Stříkání na dámské spodní prád

Stříkání na použité dámské kalhotky

Miluju to. Škoda že teď není někdo kdo by mi je pravidelně půjčoval
A hozzászólást törölték.
Moc mě zajímají detaily, napíšeš?
Dej si facku, proskoč dveřma a najdi pomoc. A pak řekni ženě jaká jsi pica. Teda jestli vůbec nějaká tvoje žena a dcera existuje. Psychicky nemocných honičů je tu jaksi přebytek
Za mě je to úchylka kterou nemusím ale každého věc
Nedávno jsem byl u jedné paní cca 35 v koupelně na opravu. Otevřela mi připravená ve sportovním, chodí běhat...na pračce luxusní kalhotky, nevím jestli to byl záměr, než přišla s kávou, málem jsem neodolal, ale bojoval jsem s tím, jen přivonět k té kráse
Z toho bytu je slyšet jak si často užívá, paní je hlučnější
To že někdo stříkne do kalhotek určených k vyprání ještě jakžtakž pochopím. Ale stříkat to ženě do lodiček či jiné obuvy mi už přijde hodně uhozené. Aby ti pak partnerka třeba na oplátku nenastala do bot!?
Je to dobrý.....Já mám docela slušnou sbírku. Dělám to uz od puberty a kazdy kousek má svojí story. Kolikrát jsem se ale vystříkal nějaké dámě do kalhotek i podprsenky a pak me rajcovalo že to má na sobě a neví o tom.....
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Jo, je to děsný rajc, i když je to pro někoho nepochopitelné .....
Ja to teda nechápu, ale ještě když byla u nas kousek od parčíku kam sem chodila venčit psa diskotéka, tak se tam občas ráno nějaky kalhotky našli. Nevím jestli je někdo chodil sbírat)))
Nechapes ze mužům voni použité kalhotky.
Já si občas honím do kalhotek manželky a pak vše vylížu......
Moc vzrusujici. To bych klidne vic rozebral treba jaky to byli kalhotky a jak voneli.
Pěkně voní..plus ten adrenalin aby tě nikdo nepřistihnul...ale potom na takové akci už to spíš vyhledáváš a když vidíš že ta domácí je pěkná žena.... Tak máš co dělat aby si schoval erekci
Ten adrenalin znam srdce busi jako blazen ale to vzruseni pri tom je silné.
Svého času sem měl taky ideální šmejdící zaměstnání a moje oči na místo kotlů a karmy sledovaly koše s prádlem...žádné sem neodnesl ale očichal desítky....luxus... některé dámy naklizeno jiné kalhotky za týden na zpět i déle...a viděl sem ne jen to:-)
Taky miluji vůni použitých kalhotek a silonek. To mi hned stojí, jak přivoním. A jak se pak stříká. Rád taky pak vysaji sperma z voňavého klínku kalhotek.
Taky bych to delal. Dostat se mi do ruky pouzite spodni pradlo me vyvolene tak se s nim raduji kazdy vecer
Ja som striekal svokre do nohavičiek a aj ženy sesternica keď u nás spala aj tej som ostriekal a jej kamoška keď u nás spala si tu zabudla gaťky tak aj tej som je to neskutočne vzrušujúce
Honění s kalhotkama se mě taky moc líbí a hezky rychle se vystrikam
A co říkáte na vůni podprsenek? Ta je pro mne přitažlivější....
Podprsenky jsou sexy, ale je víc vzrušující na ně stříkat sperma, když v nich má žena hezky vypasovaná prsa
Ja rád stříkam do dámských botiček.
Ahoj, máme to podobně. Radši botky než kalhotky. Zatím jsem tu nenašel komunitu, která by se tomuto tématu věnovala.
Uprimne je to dost vzrusujici. Byl jsem ze starou u kamosky a sli koupit barvu na vlasy. Ja tam byl sam je to sexy holka. Sel jsem na zachod pak do koupelny. Na kosi byli krasne tanga tak jsem pricuchnul. Otevrel jsem kos nasel jsem asi 4 tanga tak jsem se do jddnich vycakal. O par tydnu pozdeji prisla na grilovacku v leginach a co podnima mela kalhotky ktere sem ji postrikal. Takovou radost jsem mel.
Ahoj já taky rád honim s použitým spodním pradlem .Je to moc vzrušující.
Mám staršího bráchu a když jsme ještě chodili do ZŠ, tak jsem ho jednou nachytala jak si ho honí do mamčiných kalhotek které vytáhl z koše.Je to už 30let, ale protože mám 16ti letého syna,tak si na to někdy vzpomenu.
Hustý a co syn ti dělá to samé co brácha mámě?
Mna sestra načapala veľa x honit mamke na tanga nechala si to preseba
Puberta je všehochuť. Taky jsem to dělal ale do kalhotek nevlastní segry. *3*
Waaau tak to je rajcovní. Viděl jsi jí nahou? Já stříkal do kalhotek sestřenice.
Pred 30 lety a syn ma ted 16? Byli jste s brachou na zakladce a on byl starsi. Aha, takze syna jsi porodila v sedme tride 😂😂😂👎 👏 Kristepane, nemuzete u toho lhani byt aspon malinko pri smyslech???
🙂 to ty se prober, zopakni zakladni počty a přidej trochu logického myšlení 🙂
Presne tak jsem to zjistil i u tchyne
Ahojky holky nejak s Prahy na občasné setkání
Já to miluji. Dřív jsem je bral sestřenkám, teď je dostávám od přítelkyně (viz. galerie). I když mám skoro denně sex, tak si to s kalhotkami pravidelně sám udělám :))
Ahoj take bych si je rad koupil prosim jaka je velikost
Také velmi rád vyndavám z koše dceřiny kalhotky abych přičichl a ochutnal její šťávičku.....
