Umí zdejší chlapy číst ?

Umí čist text v profilu ?

Nějákou dobu tu jsem, né moc dlouho ale upřímně litují dívky a ženy. Napíšou, že chtějí ženu nebo někoho jiného. Mají to napsané pomalu skoro na čele, ale prostě zdejší chlapi jsou divní. Neumí ani přečíst a respektovat člověka, že je to vůbec baví ? :D Pak se diví, že jim žádná neodpovídá a nemají koho šukat. Nebo také to, že nejsou jako ostatní. Že hledají vztah, nechtějí hnedka jenom sex. Ale za 5 minut, hnedka nahodí téma sexu ( jako kdyby, si honili). Že, je to baví.. :D
Neumí číst natož psát, někdy je to hrůza co vytvoří
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Přesně, to je pošuk Panna Mária, alias Kleopetr, Fernand a X dalších pošahaných nicků patřící k tomuto prostoduchému tvorovi *3**3*

To sis vybral společnici na večer, taková bukvice *3* *2*

Když mu dojdou slova, napíše že si měl zavolat, často taky nadává do feťáků, že si na BL a podobné zvratky *22**2*
Ono to, v mém případě není až tak katastrofální. Díky modrému nicku, ale kdyby ti lidi aspoň měli profilové foto.
Kamarádka mi dala přečíst pár vzkazů a nestačil jsem se divit, jací idioti tady jsou. Ještě, že jsem škaredý chlap a ne hezká ženská a nemusím nic takového číst
To je jak kdybych se zeptal : umí zdejší ženy odepisovat?....
Ne!Z 97% nemají slušnost odpovědět.
Tak jak zase zdejší muži z 97% "neumí číst".
Zbývající 3% si datlují zde na fóru.
Já osobně jsem dávno vzdal nějaké seznamování.Ti,kteří mě zaujmou,tak oslovím.Pokud nedostanu zpětnou vazbu...no co,vše zlé je k něčemu dobré.
Myslím si,že řešit neustale tyhle zdejší žabo-myší války mezi ženami a muži je zbytečné.
Sám jsem byl předtím jeden z "dotčených" .
Ale nemá se šanci zde nad tímto vzrušovat.
Přála bych zdejším mužům být aspoň den ženou. Oni si to neumí představit, kolik vzkazů denně dostáváme. Občas se mi stane, že si s někým fajn píši a za pár dní v tom množství vzkazů se nějak ztratí. A odpovídat všem na jejich ahoj to fakt nejde. Když jsem sem před lety přišla, jako ta hodná v dobré víře jsem všem odepisovala. Šílený. Dnes to nedělám. Na druhé straně chápu zase muže, že to prostě zkouší, aspoň tím ahoj.
Tak záleží, na koho člověk narazí, koho osloví. Věřím, že těch slušných je tu dost.
colletteTV: To máš pravdu, někdy je sexy když chlap jenom tak napíše. Ale, někdy to člověka sere :DDD
Umí a někteří i psát.............
Haha - bys ho tímhle vzkazem naprosto odrovnala a už by se neozval, natož aby přijel *3**3**3*
rozhodně a pak dej vědět jaká byla jejich reakce *4**4*
Přesně tak, taky slušně odpovím, někdy odmítnu. Někdy zůstane y pár písmenek. Na sprosté a vulgární zprávy nereaguji. A to je samozřejmě vytoči ještě víc. Pak ignorance. A vzkazy kde na mě vyskočí první pták a pod tím ahoj, chceš. No paráda. Jasně vím, na jakých stránkách jsem. Taky mám galerie i tom žádná, ale první navázání kontaktu by mělo být zdvořile.
Za tu gramatiku chlapy/chlapi pardon, sem byl ve zmatku u tohoto slova. Spíš vás holky, které hledáte něco jiného. Jak chlapa, co neumí číst lituji.
Měl si napsat muži, tam chybu neuděláš *4*
Zrovna me jeden opruzak hodil do ignoru. Coz mi zcela vyhovuje. porad psal blbosti a moje ne ignoroval..
Taky je důležité to, jestli máte vyplněný profil, nemáte na fotce jenom penis!
Kimconun- A co? To musíš respektovat, chlapy jsou stejní a vztah je vždy půl láska, půl sex. Některé ženy jsou květiny, které musíš zalít a potom teprve čichat.
Poslední dobou? To je tady leta letoucí... Mne by ani ve snu nenapadlo, na profilu měnit pohlaví a vydávat se za ženu.

Myslím že velmi dobře vím co mám v trenýrkách *2*

On se tu najde i jedinec s pindíkem s mnoha červenými nicky *3**3*
*3**3**3* a s několika "potvrzovacími" nicky *3**3**3*
Tak to mi je líto ale nejsou zde vsichni stejný
Koukám že přitahuješ dobrý materiál:-)))
Analcat- Jak máš, mít toho člověka ráda. Když neumí ani číst, že?
Bbw79- Jako, já chápu sexuální tématiku. Je to lidské, ale fakt by někteří zoufalci měli přemýšlet. Taky mi píšou, někdy i uráží do děvky, kurvy blbé ale na jednou co jim řeknu ironické uvítání jsou hned milí a chtějí jenom sex na místě. Znám výjimky, nehledám kluka ale jeden tady má rozum a píšeme si o normálních tématech a to mi přijde strašně hezké a pak lituji. Že, zrovna on nemá nikoho aspoň na pravidelné schůzky a kamarádství. Snad, to věk takovým lidem ukáže.