Rad sa pozriem na príjemný pár vo wellnes, ako pozorovatel, ako spríjemnenie wellness pobytu nakolko tam chodím sám a je to nuda. Ak budete mat chut a zaujem tak píšte do správy časovo sa viem prisposobit.
Ve čtvrtek před týdnem jsem byl dopo v Holicich s přítelkyní. Byl jsi tam s námi a nabízel jsi té mojí jako bonus ochlazení. To jsi ji chtěl sbalit?Napiš
Jinak se Holice dost změnili , dříve tam chodilo spousta žen, super se povídalo, občas nějaký dotyk vše takové jen aby člověk cítil ten adrenalin a chvění , když byla evidentní chemie tak nějaká masáž a teď ? Samý homoděj který ani není homoděj ale je mu ve finále jedno kdo na něho sáhne. Svět se v prdel obrací. Takže holky, ženy, dámy jsou tam stále i chlapy kteří jsou na úrovni , rádi se podívají ve vší počestnosti a ne jen větrači a ty co chtějí jet s jiným týpkem Jizerskou padesátku s krátkými hůlkami 😂
Ve wellness v Holicích jsem byl na začátku září, ničeho o čem píšeš jsem si v sauně nevšiml, byl si asi ve špatný den, nebo máš smůlu.
Stále beru Holice za jedno z nejlepších wellness u nás, ano jsou menší, ale ohledně čistoty, pořádku, vybavení a slušného chování při vstupu. Top
Nepíšu to jako reklamu.
(szerkesztett)
Nemám tam BI ale pokud zafunguje chemie tak čert ví
Nemám proti tomu nic to bych ani nebyl na amatérech kdybych nebyl pro každou srandu ( chtěl jsem napsat prdel) ale to už bych se přiznal úplně 😂 proto ty tam raději nemáš nic a tím si z obliga
Né vážně Holice jsou top nejen na východě jen těch žen co se chtějí bavit je méně prostě
Je to sauna ale někdo si z toho chce udělat swingers
Jde o to že jde za mě o úplně jiný druh vzrušení nebo respektive by mělo jít , třeba já, mimo jiné tam chodila žena blondýnka na hodně krátko střižená s maminkou a já se na ni vždy těšil protože jsme pokecali o všem ale myšleno o životě a běžných věcech, ale ona ve mě budila fantazie i přes to že jsme nikdy neměli intimní téma ale představivost moje jela na plný pecky a to je za mě ta síla toho wellnes a prostředí sauny .
Někteří tam poletují jak v kreslených pohádkách od Disneye úplně po těch prstíčkách z místnosti do místnosti co kdyby náhodou.
Ja seděl v teď už medové ale to ještě nebyla medová a o patro níž sympatická žena si začala hrát sama se sebou a ja byl o patro výš a koukal a bylo mě asi 3x větší horko - nic víc jen koukat a pecka to jsou zážitky k nezaplacení 😎
Líp bych to nenapsal!!! Pro to a pro ty zážitky (buď jsou a nebo zrovna nejsou), vžyd rád navštěvuji ráj v Holicích, když jsem zrovna na návštěvě u rodiny. Jde o to si užít wellness a buď ta třešnička přijde nebo né.
Zajímalo by mě kdo má nějaký super příběhy o kterých klidně napíše protože on to někdo nechápe úplně ale tady jsme na Amatérech a ne na kurzu vyšívání nebo na stránkách kde se hodnotí sauny přece ! Ja chodím díky práci celkem pravidelně po st pa a úplně nejvíc by se mě líbilo kdyby nějaká slečna , paní , dáma měla chuť si jen tak posedět a pokecat v teplíčku , žádný úchylárny nebo alespoň ne hned 😂😂😂 ale bez omezení věku postavy čehokoliv. Může se stát že zafunguje chemie a nějaká masáž nebo pohlazení proč ne , kdo jde za účelem sexu at jde na swingers přece tam to má jistý tady si to musí zasloužit když už by měl něčeho dosáhnout a to je to hezký. Zaplatit si holku to pravý chlapy nedělají
A teď vidim ty červený palce 😂 ale co už
Není to pojaté jako seznamka a že ten jeden někoho musí hledat jak říkám nejde o sex, většina někoho má ale tady nejde ani o podvádění jen ten pocit a to napětí , kdo nezažil nepochopí 👍
,,,a proč by ne? My kdysi takovou partičku, kde byli solo ženy i muži měli a někteří se tam spárovali a někteří jsou spolu dodnes......a to není pohádka....
Chodíme s manželkou minimálně jednou týdně a zažili jsme už snad vše, ale včera nic moc. Spousta nových lidí, kteří se neumí chovat. Otevřou dveře do sauny a tam se začnou vykecavat, nic si nedají v sauně pod nohy, hlavně, že sedí zabalení v sarongu. Někdo si vezme mobil přímo do prostoru saun, kde je regál s pitím atd a nechá ho tam stále zvonit a nejlepší byl pár, který vylezl z výřivky, vzal si z věšáku naše sarongy, hodil je na lehátko, tam je nechal a pan si šel na recepci pro nové, s tím, že jeho paní ho někdo vzal. Nechodíme sem za účelem sexu, ale za relaxací a tu si chceme užít a neřešit lidi, kteří se neumí chovat.
Dneska byla v sauně moc sympatická blondýnka plných tvarů. Prvně jsme byli v bylince, kde se při odchodu zasmála a pak jen spolu v páře. Budu moc rád, když napíšete. Bude vědět o koho jde. Tak@to aspoň zkusím😊
Asi jsem to blbě podal
Každopádně vůbec nemluvím o prostředí to je top a za mě taky jedno z nejútulnějších saun.
A nikdo neříká že tam nerad chodím, bylo to jen konstatování z pohledu chlapa. Nehledejte v tom negativa .
Občas ma služobná cesta zavedie až do tohto krásneho kraja. A ja ako fanúšik wellness sa snažím nikdy nevynechať saunový raj v Holiciach.
Lenže vždy tam chodím sám a necítim sa takto komfortne. Ak by mala nejaká spriaznená ženská duša chuť sa vyrozprávať budem pozorný poslucháč.
Nežiadam nič ani nič neočakávam a všetko hradím ja.
Som úplne normálny chlap 45r. - 90 kg. (ženatý)
Teraz v piatok 6.9.2024 od 19.00 do 21.00 .
Ahoj chodí tam ještě vůbec někdo? Nebo to tam umřelo stejně jako tohle fórum? Vím, že je léto a tím pádem i míň lidí ale letos je to fakt extrém málo lidí než jiné roky jediný kdo nezklamal a chodí asi snad každý den od 10-21 je vířivkový šerif
Ahoj všem. Jak to aktuálně chodí v Holicích? Stále se tam dá v páru zazlobit a zažít hezké chvíle a nebo je tom hlídané a není možné už nic? Prostě jak to chodí v poslední době? Jako dříve a nebo se to změnilo. Díky za relevantní komentáře kdo chodíte častěji.
