v soho wellnes je super
Dlho som nebol v ZA na plavárni, parný kúpeľ je zaujímavé miestečko na hrátky. Chodievam často do Diplomatu v Rajeckých Tepliciach, občas sa tam dá pohrať v parnej saune alebo dotýkať vo vírivke. Inak aj Grand, Central Park sú fajn miesta... potom penzión Marko v Turanoch... prípadne aquaparky ako Bešeňová a pod.
v diplomat si co zažil
no isiel by som z parom
Wellness Zazriva Janosikov Dvor, skusenosti? Alebo niekto co by sa pridal k paru cez vikend? Sprava
Žilina kámoš na wellness by sa hodil...hotel Grand streda až piatok po 19hod. Seriozne kámoš na pohodu,pokec,relax.
Nechystá sa niekto do sauny na plavárni v Žiline tento piatok 6.12. už na 15:30? Trochu sa nenápadne vzájomne poobzerať vo fínskej a potom možno spolu do morského kúpeľa (tá parná kabína). Neskôr tam je už dosť plno.
Na plavarni je uz aj parna sauna ?
Ahojte je tam iba parná kabínka solny kúpeľ taka para hmla
Čau ja idem na 12h dnes ako ta spoznám
Niekto dnes vecer do wellness v Ziline?
Idem s kamoskou.
Idem s kamoskou.
chodíte ešte sauny s kamoškou
Hladam zadaneho BI okolo 30 na pivo, obcasnu spolocnu honku, pripadne wellness najlepsie priamo zo ZA...
Niekto sauna plaváreň v nedelu? Správa
Zajtra grand hotel sauna okolo 17:00 rp
Ak by mal nejaký párik alebo slečna chuť skočiť do welnesu nach sa ozve :) ZA Kraj
Nejaky partak dnes do sauny v ZA? Okolo 30 rokov...
škoda, že nie starší muž, no mám smolu
A v MT chodi nejaký par do sauny? Môžeme ísť spolu len dva páru.Ak áno píšem nam do pošty
S mladym 23r by ste nesli do sauny ? Som zdravy a 100% diskretny .
Ahoj nemate chut spoznat 29 rocneho chalana?:)
Dnes sa niekto chystá niekam do sauny v ZA? Ku komu by som sa mohol pripojit?
nejaké zážitky zo sauny máte niekto?
Ja chodím do active clubu v Bytči. Malé, intímne a hlavne je na čo pozerat :) lehatka sú hneď pri sprche bez zavesou a hneď vedľa jedného lehatka je aj bazenik na ochladenie. Takze hneď ako niekto vyjde zo sauny,ukáže sa v plnej krase. Chodí tam veľmi veľa mladých. Pozná to tam ešte niekto?
ahoj, ja tam chodievam ale na sprchách sú závesy :D
Ahoj, no sú,ale zakaždým keď som tam bol,tak nikto závesy nepoužil. A keď aj áno, ak len tak trochu ich zastrelia a aj tak ju bolo vždy vidno cez medzeru :) ale väčšinou aj tak chodia sa všetci schladiť do toho bazénika vedľa spŕch. No a keď ležíš na tých lehatkach oproti saunam a najlepšie na tom čo je asi meter od toho bazénika,tak máš pohľad ako vyšitý :) chodievam tam často. A ty tam ako často chodievas? Ak chceš pošli správu :) môžme ísť spolu :-D
Bol som tam včera od 16 do 18 a boli sme tam dvaja. Kedy to tam býva plnšie?Myslel som že nefeľa je ideálna...
Chodia tam aj ženy a pary, alebo len muži ?
Väčšinou sú tam pary alebo samotné ženy. Mužov tam zatiaľ chodí pomenej.
Ja chodím na plaváreň , celkom dobrá len žien pomenej
Ja chodím Villa Nečas. Malé intímne.
Chodi niekto do SOHO1 ake to tam je?
Je to tam pekne, a pre dvoch za 50€ mas aj sukromnu virivku
Ahoj nemate chut spoznat 29 rocneho chalana?:)
Bol by som rád nejaký typ na solarko či saunu kde môžem nájsť okrem relaxu aj zážitok s niekým kto má IQ a normálne vystupovanie, pár, muž či samotná žena... také rýchle a pekné spríjemnenie...verím že v Žiline sú vhodné sauny na podobné aktivity.Ak by bol záujem mám galérie a ponúkam slušnosť diskrétnosť a sexepíl

Sauna Žilina a okolie
kto kam chodí a skúsenosti