To je sprostý. Má bejvalka 3 x chytla tátu při stříkání do jejích kalhotek, naposled v 18 ti. Předtím to bylo o 4 a o 7 let zpět. Viděl jí v 17-ti nahou a kdy jsi jí viděl ty nahou?
Krásný, hned bych se přidal. Je to hrozně vzrušující
To je úžasně perverzní. Kolik jí je?
Teď už 18..ale prvně jsem do koše sáhl tak před pěti lety...
Ahoj mám podobný zážitek byl jsem na reklamační opravě v jednom bytě a opravoval jsem i v koupelně kde byl také koš na prádlo a na vrchu krásná krajkova podrsenka tak jsem pricichl a hned mi stvrdnul ale hned sem ji hodil spatky ale všiml jsem si další krajky zalovil jsem a vytáhl krásné kalhotky a to už jsem nevydržel a vyhonil se
Vždy mne to velmi vzrušovalo. Už na škole na společném internátu, jsme měli prádelnu v uzavřené místnosti. Holky si o víkendu prali, tak jsem toho občas zneužil. Moc mne také vzrušuje spodní prádlo mé švagrové, má na mne až dopady extáze. Jak kalhotky, tak podprsenka. Když jsme u ní na návštěvě, je to vždy velmi vzrušující a výstřík je záležitostí chvilky. Do prádla však nikdy nestříkám, z obavy před odhalením.:)
Ja tiež ovoniavam nohavičky mojej švagrovej. 😉 Vždy, keď sme u nich, tak leziem do ich pradloveho kôša a hľadám jej gatky. Potom smer wecko, privoniavam a honim si ho pri tom. Do gatiek nestriekam... Aj ked je ona na navsteve u nás pár dni, tak hľadám jej použité nohavičky. A dvakrát sa mi podarilo ju nahrať pri sprchovaní cez kľúčovú dierku. 😉
Kdysi, když jsem ještě bydlel u rodičů, jsem si to dělal s kalhotkama mojí nevlastní sestry. No, a na můj poslední střik na kalhotky se můžete podívat do galerie ;-)
Taky si občas oblékni tanga, hrozně mě vzrušují, honím v nich i do nich. Občas si je navléknu, na curaka nasadíme kondom a výhonis si. Mil to
Nemusim do nej stříkat Ale vzdy si rád pricichnu
Ahoj jako mladý kluk jsem si oblékal maminy silonky...drazdilo mě to...když jsem se oženil tak jsem přestal...ale asi dva roky zpět jsem začal pozorovat že mne vzrušuje když vidím kluka v sexy dámském prádle...Tak když jsem byl úplně sám doma vlezl jsem manželce do skříně a začal si oblékat její prádlo...kalhotky pak podprsenku...stal jsem před zrcadlem a díval se jak moje pero reaguje začal tvrdnout...vytáhl jsem samodržící punčochy...když jsem je natáhl už jsem honil ptáka...chodil jsem po pokoji jako děvka...vystrikal jsem se do kalhotek...ale do špinavého prádla jsem je nedal když sperma uschlo vrátil jsem je zpět...od té doby když jsem doma sám oblékám se jako žena a strikam do manželky prádla...
Mam podobny zazite, ja co bi 15ti lety jsem byl sam u tety a nasel v loznici pod posteli samodrzky, taky jsem privonel, vytahl ho a udelal se na koberec. Od te doby me nosene damske pradelko neskutecne bere. Pravidelne strikam na manzelciny ponozky, silonky, samodrzky, kalhotky, zabky, proste vse co je citit jeji vuni...!!!
líbí, přistihla jsem manžela, že si bere moje kalhotky z pračky, nic mu raději neříkám, vzrušuje mě to, když to zjistím, tak jsem potichu
Rád stříkám do použitých kalhotek manželky, krásně voní
Ahoj neznam nic lepšího nez se žene vyhonit do špinavých kalhotek
Taky beru přítelkyni kalhotky a honim si do nich.cim spinavejsi tim lepsi
Ahoj Amando.ja Honza 44.beru kalhotky a podprsenky dceři od milenky. Moc rajcovni. Je ji 24.
Lepší je postříkat holce kalhotky, nebo silonky přímo na ní, jen když má vyhrnutou sukni :-)
To je super :)) já jezdim pravidelně strikat v Olomouci na jedno místo kam se jezdí šukat a někteří návštěvníci tam nechávají kalhotky a podprsenky na keři ... je to vzrušující na to cakat :p
Ahoj, to místo by mne velmi zajímalo. Mohl bych Tě požádat o soukromou zprávu, kde se nachází? Předem moc děkuji.
Já to dělám manželce taky - přišla na to a teď mi je při sexu dává sama na obličej abych mohl "fetovat"
Krásné prádlo provonene vůní ženského těla je nádherné afrodiziakum
Ano to je pravda. Moc rád čichám k použitým kalhotkám. Je to vzrušující.
kdo by si chtěl zastříkat na moje silonky tak napište
Ahojky klidně ti postříkám silonky,a kalhotky hodně obnošené na tobě
ahoj , jestli to ještě platí rád ti je postříkám
Ahoj rád bych si zastrikal na tvoje silonky, ale osobně!
Ahoj...Ja Honza 44.beru kalhotky a podprsenky dceři od milenka.holce je 24
Ahoj,silonky se mi líbí.Rád je postříkám.
Rad ti pocakam silonky kocko a ne jen jednou a ty mi na.ej budes pritom slapat
já bych si to rád udělal na tvoje prádýlko a nafotil i album