Tvl,jasný že je to úplně prázdný,ženy tam začínají chodit pozdě odpoledne, a nebo kdyby věděli že tam budeš tak si myslím že už před 10h tam bude fronta až k přejezdu
Zdravim skusim silu amateru :-) dnes mezi 14 az 16 hod jsem v saune potkal fajn zenu ve strednim veku stihle postavy mensiho vzrustu velice sympaticka zena komunikativni :-) pokud tu nekde jsi a mela by jsi chut obcas pokecat napis :-)
Po delší době jsme tam s kamarádkou včera zavítali. Bylo tam velmi příjemně a děkujeme za zábavu s prima párem (H+J) a rádi to zase někdy zopakujeme :)
Nechápu smazání příspěvku, kde jsem pouze upozornil Nahaci 14, že jsem regoval na Skurol, tak nechápu co se do toho montují.... co je na tom tak závažného že mi to bylo smazáno?????!!!!!!!!
On dává všechny příspěvky na hlasovat kde se objevuje jeho nick jen pro to aby nikdo nevěděl co je to za kecala co se tu vydává za par a přitom žádnou zenu nemá
Poslal jsem ti vzkaz..pokud je to ona ,tak neztrácej čas....i když budeš mít číslo bude ti to k prdu.. leda by si měl štěstí tam na ní zase narazit....
A není to jedno kolik tam chodi lidí,alespoň člověk zrelaxuje a hezky pohonim,když zrovna nejde kolem kontrola :D a když nejsem sám ,tak čekám jestli se neco nebude dít... ;)
Tak jsme dnes opět navštívili Holice, víc lidiček, ale dala se najít chvilka a místo..... Pár krásných dívek a manželka si prohlédla pár hezkých kluků .... Jinak super relax .... 😁
To se potáhneš až z Prahy, aby jsi okouknul plesnivího dědka ( jako já) a už trochu jetou babičku ( snad nedostanu přes hubu ) až z Prahy? To tam nemáte nic lepšího na práci 😁😁😁😁😁
Nemusíš mít nic, vše ti tam půjčí, osušku, sarong ...... jinak se podívej na jejich stránky je to saunový ráj .... Ale nečekej, že to tam je nějaký swingers ..... je to relax.
Není tu vyrušený honič, co si před námi dělal příjemně v bylinkách? Nebo ten, co ho vyrušil? Sauta 16.11, čas cca mezi 18:30 a 19. Dost nás ta situace pobavila :D
bohužel si majitelé tímto moralizováním sami odradí minimálně 40 procent stálých klientú...kteří nejsou zvědaví aby je tam někdo hlídal věčným pobíháním po prostoru..a rozsazoval je vířivce....jak děti ve školce.....
Tak s těmi, co ostentativně provokují většinou nic nebývá, většinou jsou to jen takové kokety, které pouze hledají ztracené sebevědomí, ale samozřejmě vyjímky potvrzují pravidlo.......
Jak tomu rozumět? Že sukat v páru jo,, ale honit ne? Stejně tak,jako ho někdo nahlásí ,tak přeci on může zhrzene nahlásit někoho, kdo ho odmítl,... Za mě se to moc hroti.,.když mi něco vadí ,tak se ozvu....případně pak to řeším jinak.....
Dobrý den milí příznivci saunování.
Nepíšou se mi tyto řádky dobře a nerada přiznávám naše problémy.
Možná jste si všimli, že v saunovém ráji nyní probíhají častější kontroly interiéru personálem. Ráda bych Vám objasnila důvod. V poslední době jsme zaznamenali nevhodné chování některých návštěvníků. Konkrétně chování se sexuálním podtextem. To je ve veřejném wellness absolutně nepřípustné a my bychom ho chtěli z našich saun vymýtit.
Proto často kontrolujeme sauny a celý společný prostor. Budeme navíc moc rádi, pokud nám v tom pomůžete i Vy a jakékoliv problémové, obtěžující a neetické chování návštěvníků nám bezprostředně nahlásíte. Tak, abychom mohli problémy řešit konkrétně s těmi, kterých se to týká.
Těm, kteří sem nejezdí pouze relaxovat a obtěžují svým chováním ostatní, udělíme trvalý zákaz vstupu k nám. Několik takových zákazů už padlo.
Doufám, že naši snahu pochopíte a třeba i oceníte. Děláme vše pro to, aby bylo v Saunovém ráji všem příjemně. Vybudovali jsme wellness jako oázu klidu a pohody a doufám, že to tak pro všechny i nadále zůstane.
Děkuji, že jste si zprávu přečetli a budu ráda za Vaši reakci.
Chválím, chce to jen víc a víc cenzury na Netu, v sauně...vlastně úplně všude. Za komunistů ji bylo málo, teď je ji tak 5x víc ale chce to tak 50x, cenzurovat naprosto vše, vždy a všude. Držím palce, jen do všech , je to všude znát jak se vše zlepšuje )).
Výživné - v jakém směru. Ať jsem tam byla sama nebo s manželem neměla jsem problémy. Často jsem i s nějakým mužem odešla do odpočívárny a zamkli jsme se.
Ahoj, pojedu odpoledne do večera do Holic. Potkám se tam s nějakým párem nebo ženou na popovídání nebo příjemnou nenucenou hru. Sympatie, dohody, pohoda....
Hoj nemá v plánu v pátek dopoledne někdo navštívit wellness? Sympatický, pár,nebo žena? Hledám pohodare na hezký pokec a relax, nekonfliktní. Nebojte se mi nechat kdo se chystá vzkaz.
Není tu pár, který byl dnes cca kolem 19hod v bylince? Ona měla krásný velký prsa a měli sebou ještě kamarádku blond a obě se o toho borce hezky postarali
Ahoj.najdu zde sympatickou blond amaterku která byla dnes odpoledne v Holicích. Chvíli jsme si povídali,říkala že bydlí kousek a chodí tam často. Furt střídala saunu,páru a atd.. Rád bych ji příště pozval. Děkuji
Ahoj prosím vás jak to zde chodi v tomto wellness přemýšlíme z manželkou že by jsme se dojeli podívat z Brna kdy tam bývá hodně holek ? Večer třeba pátek .. nebo ještě se rozhodujeme mezi Holice a Tropicana Hradec k. Co je lepší a kde je to více otevřeno dovádění?
Nevím, zda se vyplatí jet až z Brna, zda je to u nás takové terno. Nemáme s jinými Wellness zkušenosti a popravdě jsme si nevšimli, že by tam nějak moc chodily samotné holky. Každopádně my jdeme dnes kolem 13:00
Tak jsme se dneska narychlo rozhodli a zajeli si užít relaxu přes poledne. Bylo to super. Lidí tak akorát, v drtivé většině páry, využili jsme i rajskou odpočívárnu.
Aspoň neopravují páry, protože poslední dobou to tam vypadá jako v Bunkru,už hodně krát jsme šli do bylinky a během 10minut 3-4krat se otevřou dveře,koukne a odchazi. To samé i ve vířivce,jdeme si tam s přítelkyní hvilku relaxovat a hned tam naskačou "štamgasti" a během 15min se otočeji 3krat.
jak to tu čtu tak je to v holicich čím dal horsi. v satne chlap v kalhotkach v bylince honici a cumilove. kam koliv jdeme tak 4 postaveny sulini za nami. přitom to tam kontrolují. masaze ? byla jsem dvakrat a maser mě hladil prsa a chtel honit to jsem zarazila.
