrat v Ostrave porube v saune, dnes tam mirim znova. Mam to rad byt nahy pred cizimi a v saune kdyz si prisedne holka, tak me to bere, a kdyz pokujuje tak mi vzdy stoupne... Nikdy k nicemu nedoslo a nejspis ani nedojde, ale je to moc vzrusujici... Jen ty holky by taky mohli to prosterdalo sundat, vzdyt se v tom musi varit, od toho sauna neni
Sauna žďar nad sázavou někdo na chození pravidelně! Žena na to není a chodit tam sámě moc nebaví
Ve Žďáře jsem byla jednou a líbilo se mě tam. Až na ten vstup přes ty mříže, nebo co to bylo.
jezdíme hodně na wellnesy a už se mně stalo, že když se sprchuji ve studené vodě, tak za mnou vyjde pán do druhé sprchy, aby na mě viděl a honí si ho. Stojí tak, že ze sauny viděn být nemůže. Poprvé jsem se trochu vyděsila, ale když to bylo podruhé, tak jsem dělala, že nic nevidím a setrvala až on odešel.
Návštěva wellness a hned po něm masáže, to si někdo umí užívat *5*
příští týden do sauny v Pasohlávkách. To zase polezou chlapům oči z důlků.
Ahoj.no dá se říct,že v podstatě kdekoliv ve kterékoliv sauně,akorát tomu musíš i napomoci trochu sama .
Ahoj mě se to stává taky, líbí se mi když se žena dívá, jednou se mi stalo že jsme tam byli sami dva a oona mě ho pak honila, bylo to super. Bylo to na Lesné
Občas zajdu v Pardubicích do sauny v Hronovické.. V případě, že u mne při saunování dojde k erekci tak vím, že na tomto místě ji skrývat nemusím.. Chodívají tam lidé z Amatérů a Ti vědí své.. ;o) M.
Souhlas, ale Relax v Hronovické bych "saunou" nenazval
Teď jedeme do Teplic do thermalia do sauny rada uvidím může jak si ho honí
Mě se to osobně stalo asi 3x ale pokaždé to stálo pravdu zato :-)
ahoj nejaka zena co by zasla do sauny? a kde bychom si udelali malou spontanni chvilku? pardubicky kraj
pojdˇ to zkusit se mnou . Rád bych chtěl do sauny chodit s nějakou přítelkyní ....
Udelejte si jake chcete vlakno na jakekoli tema, stejne tam blbci zacnou cpat inzeraty.
Tak to je pravda....a bude to horší a horší
Ahoj, dnes po 16. hodině budu ve wellness 4comfort Brno, přidá se někdo, třeba na společnou hoňku v páře?
Najde se reálný pár, žena na společné saunění? Třeba v Saunii butovice?
Někdo z Chomutova do sauny? může to být bezva
Je divny, ale ja jeste nikoho (teda krom kamose, coz byl umysl) v saune se stojicim perem nevidela. Mozna je to tim, ze u nas v HK vetsinou chodej s hadrem kolem pasu, uz si tam pripadam jak exot kdyz se odmitam vyhrejvat zabalena. To je o hovne. Pritom kolikrat vidim, ze me nekdo ocumuje *3*
Ahoj jsem marak 23obcas chodím flošnu saunu a chodím nahej a kdyz se stopori tak neřeším rád se ukaž když má někdo zájem a očumuje
Ahoj, je to třeba tím, že nechtějí aby nějaká splašená začala vyšilovat a udělala scénu. Taky nejdřív jsem v ručníku a potom pokračuju a to mi fakt nahota společně s jinou ženou nevadí.*4*
Buď v poho a nezabaluj se.urcite brzo bude vedle tebe pořádný ocasek
Taky bych se koukl a třeba by si i leccos viděla :)
A když už jsme u toho, pohoršuje tě to očumování *19*
Pokud ten chlap nevazi 150 kg, tak se mi ocumovani libi *13*
Tak to mi dej vědět, až půjdeš, budu jako nenápadně koukat :-)
Že se chlap podívá si myslím je normální. Pokud to nejde přes hranici slušnosti. Taky sem v sauně i v odpočívárně Xkrát šukal, ale byla to privátní sauna. Do normální sauny, kde jsou lidi se chodí relaxovat a pokud je to sauna, kam chodí většina lidi pravidelně, tak se i bavit. Kdo v tom vidí víc je blázen. A okukují jak chlapi, tak ženský. ;)
V hk v sauně to fakt neni ono,prestal jsem tam uplne chodit
Ahoj poradi nám někdo kam zajít v Brně do sauny kde je trochu více soukromí chi jít s kamarádkou a potkat fajn lidi na pokec a třeba kdo ví co víc
Pěkný večer Vzteklino :-) To je materiál viď? Si protiřečí :-D Zajdeme společně do sauny?
Ahoj lidi je tu někdo z Plzně? A jak se tam ten okruh lidi kouká na to když se náhodou někdo na chvilku vzrusi? Chodíval sem často ale co sem se nastěhoval do většího města mám strach že by se na mě mohlo koukat jako na prase ale tělu neporucim 😊 díky za odpovědi
Chodím do sauny a manželkou kamaráda a pavidelně ji tam naplním, čeká na to nádherná samička.
Nechysta se nejaky par nebo zena v patek do Holic?
Klidné prostředí? To jako fakt? Relax-point srovnávat s Holicema? Děláte si srandu? Nemáte v Relax-pointu brigádu.?
A keď sa ti to už stane, čo robíš preto aby si nepoburoval? My ideme s manželkou do welness pre dospelých, 18+, tak tam by sa erekcia nemala brať nejako tragicky? Či?
