Ja radši plnější tvary. Ale není o jen o tlustá hubená. Vždycky tam musí být neco, co zaujme upoutá. Znám hubené, které by mne nemuseli moc přemlouvat a plně, na které ani bohovy. Jednou má děvče, tak roztomilý zadeček, že ostatní je fuk, podruhé úžasný dekolt, potřetí neskutečně tvarovaná stehna a klín. Je to o harmonii křivek a něčeho, co se asi nedá popsat....
ja bich chtel nejaka holku nebo kluma na lyzani nebo cumplani .eho penysku
Teplousek: takže pokud to *mělo* být k tématu a chápu to dobře, tak tomu máme rozumět tak, že je to úplně jedno kdo, jak vypadá, hlavně když ti dá? No, v podstatě jsi asi šťastný člověk, aspoň máš na výběr ze spousty protějšků :D
Treba i haf neno mnau ale lydi radsi
O kg a vzhledu to není, důležitá je určitá přitažlivost, sympatie a musí zapůsobit chemie. Většinou mě muž dostane svou inteligenci, mít si co říct. K čemu úžasný výstavní model, když bude blbý jako vagon bláta a nebudu si s ním mít co říct.
Žena mě buď pritahuje, nebo ne a nějak v tom nevidím nějaký jednoznačný pravidla. Co se týče postavy, tak mě nepřitahujou extrémy, ale to je tak všechno. Jasně, libi se mi spíš zdravá sportovní postava než při těle, ale není to rozhodující. Důležitá je asi vůně, úsměv, hlas, inteligence, gesta.. a já nevim co ještě co má vliv na sympatie a přitažlivost.
U holek preferuji ne tlustou,ale oplácanou, velké prsa a dvorce,prostě takovou selku:)
Zdravím,líbí se mi ženy štíhlé i mírně plnoštíhlé.Fandím ženám,které mají rády pohyb a mají zpevněnou postavu.
Nemám rád extrémy - tzn. anorexie či obezita jsou těžkým no go. Nejsem fanoušek nadměrného tetování a obzvláště ne piercingů. Ale obecně se dříve dívám na obličej a vlasy. A na samotný vzhled nejedu, když je vidět, že to slečna v hlavě nemá, tak mne stejně nebude přitahovat. :-D
Raději hubené. Ale spíše koukám na obličej, vlasy, prsa.
Hubenějši a pěknou prdel, tlusté holky moc nemusím. :)
Jedině oplácané baculky, krev a mlíko, samozřejmě oholené nejen v podpaží a i něco v hlavě. Určitě ne nějaké vychrtlé vyzábliny, bulimičky, anorektičky a taky ne smažky, fetky.
Chci toho moc?
Chci toho moc?
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
a proc si nechtela mně???! ja nejsem ani zdaleka hubeny...
Partner mně musí ,,vonět,, a to nemyslím vždycky jen parfém.
uplne souhlasim "Blondbaculka111"
Nedělej mi tyhle efekty když to nečekám 

Tu poslední větu si musím pamatovat
Tu poslední větu si musím pamatovat
Radši chytré. Upřednostňuji IQ před KG
Musí mít to "něco" a pěkné zuby. takže jednou se mi líbí prcek s nadváhou jindy dlouhán z posilky.

Jaké holky-jaké kluci?
Zdravím, zajímalo by mě