Chodili jsme tam s kamoškou každou neděli a bylo to fajn. Poslední dobou (po covidu) je to horší a horš, jezdíme tam už cca jednou měsíčně,a i tak se snažíme nějak dopoledne,protože večery tam jsou obsažené štamgastami-čumilami. Fakt,kvalita odpočinku tam padá, škoda.
jedu do Holic zítra odpoledne - jezdím minimálně protože mě to vše tak otrávilo ,že jsme si udělali vlastní saunu doma
pokud by byl zájem o jemné přihlížení ,doteky...rád Vám zpříjemním odpoledne zhruba kolem 15h budu v ceremoniální...obyčejný kluk
My chodíme každou sobotu a včera byl s námi ve výřivce znovu. Je schopnej tam sedět klidně hodinu. Jinak včera nás ve velké sauně překvapil starší pár, pan řekl, že tam jsou prvně a zda bychom jim neřekli kde co je, tak jsme hezký pokecali.
Ty borci co vydrží být ve vyrivce 2 hodiny v kuse na hlídce jsou fakt ostří, chtělo by to podberak a vycházet je ven.
Stále stejný ksifty, ten jeden zasranej albin..
Přesně vím, kterýho Albína myslíš. Ten co i když sedí sám ve vířivce a přijde pár tak dělá jako že se posouvá, aby měli místo ale posouvá se tak dlouho až sedí hned skoro vedle ženský. Když tam on je tak mladá ani nechce jít do vířivky, protože on během pár vteřin sedí vedle ní a "navazuje kontakt". Minule si odsedla když byl otravnej na druhou stranu ale pak přišel někdo další a on se zase nenápadně posunul přesně vedle ní...
Ja si tam chodim vklidu odpocinout nekdy pokecat kdyz clovek narazi na normalni pr nebo nekoho skym da normalni spolecnou rec. Nechapu ty chlapy co tam chodi obtezovat( nebo jak to rict otravovat ocumovat ostatni) .
Clovek si tam de dachnout a vypnout myslenky.
Naposled jsem tam potkal cloveka se kterym jsme uzavrely uz nejeden obchod. Predtim par se kterym jsme kecaly hodku ( pani pritazliva pochvalil jsem ji krasny sexo telo pokoukaly jsme po sobe a bylo to fajn ale vse v ramci mezich co jsme si rekli dovolili a byla pohoda relax . Tot muj nazor
Musíte ho nahlásit na recepci. To je jediná věc, která takové lidi odradí. Měli jsme takovou zkušenost s jiným a myslím, že to pomohlo a už jsme toho člověka nikdy neviděli.
Je třeba rozlišovat mezi veřejným a soukromým. Pokud dovolíme, aby se na nás někdo díval, řešíme to v rámci soukromí, nikoliv na veřejně přístupném místě, abychom neobtěžovali nikoho v okolí.
Ne každému to je příjemné a ne každý takové věci toleruje.
A pokud je v sauně člověk, který je dotěrný, myslím, že každý takového člověka pozná.
Dovolím si do toho vstoupit......Myslíš si to špatně..!!! Byl jsem na jejich stránkách, tak kromě toho, že je to veřejná sauna- wellness, tak tam žádné soukromé prostory neoznačují. Takže jestli tam provozujete sex, je to sex na veřejnosti, čimž působíte veřejné pohoršení, ohrožení mládeže.......Lehce se karta obrací, a rázem jste to vy, kdo je v konfliktu se zákonem. Mysli si o tom co chceš, ale takto to je!
Doporučuji navštívit wellness osobně, je to jiný zážitek a jiné zkušenosti. Možná změníte názor. Kdo tam jezdí pravidelně, ví a zná, o čem mluvím.
A pokud mám na mysli soukromé nebo privátní ... rozhodně to není veřejné. Sex na veřejnosti je něco jiného, a to my nemusíme. Ale třeba to vyhovuje někomu jinému, samozřejmě pokud svým chováním nepohoršuje okolí.
Do Holic jezdíme, protože je to příjemné a relaxační wellness centrum s krásným prostředím a přátelskými lidmi.
čeče...pokud tam jedeš na čumendu otravovat, tak to nepochopíš. Chodím tam pravidelně a i já jednou za čas potkám otravné čumily.
A nechápu jak ti to může někdo vysvětlit (popsat), když v Holicích nikdy nebyl. .
Pokud se vyskytne problém, je třeba ho nahlásit a tolerovat takové chování je špatné, protože se bude stupňovat. Takový člověk si to neuvědomuje a chová se tak, protože mu to druzí tolerují.
Děkujeme sympatickému divákovi který s námi strávil větší část bylinkové sauny. Sice jsme dnes museli chvilku počkat protože tam bylo saunování děti do 18:00 ale pak jsme si to užili
Zakázané nebo ne, minimálně je to nehygienické a ano, dostanete při přistižení stopku. Začali tam díky těmto "párům" otravovat slušné lidi, kteří tam chodí opravdu z důvodů relaxace a otužování. A vy co se tu domlouváte, tak sorry, ale díky vám zažívám při návštěvě této sauny pokud nejdu s manželem neustálé obtěžování a osahávání ve vířivce. Je mi z vás zle. Prasata.
A co kdyby to bylo naopak? Veřejná sauna pro veřejnost, tedy slušné lidi, kteří jdou za tím účelem pro které ty prostory byly takto koncipované a privátní, kterou poté obsluha vydezinfikuje pro ty, kteří si hodlají zašukat hm? Je tam mimochodem i místnost pro tyhle nápady a nálady. Já jsem v klidu, zvýšili kontroly v prostorech a majitelka o této stránce již mimochodem ví. Tak se tu domlouvejte, ona vám to jistě ráda vysvětlí.
Holice jsou fajn. Aj zlobit se tam dá. Ale problém je, že si to tam mnoho lidí plete se swingers, kde se může všechno všude. Udělat se ve výřivce, kde se má potencionálně koupat i potom ještě kde kdo? No to pardon, neexistuje!!! Sahat na cizí ženy, aniž by k tomu daly jasný pokyn, že to chtějí? Neexistuje!!! A ani mlčení není souhlasem. Ani dovádění před někým, s kým to není předem domluvené, není OK, je to wellnes, né sex show. Tamní zamykatelný pokojík je prima bonus.
Bohužel ego mnoha zdejších pánů dosahuje stratosféry a ještě o kousek dál a nepřipouští si, že o ně zajem není v žádné formě...
(szerkesztett)
Děkuji, lépe bych to nenapsala. A přidávám, ano, ti kteří obtěžovali byli od pohledu "nechutní" nebo velmi "staří" vůči mě, mohli by mi dělat otce, někteří až dědečky....
