Nahodou kluk z parni sauny 25.12.?
A v kolik jedete rádi vás poznáme mi asi v 13 hod
Nekdo ke komu by se mohl pridat mlady kluk?
Vyrážíme tam teď a budeme ve třech ... Dvě baby a jeden obstarožní kocour :)
Ahoj jedem s manželkou 15.12 tak kdyby byl nějaký par na.pokec a zabavu nepohrdnem 😉😉
Wellness na Jezerce dnes? ... Vyrazíme opět zhruba na osmou do zavíračky :) Vířivka a jiné místní atrakce to dneska jistí :)
Tak za chvilku vyrážíme, na osmou tam budeme ... Potkáme se tam s někým rozumným a sympatickým? ... Bylo by to prima - nebráníme se ničemu :)
Tak co vy prďolové dorazi dneska někdo do sauny na Šeč do welnes ve 13 hod
Zitra sauna jezerka Seč ve 13 hod někdo se připojí, nebo jsou tady jen slibotechny?
Pojedeme zřejmě v tuto neděli, anebo se jen tak plácneme na sluníčku na "naší mini nuda plážičce". Pěkné počasí je tady a je potřeba toho využít. :)
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Ahoj a v kolik jste tam byli mi jsme tam byli od 15 hod
Ahoj, kam jezdite a vaši nuda. Já jezdim na hradek u Pardubic
Jezdíme na Ústupky, kousek pod Jezerku. Jsou tam místa, kde se dá nahotit... Nejen :)))
A co to je Jizerka, je to pro swing páry, nebo tam všechny rádi
https://www.jezerka.cz/wellness-and-spa
Zítra welnes jezerka 13 hod. Poznám rad ženu nebo par, mam to rad a proto jsem tady PS jen real. Těším se na odpovědi , je to tam luxus. Hezký den preji všem
Ahoj vo si denska trochu užit sauny nebo viřivky, dnes jezerka welnes 13hod. Budeme se těšit
Jedeme dneska - opět na osmou až do zavíračky. :)
Čau lidi , tak konečně dorazi za námi někdo na jezerku do welnes na Seč budeme tam od 13 hod. V úterý budem tam a budeme se těšit.
Čau lidi, co dnes welnes Jezerka ve 13hod
Byli jsme včera a bylo to fajn.
A v kolik taky jsme tam byli. Rádi by jsme vás poznali. Můžeme se domluvit co myslíte
Občas jsme tam zajeli. Někdy tam jsou hezké páry a občas se dalo zahlédnout něco více. My max. vlastní dobrodružství v Amorově komnatě.
Chápu to dobře, že téma ve fóru "Welnes jizerka" založené 27.3.2018 11:49 uživatelem Vazi11 je totožné s tématem ve fóru "Welnes jezerka" založené 29.3.2018 09:41 stejným uživatelm Vazi11?
Jestli ano, tak to je tedy úroveň - asi k zamyšlení.
Jestli ano, tak to je tedy úroveň - asi k zamyšlení.
Relaxace ve wellnes dnes. Budeme tam od 20.30. do zavíračky. :) Rádi se poznáme s jiným prima párem. Těšíme se nejen na vířivku :)
Ahoj, nechtěli bys te zítra přijet na jezerka do welnes ve 13 hod. Mohli by jsme dat drynk a pak by se vydělo podle simpatiji.
Ahoj, neni, uz jsem se ho ptal v jinem tematu "welnes jizerka". ..je to jen blb
Ahoj, rádi by jsme vás poznali ale dnes jsme byli od 13 hod. Večer se nám to moc nikdy nehodí máme závazky. Nešlo by se sejít někdy od 13hod. Rádi poznáváme nové lidičky. Díky za odpověď.

Welnes jezerka
Pár nebo žena