Ahoj,stává se to celkem běžné,nekdy i cíleně,pokud máš chuť,můžeme do sauny zajít a vzrušení zažít.
To riziko tam myslím hrozí tak maximálně prvním 5 minut. Pak už je to jedno, protože pokud se o to člověk vyloženě záměrně nesnaží, tak tělo řeší v těch osmdesáti stupních úplně jiné funkce a priority.
Fascinuje mě jak ho většina chlapů má velkýho jako by těsně před erekcí. Já ho mám vždy scvrklího jak se máchám v té studené vodě. Asi su divnéj.
Jak reagujete,hlavně ženy nebo páry když vidíte v sauně chlapa s curakem vzhůru.Díváte se,vzrusuje vás to nebo pohřešuje?
Mě se teda ještě nestalo, že bych viděl chlapa, kterýmu opravdu stojí. To že trochu stvrdne nebo se lehce zvedne se stane, ale že by někomu tvrdě stál, to ne. To už bude spíš záměr...
Jemu z našeho páru se to stalo v Holicích v bylinkove,po tom co jsem ho trošku podražila.Hned na to přišel pár tak nevíme zda jsi toho všimli *243*
No vzruseni je jedna vec doslo i na orgasmus jaci se ti libi muzi a penisy doslo by na sex v saune?
Ak sa môžem spýtať. Ja sa chystám s manželkou 1x do welness a sauny pre dospelých. Samozrejme sa dobre zrelaxovať no aj si splniť sen vyzliecť sa pred cudzími. Obávam sa že z toľkého vzrušenia z nového zážitku sa mi postaví. Z tvojich odpovedí vyplýva že si sa s tým viackrát stretla. Aké sú podľa teba všeobecné reakcie okolia na chlapa s erekciou v saune (ktorý sa samozrejme nespráva nijako neprístojne)?
Tak ještě se mi to v sauně nestalo, ale vím že pocit že se kouká žena mně rozpálí do "běla". Takže mně by se líbilo že by jsi se koukala a ještě bych se ti vystavil :d
Dobrá otázka. Taky by nás to zajímalo.
V sauně jsem měl párkrát sex, orální a klasiku. Ale užívám saunu jako relaxační, tudíž primárně erekci nemám, ale nikdy neříkej nikdy. V Praze v sauně vulkán "kvalitní sauna" to bylo peklicko, ale i tam se dá. Každopádně sauna není ideální místo na milování. V klasické sauně se dá i "rozumná" trojka, je to ale spíše o oralu prsteni a trocha klasiky. Vše je tak nějak omezeno vydrží v sexu i vydrží v sauně *24*
Zdravím. Môžem sa opýtať keď chlap dostane spontánnu erekciu v saune pre dospelných, ako to vníma okolie (samozrejme že si ho tam nezačne honiť ani nič podobné)? Ja sa chystám aj s manželkou a trochu dosť sa obávam že sa mi to stane tak by som len chcel vedieť aká je reálna reakcia okolia.
Naopak když uvidím zvídavé očička a je super když to žena umí dat najevo, tak se rad předvedu. Zenam se krasny ztoporeny curak libi jako nam krasna kunda
Ahoj, ano mě se to stává často. Nejvíc ze začátku, když přijdu do sauny nebo wellness a uvidím nahé ženy, tak se mi hned postaví. Sice je mi to občas trochu trapný, ale už to neřeším. Ze začátku jsem se to snažil nějak skrývat, ale už jsem si zvykl nestydět se a chovám se úplně přirozeně, i když má plnou erekci. Pokud se chceš na tu reakci podívat, i jak se na to dívají ostatní v reálu, tak není problém se domluvit na nějakou saunu v Brně.
A ľudia sa netvária pohoršene keď to vidia? Ja sa tiež chystám aj s manželkou do welness a tiež sa obávam že sa mi ti stane.
Kdekoli se ti to může stát,ze nekomu můże stát,ale primárně to o tom není.Můžu tě doprovodit a uvidíme ,co bude kde stát
Pralinka, to je chlap jak já *3**3**2*

Tyhle nevyplněne profily bez ničeho, to je tak do očí bijící...
Pravda, chlapů tu je, tak proč zrovna čumět na tvůj profil *3*
A tobě se pralinko pokaždé postaví péro? A jak máš velké?*3**2*
Mě se stává, že mám v sauně erekci velmi často.
A aké sú reakcie okolia? Nétvária sa pohoršene?
ahoj to ja mam pokažde když jdu do sauny že se mi postavi Pero. a když chteji tak at se podivaji. nic na to neni.
Pojďme spolu do sauny a nebude to trapné. Užijeme si to oba.
Když se mi v sauně postaví a vidím, že mě žena se zaujetím sleduje, tak se ani nesnažím před ní erekci skrývat. Tedy pokud to jde a jsme v sauně sami. To pak před ní toho svýho ztopořence vystavím na odiv. Rád se předvádím.
A ako sa dá skyť erekcia keď chlap nemá plavky a ani plachtu?
Rucnik nebo sarong urcite mas, oboji zakryje dostatecne. Vedet je neco jineho nez videt. A nekdy to je vic vzrusujici.
Tam kde sa chystáme dávajú plachtu pri vstupe. No počas saunových ceremoniálov sa musí vstúpiť bez plachty. Človek dostane peelingovy krém ktorým sa po 2 minútach natrie a potom nasleduje relaxácia a na konci procedúry sa spustí sprcha na 1min. A tam teda erekciu ťažko maskovať ak nebude plachty. Ty si už bola svedkom žeby sa to nejakému chlapovi stalo?