Jsme přímo holičáci a chodíme s manželkou 1-2 týdně. Popravdě jsme si až do minulého týdne ničeho nevšimli, neříkám, že na sebe s manželkou nesáhneme, ale to co se dělo minulý týden, tak nás překvapilo. Ve vířivce byl mladší pár, šli jsme tam zrovna když odcházeli, chlap byl v pozoru a ještě si ho ždímal, aby se dodělal, tak jsme dali otočku. Později se nás chytil nějakej honič, kam jsme se pohnuli, byl za námi a čuměl. Nakonec jsem ho vyhodil že solné sauny. Souložit jsem tam teda nikdy nikoho neviděl, ani nevím kde na to je místnost, nebo prostory, ale někdy mám fakt pocit, že to tam je samej honič.
jako sorry ale máte pravdu, jsem chlap chodím tam na relax a odpocinek a ne abych tam nekde neco chytil nebo se s nekym buhvi co delal. ano když tam je zena sama rad pochválím pokecam když chce ale to je vše chodím tam nekdy sám nekdy s kamaradkou(ale misto kafe sauna nic vic) proc taky je to na relax na par co se tuli se rad podivám pokud to predem dovoli naznací že to je jasné ale ne nic co by obtezovalo . taky nemamrad když mě tam nekdo ocumuje . od toho je relax a pokud neco vic od toho je privat.
Já Saunii znám i z Hradce a tam jsem tohle nezažila také, jezdím do Dřítče, také jsem to tam nezažila, bohužel jen v těch Holicích. V Praze jsem také byla když jsem tam bydlela a ani takové otázky "na tělo" nebo nějaké návrhy jsem odtamtud vůbec neznala. Mojí návštěvu v říjnu mi dokonce jeden pán nabízel pomoc kdyby se cokoliv dělo, protože viděl, jak mne otravuje pán minimálně dvacet let starší ode mne a že ho ze sebe nemohu setřást. Ten prostě stál a civěl na mě uprostřed zadní sauny a to už se cítíte jak kus masa.
To máte pravdu, já nikomu neberu, že chodí na akce typu swingers apod., pokud je to nějak domluvené a tak, budiž, každý máme svá přání, ale dokud to nezasahuje do intimity člověka, který netuší o co jde a který tohle nechce.
Já se setkal v saunach s tím, že tam po mě kouakui jiní muži. Je mi to nepříjemné a okamžitě si z pohodlné pozice v létě sedám, a zahalují se do prostěradla. Myslím , že někteří tam chodí jen kvůli koukání na objekty možného ukájení.
Také už jsem zaznamenala, že nejen ženy jsou těmi objekty "na koukání". Vy to řešíte takto, buďte rád že na vás nezačnou sahat jako se to děje občas mně. A řeším to i silným kopancem a někteří ani tak nemají dost. Že na mě koukají jsem si za ty roky zvykla, ale chmatání mi vadí hodně no...
Tak paní majitelka mi řekla dnes že se to tam neděje a a že ty kteří tam něco prováděli tak mají vstup zakázán tak nevím kde je tedy pravda a za poslední měsíc nic neřešila tak teď co?
To má nejspíš pravdu, já před dvemi týdny také již neměla problém a chodím cca jednou za týden až dva a před tím jsem byla doma s covidem, takže paní majitelka s tou dobou nebyla daleko od pravdy a kdo tam otravoval, tak to řešila, takže to mohla eliminovat a doufám, že úspěšně.
Zdá se mi tato konverzace dosti "kostrbatá" a nevím, nevěděl jsem, co si o tom myslet... až mi napověděla odpověď v jednom ze tvých komentářů..." Až budou ta péra pozlacená, tak budu mít hubu dokořán do té doby to asi se mnou moc nehne "
Prachobyčejná zlatokopka.....
Chytrému napověz, hloupého kopni...bohužel je to pouze online diskuze, tudíž kopnout vás nemohu. Tento svět je dosti anonymní, bohužel v reálu mne neznáte, tudíž ani můj ironický styl humoru a to je v pořádku. Kdybych vás soudila dle diskuze, nebudete chtít vědět jaké mínění mám asi o vás. Kdyby jste mě znal, tak pochopíte, že kariéra zlatokopky je poměrně snadná a pro mě nezajímavá cesta, proto jsem si na vše poctivě vydělala aniž bych kdy byla ten typ, který by byla na někom závislá. Dnes jsem možná na mateřské, nicméně moje dcera je zajištěná, byť u nás doma jsme si nikdy na příjmy nehráli a být zlatokopkou, tak manžel skutečně nepochodí, protože stabilně jsem domů nosila dvou až třínásobek jeho platu. Nikdy neslyšel ani půl slova o penězích, protože to jsem doma slýchala já od rodičů a všechna studia, výlety, skripta a další potřebné věci jsem si platila sama ze svého. Takže se omlouvám za svůj styl humoru v prebeseném slova smyslu. Zde je diskuze a mrzí mne, pokud máte problém s opačným názorem, že někomu se něco nelíbí a vám zrovna jo. Vysíláte pouze signál, že asi budete typ, kterému když někdo řekne ne, že ho nejspíš budete mít problém respektovat. Je mi vás líto.
Myslím si že každý má volbu chodit nebo ne tam kde se mu nelíbí. Chodím tam jak sám tak i s přítelkyní,a nikdy jsem neviděl že by se tam obtěžovalo. Mne taky pár krát ve vířivce někdo záva.dil o nohu ale nebrecim tady o obtěžovani. Kdybych věděl že to někdo dělá schválně a bylo mne to nepříjemné,tak bych tam nelezl
Asi tyhle nejspíš pány nemá cenu řešit. Je smutné, že tací lidé ničí rituály saunování, majitelé saun si leda zadělají leda na to, že jednou se tam lidé budou bát a raději zvolí saunu doma na zahradě. Ono se tohle ani neděje v Rakousku, tam rovnou volají policii a vůbec se s takovými typy nebaví, což za mě je naprosto v pořádku. Děkuji, že jste se pokusil tu diskuzi také usměrnit na normální rovinu, ale asi bychom se oba zbytečně rozčilovali a to kvůli takovým lidem nemá cenu. Mějte hezké svátky a hlavně ve zdraví a klidu.
Lollipoppko. Myslím, že to zbytečně dramatizuješ. Jezdíme tam už mnoho let a to co popisuješ jsme tam nikdy nikde nezažili ani neviděli.
(szerkesztett)
Opět mluvíte o MY. Jak jsem již psala výše, pokud jsem tam vyrazila s manželem, tak jsem tohle nezažila. Kdyby ano, tak manžel rázně zasáhne, takže ve dvou jsme měli klid a pohodu.
To máte pravdu. Já se tam s těma holčinama občas bavím a když jsme mohli chodit spolu s manželem, tak za námi i jedna přiběhla vyděšená, jestli může chodit s námi, že tam je nějaký chlap a sahá na ní, že se strašně bojí. A teď jak chodím sama, protože se střídáme u dcery, tak jí najednou hodně chápu. Do sauny chodím třináct let a tohle co se děje v Holicích poslední dobou, to jsem prostě nezažila a je to otravné, když si tam jdu odpočinout a narazím tam ne na jednoho otravu, ale hned několik a z toho se jeden nebál jít za mnou otravovat až do šatny. Třeba dceru bych už po těch zkušenostech do Holic nevzala ani omylem.
To je přesně to, píšete MY. Já když jezdila s manželem, tak jsem to také nezažila. Teď jezdím sama a ty ataky se bohužel stupňují a opravdu v tom nejsem sama. Když zrovna nemůžu jít v ženské dny, tak se děje to co popisuji a opravdu mi to není příjemné. A bohužel jsou tací, kteří se opravdu neštítí ničeho a NE pro ně neznamená nesouhlas.
Narovinu napsala jsem sem, protože jednoho z aktérů jsem v této diskuzi poznala. S majitelkou jsem to řešila i s obsluhou. Problém je, že oni se skrz páry "nabudí" a pak v těch prostorech hledají a otravují, ale to už vy pokud jdete v páru, tak nevidíte a nevíte, že ve svém koukání nejen pokračují, ale získají kuráž. Jinak bych si nikdy tady profil nezaložila, protože tuhle potřebu nemám. V páru myslíte, že je to zábava "být přistižen", ale někomu jinému tím nevědomky zaděláte na problém, že si nejen ten pobyt v sauně neužije, ale zvažuje, zda mu za to ty návštěvy stojí a třeba to má za normálních okolností celoživotní relax a únik z normálního shonu. Já už to tak mám třeba třináct let.
Manželka tam byla na Marocké celotělové masáži a to tedy taky koukala,masíroval všude,ale opravdu všude. Takže ty nadrženci nejsou jenom hosté,ale i zaměstnanci,stačí kouknout na Google recenze.
To máte pravdu, už jsem o jednom z masérů slyšela právě nedávno od jedné paní a chodí k tomu druhému a je fakt, že na masáže chodím jinam, protože jsem koukala na recenze. Je tam prý nějaký nový a neví jak se k zákaznícím chovat.
Mě napadá, proč to manželka neřešila? Ono by nebyla totiž sama. Já vím, že tam prochází ten starý masér, pak se tam objevil nějaký mladší, ale určitě majitelka není zastáncem obtěžování co jsem z komunikace pochopila, tak opravdu po mém upozornění to řešila a instruovala obsluhu. Jsou tam tací, co již dostali stopku pro vstup, určitě pochybuji, že by chtěla nějakého maséra, který by využíval situace u masírované klientky. U nás žen je problém, že valná většina ztuhne a je v šoku a stydíme se. Což bohužel je pro takové predátory spíš výhra. Pokud to manželku obtěžovalo, určitě mne to mrzí a vyřiďte jí ať se nebojí cokoliv říci.
No samozřejmě 😂. Proto mám chuť dát těm co mě tam osahávají jednu přes tlamu tak určitě. 😂 Až budou ta péra pozlacená, tak budu mít hubu dokořán do té doby to asi se mnou moc nehne mě teda zaujmou jiné věci. Například slušnost a soudnost. 😉
Jsem, nenechám se tam osahávat od chmatáků to jako sorry, ale vzhledem k tomu, že za pět let co tam chodím, tak se to jen gradovalo, tak jsem to řešila. Že se domluví pár a pár a jdou na místa k tomu určená, nemám problém, ale já si vstup platím též jako jiní a ne zrovna málo, takže i já chci klid. A ono majitelka o kšeft nepřijde, ba naopak ti co saunu mají rádi, si třeba klidně i připlatí za prostředí, kde bude respektováno čisté prostředí bez kundího žlemu a spermatu.
Včera přímo naproti mně ve vířivce honila paní svému muži. Přes bublinky nebylo nic vidět, ale bylo to natolik vzrušující, že jsem se málem udělal, aniž bych na něho sáhl. Je to normální v mých 55 letech?
Buď rád, že ti to funguje. Ostatně, mně na něj ve vířivce jednou sáhla pohledná ženská, a já, místo abych si to užil, musel jsem se odtáhnout, abych se neudělal.
Ahoj, není tu pár který byl dnes okolo 18hod v bylince? Krásná blondýna a holohlavý muž. Bylo to fajn, paní se mi pěkně vystříkala na ruku při prstění:-) kdyžtak se ozvěte ať můžeme někdy zas něco podniknout:-)
Zdravim dnes 2.9 dopoledne se chystam do Saunoveho ráje, Holice, hledam pohodovou společnost. Ja 34 nekonfliktni, pry sympatak. Pohoda ,relax😉 ,pouze páry, ženy prosim😉
Já úplnou náhodou v neděli(10.4) odpoledne potkal v bylince. Nevím jestli byli odsud, ale děkuji páru za silný erotický zážitek. Budu muset navštěvovat Saunový ráj, při každé navštěvě Holic.
Nebyl náhodou někdo dnes v holicích? 6.2. 12:30-15:30? Všimli jsme si pana v bylince co si naproti nám krasne honil. A par páru, díky za hezke pohledy, či priste dat spolu virivku, bylinku ;-)
Ahoj, není tu pár, který byl minulou a předminulou sobotu odpoledne v Holicích. On vysoký, udělaný bull ona hodně štíhlá. Koukal po mojí partnerce, tak že bylo jasné, že by ji nejradši přefiknul:). Hodně nás to s partnerkou vzrušovalo. Holice jsou super.
Tak to buďte rádi ,že jste tam neměli toho "blba" co pravidelně chodí do vířivky a u něj si nemůžete ani šeptat protože ho to ruší...natož se jen polohlasně bavit... Už jsme ho tam párkrát zažili... a stačilo si povídat u bazénku na nohy a vyletěl z vířivky nám "domluvit" že se tam nemluví
Není to doufám ten samý blb, co chodil v sobotu většinou dopoledne na Flošnu? Vysoký celkem štíhlý kolem 50, krátké vlasy. Ten tam taky pořád na někoho huláká. Buď že někdo mluví, nebo nedejbože, když se nějaký pár k sobě přitulí. To hned huláká, že jsou uchyláci. Nejvíc narušuje klid a atmosféru on. Nemá chodit do společné sauny a mít svoji jen pro sebe, když mu všechno vadí. Přestala jsem tam kvůli němu chodit, tak doufám, že ho nepotkám v Holicích. 😒
On si asi myslí, že mu to tam patří. Měla jsem upozornit na recepci, ale nechtěla jsem se nervovat. Oni by mu něco řekli a on by se pak pustil do mě. Chtěla jsem relaxovat, tak jsem to nechala být.
A není to zbytečně moc barviček, Antone Pavloviči?
Když si ženská vezme čevenej (hledá ženu), tak je snad jasný, že je lesba. Když muž modrej, tak se jasně jedná o homokládu. A kdo se chce seznámit s každým, ten si zase může vzít červenej i modrej současně, ne?! Myslím, že tři jsou tak akorát...
Jak to tam vůbec funguje? Chystám se tam s přítelkyní, ale nevím jak naznačit, že máme zájem někoho přibrat. Asi tam chodí i normální lidi, co se chtějí vypotit a neradi bychom způsobili trapas :D
1) Klasický způsob je, že využijete oněch známých samolepících barevných kancelářských papírků, na které prostě napíšete: "Hledám/e ženu, muže, pár, psa, kance, krtka atd. (nevím, koho konkrétně v sexu postrádáte)"připlácnete si je na čelo a je to!
2) Pokud jste hraví, můžete použít krapet rafinovanější metodu spočívající v lehkém vyzývavém chování a předvádění se. Budete se např. vystavovat na pryčnách v různých erotických pózách, navzájem se masírovat na kozách, "nenápadně" si periodicky přetahovat předkožku či kapucku kliťáku, saunovými drbátky se drbat na pyscích, koulích, jazyku... no a při tom pozorovat, zda někoho okolo zaujmete.
Chodíme tam cca 3 roky,a toto (o řetízku na noze) jsem ještě neslyšel. Jinak je tam normální wellness a mají tam místnost na dovádění,místnost je oddělena a zamykatelná. Jinak tam většina lidí jdou na welness
Jelikož paní majitelka není zrovna zastáncem očkování, tak by v tom neměl být žádný problém.. můžete klidně vyrazit 😉 my tam jezdíme a nikdy po nás nic nechtěli
Také máme v plánu tam s přítelkyní zavítat.Je tam prý nějaký šousací pokojíček.Jak to tam chodí?Kdo z vás ho tam využívá?Potkali jste tam někoho?Či si tam s někým užili? Načapali jste tam někoho nebo někdo vás?
No my používáme pokojík skoro při každé návštěvě. Máte nějaké poznávací znamení, když se hledáte, třeba seznámení v bylinkové sauně? Nevím jak poznat jestli někdo zabere. Samotný chlap většinou ano, tam je to vždy jasně vidět dle činnosti, ale u páru, jsme to nepoznali, jestli by zabral. A jen tak někoho oslovit, nebo začít něco na zkusmo se nám nechce, abychom někoho nepohoršili. Nějaká rada?
Ahoj všem,
vzhledem k tomu, že máme s kamarádem rádi Saunu, jednu jsme si postavili a to rovnou v Orlických horách vedle naší chalupy.
Jedná se o menší saunu cca pro 6 lidí i více na střídačku. Je to v srdci Orlických hor.
Jako všichni tady máme rádi společnost a super lidi, kteří si chtějí odpočinout od všedního života a pokud jsou simpatie, žažít pěkné nové zážitky.
Já osobně chodím do sauny v HK a Holicích několik let a pár zážitků již mám za sebou ....
Možná se s mnohými z vás, kteří docházíte znám od vidění :)
Tady na tomto webu je problém, že spousta lidí tu lže a na to úplně nejsme.
Rádi bychom tedy pozvali slušné páry k nám na společnou akci doprovázenou programem jako opékání na ohni, naražený soudek, sauna, pohoda, jazz ..... znáte to ....
Samotní muži nepište, hledejte prosím dál .... chceme touto cestou oslovit páry, kteří něco podobného hledají ale nechtějí se k ničemu uvazovat :) prostě budto tam něco bude nebo se zůstane u piva či vínečka ( hlavně žádnej stress).
Jakmile by se kapacita naplnila a akce by se začala chystat. Spaní zajištěno, jediné na co se budeme skládat bude jídlo a pití :) Tak pokud nad něčím takovým přemýšlíte ... nebo již do sauny za zážitky chodíte, určitě napište a rádi uspořádáme a sjednotíme lidi se stejnou představou. D & P
Ahoj, není tady pár co byl včera ve čtvrtek 21.10. mezi 18-21 hodinou v saunovem ráji? Kolem 20:45 mě tam ona kouřila v bylinkové sauně .Kdyby jste tu byli tak budu moc rád, když se ozvete .
Ahoj Chystáme se dnes do Holic partnerkou V čase mezi 16:00 a 21:00 tam budeme. Uvítáme diváka partnerka se ráda ukazuje divák se nemusí stydět vše tak nějak s rozumem samozřejmě když bude možnost víc dáme najevo. To platí i pro vířivku že případný sympatický divák může spustit partnerku lehce ve vířivce osahávat. Partnerka v černé dlouhé vlasy hubená menší prsa mladší já starší vousy.
Zbytečné starosti Setkali jsme se A tímto děkujeme roullet 16 který nám byl nejen divákem.. a snad ať se přihlásí tak sám může potvrdit Jinak žádný jiné aktivity nebo že by nás někdo obtěžoval nebo ne relaxovali jsme tam nebyli a Užili jsme si to.
Už se vás ozvalo docela dost myslím si že z toho nebudeme dělat úplně v uvozovkách Hon na čarodějnice s dvěmi třemi je člověk kontaktu a zbytek buď podle situace A nebo to nevyjde pro všechny Děkuji za pochopení
Zároveň tam jedeme za relaxem a za pohodou takže opravdu na jednu stranu s citem. Protože pokud je toho pak moc tak to pak přestane bavit každou ženskou ať má ráda cokoliv..
ahoj, zajímalo by mě, jak to v těch holicích vlastně je.. byl jsem tam s párem, honia mě cuž ve vířívce a pak jsme šli do odpočívárny.. no pár mužů a jeden starší pán dost divně koukali..
my byli dnes(27.8). Bylo to prima, spousta krasnych lidi. Zaujal nas jeden par, zajimalo by nas, jestli je tu... On s dredy a tetovanim, snedsi, ona s tetovanim minimalne na noze motiv podvazku nebo neco podobneho, oba na prvni dojem velmi sympaticti... Pokud tu jste, ozvete se
zkusime- je tu par, co byl vcera po 18 hod v saune v Holicich? On lehce prosedively, ona sympat. blondynka s ruzovym rucnikem... Potkali jsme se ve venkovni saune a po ni v ledovem bazenku...
jooooo :) ale nikdy ne neplánovaně a chce to být ohleduplný - je to welness, ne bordel. A ne každý tam jde za účelem sexu - ani se účastnit, ani koukat.
Pussylucy.. z naší zkušenosti..ano, když se sejdou ty správný lidi 🙂 jen je potřeba dávat pozor, né každému to musí být po chuti a jak jsme slyšeli,ani paní majitelka to nemá ráda.
Ahoj. Protože už je od poslední návštěvy sauny víc jak měsíc a já mám akutní nedostatek saunování tak se chci zeptat, jestli někdo něco neví o nějaké sauně v provozu okolo Holic/Pardubic. U nás na Vysočině vím a chodíme, ale budu teď nějakou dobu v Pce a ve středu bych rád zašel. Děkuju. :)
My chodíme do Holickeho Ráje relaxovat moc rádi , byli jsme mnohokrát a nikdy jsme neviděli pobíhající , onanujici muže. Zážitku ve více se rozhodně nebranime ale tento wellnes není úplně místo na veřejné akce.
Spíš sem myslel saunu. Vířivku mám doma a po té veřejné netoužím. Nemyslím tipy jen Holice tou saunou, ale spíš to, že když si manželský pár pronajme saunu, tak se tipy asi nic neporuší ne? To je jako služební cesta dvou lidí na hotel... jasně že to bude dražší, protože se to musí pak vyčistit, ale nic by se tím neporušilo dle mého
Všechny privátní sauny jsou zavřené stejně jako wellness a podobně. Jedině pokud by jsi sehnal někoho, kdo ji má doma na zahradě a byl by ochotný ti ji půjčit.
Jj taky se těšíme až otevřou. Zatím bychom mohli udělat zde malou anketu:
Jaký je váš nejhezčí zážitek z Holic na který stále vzpomínáte? Ať se každý pochlubí co hezkého tam zažil...
Náš nejlepší zážitek v Holicich líbání a doteky ve vířivce, lehký honění v páře. Nic více. Byli jsem tam pouze 3x. Více zkušeností máme z Jezerky, tak byl sex ve venkovní vířivce.
My jezdíme do ráje vždy na celý den. Téměř pokaždé odjíždíme s nějakým erotickým zážitkem. Oblíbili jsme si sexovani ve všech prostorách... Líbí se nám když jsme viděni a pokud tam je muž co stojí za to rádi ho zapojíme do našich hrátek v podobě honění, kouření... Náš top zážitek je ze solné sauny kdy jsme si to hodně užívali a vešel muž. Chtěli jsme to přerušit ale nakonec po povzbuzení že mu to nevadí jsme pokračovali až k vyvrcholením obou současně. Stále na to vzpomínáme... Je to super relax spojeny se vzrušenim.
Tak to má být pokud se to všem zúčastněným líbí a dokážou se dohodnout tak to má pokračovat a je to pěkné pro obě strany. Předpokládám že máte podobné zážitky i z bylinkové sauny? Tam jsou ty lavice na to jak dělané, taky jsem tam viděl jednou pár jak ona mu ho pěkně kouřila a pokračovali po mém příchodu...
My tam byli teď o víkendu, je to prostornější, výřivka byla trochu chladnější, sauny jsme nestihli projít. Lidí bylo málo,ale nějak jsem nepochopil jak tam mohli být i lidi v plavkách. Určitě zase někdy půjdeme.
k te Amorovce - zajimala by me realna vytizenost kdyz jsme tam odsud naposledy vylezli ve 3, osazenstvo obcerstveni dost ziralo asi jsme byli trosku za exoty...
pokud tady je jeden z párů co byl dneska buď ve vířivce semnou (vy: starší pán a blondýnka) s mladým mužem a nebo v bylinkách (pár ve středních letech) ozvěte se mi rád bych si to někdy zopakoval děkuji :)
Na nás zírají i když vycházíme ve dvou s partnerkou.
P.S. a pár krát na nás zíral i personál ale to je proto že jsme tam zdrželi se po 21h. (Chtělo by tam hodiny)
Tak jsme byli vcera v saune, a kupodivu prisel i domluveny amater. Prijemny, slusny, zajiskrilo to, takze jsme vyuzili rajskou komnatu :) Trosku na nas koukalo osazenstvo stolu vedle, ze tam jdeme ve 3, ale stalo to za to! :) Holice jsou proste pripraveny na cokoliv skvelym, nenapadnym zpusobem :)
Ahoj, není tu brunetka co byla v páru dnes večer ve vířivce? Ty v nejlepších letech a dávala sis nožičky ke mě na klín? Rád bych se s vámi sešel, třeba zase ve vířivce.
Ahoj, pokud vše dobře dopadne, tak bychomt s přítelkyní v pátek 6.12. kolem 14 hod. dorazit. Našim snem je, aby cizí muži pozorovali, jak osahávám přítelkyni , postupně se přidali a já se odsunul a stal se divákem... pozoroval bych i jak jí roztáhnou nohy a vylížou … a vše se ve finále zakončí sexem... (jednoho kouřit a druhým se nechat mrdat zezadu) jak bylo zmíněno na začátku, je to náš sen, který může být ve finále velmi vzdálený od reality. Rád bych trochu těm náhodám mohl a předem se tu s několika muži domluvil. Pokud by měl kdokoliv zájem prosím ozvěte se mi do zpráv. dík
Povídejte, rádi bychom také rozšířili naše zážitkové portfolio o Holice. Avšak mnoho nevíme, o tamních zvyklostech, tak abychom nepřestřelili. Poslední, co chceme je pohoršovat "počestné" návštěvníky. Tedy návštěva v sobotu odpoledne, dobrý, či zlý nápad ohledně slastí tělesných?
Timto dekuji super paru (M+V) za vcerejsi nahodne splneni snu...byli jste mooc sexy!!! kdybyste se sem zase nekdy zaregistrovali, budu rad kdyz napisete..mrzi mne, ze jsem uz musel jit a uz nemohl obstarat V. B-).. Lukas.
Ahoj mám prosbu o radu. Chystáme se do saunového světa ve složení já moje přítelkyně a její kamarádka.. oběma slibuju, že si tam zašukají... chtěl bych se o svojí přítelkyni podělit nejlépe s dvěma dalšími muži.. a kamarádka mé přitelkyně by taky ráda poznala nepoznaný... mám jen strach, aby toto bylo reálné... aby se nám nepřihodilo, že narazíme na o víkendu přelidněné wellness, kde se všichni chovají velmi spořádaně... jakou máte zkušenost s návštěvami saunového světa o víkendech ?
A co takhle zkusit Wellness Babylon v pátek nebo v sobotu večer? To se tam dá zažít lecos zajímavého nejen v Amorovych komnatach... Už jste tam někdy byli?
Ahoj 16.11. Se chystáme se ženou do Wellnes Holice. Radi bychom se tam reálně seznámili s nejakym sympatickým párem.Co bude dál už záleží na vzájemných sympatiích a můžou se z nás stát dlouhodobí kamarádi. Pokud budete mit zajem poznat nas,pište prosím do vzkazů. Diky,R+M
Dneska sem absolvoval Holice. Podruhé bez dámského doprovodu a moc dobře nechápu ty chlapský naháněče co se chodí dívat do sauny, jestli tam není pár, nebo samotná ženská a když ne, tak hned vystřelí. Dneska tak 5x.
A překvapila mě obsluha, která dvakrát proběhla studenější sauny a páru, zkontrolovala propojení, nebo spojení lidí ve vířivce a mazala dál. :D
A velké plus slečně z venkovní sauny a jejímu výstavnímu zadečku. Cca 19-21 hod. ;)
klidné sauně zdar. ;)
Podle mé zkušenosti a jak znám prostředí v saunovém světě počítej s tím že to o víkendu na 99% nedopadne. Saunový ráj není přednostně určen pro takovéhle akce je to přednostně wellness. možná trochu Naděje by byla ve všední den dopoledne ale chtělo by to aby jste tam šli jako parta už s těmi dvěma muži a pokud vím tak to v saunovém ráji hlídají může se stát že to nebude mít dobrý konec. Chtělo by to něco jiného a jiné prostředí.
Souhlasím s Hobbysexik,jestli chcete prožít to co popisujete,tak do Saunoveho ráje raději ve všední den dopoledne,a po předchozí dohodě. A třeba se domluvit s dotyčnými na privát vířivku ale i v Maurové místnosti to taky jde
No problém je v tom, že v SW klubu se toto přímo očekává … pro nás je to naprosto první zkušenost a chtěli bychom zvolit něco mezi... něco spontánního, neplánovaného... ale zároveň té náhodě malinko pomoci... jestli máte doma partnerky, které to láká ve fantazii, ale zdráhají se reality, pak věřím, že mi rozumíte :))
A teď si srovnej, jak vypadá Hronovická a jak vypadají Holice. To co hledá je blbost a o víkendu tuplem, ale to co říkáš je prostě blbost.
Holice - wellnes za miliony i z EU a vše nové.
Hronovická- hampejz, vlhko, všechno zaprášený a o hygieně nemluvím.
Porovnej jen ty šatny. 🤣🤣🤣
Za nás včera byly dva páry. Jeden "slušný" a druhý jako my :) Ale je pravda, že v bylince, když mi ho přítelkyně kouřila, byli dva honiči (třetí se tam už nevešel)
Tak jsme tam dnes byli. Bylo tam celkem dost lidí. Ale zaujala mě tam jedna sexy tehulka .... Moc tomu nerozumím, ale je vhodné takové prostředí pro tehule? Byla tak možná v 7 měsíci těhotenství.... PS. Není tady?
Ak sa vopred s niekym nedohodnete tak je to stale len o náhode.
Preto ja mam skusenost sa dohodnut vopred na čase a je to potom o osobnom stretnutí a vzájomných sympatiách ako sa bude pokrčovat vo wellnes. Niekedy je to naozaj len o prijemnej spoločnosti a relaxe.
Nevím jak s časem, podle mě vždy se tam dá poznat něco zajímavého, dnes jsem tam byl s přítelkyní navečer, a nedalo nám si hrát, I kdyby to někdo viděl. :-)
Dnes je úterý a odpoledne opět vyrážíme do vířivky (M 50+, Ž 20) ... Rádi bychom se tam potkali s příjemným párem. Budeme tam cca od čtyř až dikud nás to nepřetane bavit. :)
Minulý týden jsme navštívili Holice a s přítelkyní jsme si zalezli do Amorove komnaty. Bohužel nikdo nás nenasledoval. Využíváte ji při návštěvě Holic také? Nebo jaké zážitky z této místnosti máte ?
Ahoj, saunovy ráj v Holicích obestírají mnohé legendy. Ale, jak je to ve skutečnosti...? Opravdu se tam dějí, tak neřestne orgie? Bohužel nemáme zkušenost, jsou tam jistá pravidla, řekněme nepsaná...? Jak to tam vlastně chodí? Může se podělit o zkušenosti někdo "povolany"?
Ahoj. My odtud máme opravdu hodně krásných zážitků. Ale je to prostě o lidech. Chodíme v týdnu dopoledne. To je čas, kdy se schází hlavně milenecké páry a je tam ta správná atmosféra. Milujeme se veřejně ve vířivce, občas je nás tam víc párů, nebo se dívají a mazlí. Pak je hodně oblíbená bylinková sauna, protože tady není tolik teplo. Tam jde hezky kouření. Lavice jsou naproti sobě, takže divák/diváci to mají jako na dlani. Amorovca komnata je praktická, spíš ale pro lidi co se bojí úplně veřejně. A často se na ni stojí fronta :) Takže pro veřejný sex super místo,ale ne o víkendu (to chodí rodiny s dětmi apod).
chystáme se v patek 8.11 dopoledne s ženou(oba 46)...nemame v tomhle žadnou skušenost...nepřidá se nějaký pár...na který by jsme se mohli dívat při mazlení?
Nás takhle brzo nepustí práce. Až večer můžu/můžeme. 🤷♂️ Jen nevím jestli to není teda blbost, ale chybí mi tam větší bazének ochlazovací. Nicméně to se dá omluvit. :)
Tak v pondělí 5.8 večer příjemné provokovani s mladym párem . Nejdříve jste s námi byli chvíli v páře a pak ve vířivce. Pak jsme vás viděli mazlit se v soukromé místnosti. Škoda že přítelkyně neměla chuť se přidat, mohlo to být moc hezké.. jestli tu jste a čtete, rád se tam s vámi potkám i sám..
Zdravim rad bych oslovil slecnu co byla v sanune v patek po 21:00 a dnes v nedeli po 21:00 nejspis se jedna o maserku mladsi stredni postava moc pohledna sympaticka rad bych ji poznal ...
Ahpj planuji dnes holice nekdo kdo by se pridal par ci fajn slecna pani ? Ja 30 sport vysoka postava potetovana ruka pohledny dobre vybaven do hola oholen
Ahoj jsem 25-lety kluk a strasne me laka si ho vyhonit pred zenou nebo párem v realu, nechtela by ses na me kouknout nekde venku? prijedu napiste budu se tesit Hradecko, pardubicko a siroke okoli. A nebo třeba zajít do wellnes Holice,.
Ta Holice docela dobrý, ale Babylon lepší ;) Hele ale stejně je vtipný, kolik chlapů se dokáže upřeně koukat třeba 20 minut v kuse ve vířicce na partnerku a myslí si, že něco vyloudí 😩😩😩
ahoj všem, plánujeme v prvním týdnu v prosinci návštěvu s partnerkou. Nenašel by se pár na společné saunování a víření . Láká nás např.společná návštěva bylinkové, kde bychom seděli naproti sobě a navzájem se provokovali(kouření, šukání). Najdeme? Někdy jezdíme i ve složení MMŽ. Mrdu zdar
Ja tam relaxuji a na hezké hollý se přirozeně rád podívám. Ja jen že dříve tam spíš byly starší páry, ale tentokrát hodně mladých. A jedna mi fakt vyrazila dech....
Každý sa rad pozrie na hezké holky, petože je to prirodzené, ale to že to zdoraznuješ je neprirodzené, na kolko je to vo verejnej saune a wellness intímna záležitost.
Nie každému je príjemné ak a dozvie, že ho niekto očumoval a prehnane si všímal.
Je naprosto přirozené, že do welness kde člověk pečuje o své tělo chodí i mladí lidé. Možná je to psíše o tom že Lidi kolem 20 na to nebudou mít finance chodit třeba jednou týdně na 2-3 hodky, proto do takovým míst pravidelněji chodí spíše starší lidi, kteří už to mají pořešené a mladší ročníky holt raději utratí peníze za něco jiného.
Ale v Holicích se dá potkat vše možné. O víkendu přes den nejsu výjimky i celé rodiny jsou tam i sauny kde není takové teplo a to je ideální pro malé prcky.
Chapes vyznam slova welness? Vstup neni omezen muzum zenam a do 18. hodiny mohou do Holic i deti v doprovodu rodicu od 5 let. Tudiz sam samozrejme muzes pokud neni welness zrovna otevren pouze pro zeny coz je jeden den v tydnu na par hodin.
Ahoj, Rádi by jsme tě pozvali nebo vás na jezerka v pondělí v 13 hod moc se nám tvoje galerie líbí a chtěli by jsme tě pozvat mi menší skupina dvě ženy a tři muži sex je náš
Rozumiem, pozeral som na ostatné fora/témy a v tejto "Swingers party" bolo podobných tém wellness vela, tak to bol ten dovod prečo. Rozumný človek pochopí, že vo verejných wellness nejde o swingers. Mne sa jedná o spoločnost a príjemné strávenie pobytu vo wellness, či už vo dvojici alebo v trojici. Niekto má rád vo wellnes len dotyky, niekto má rad len ak sa niekto pozerá , niekto ma rád osobnejšií kontakt a spoluučast pri milostných hrách a dráždení ... a niekto sa che len porozpávať. :-)
Chodím do sauny sám a je príjemnejšie stráviť v saune čas v spoločnosti niekoho...
Ahoj, pujdeme s pritelkyni v patek odpoledne. Radi se potkame s nekym, kdo si umi i povidat. Posedime, dame puvo a kdyz to klapne tak zreba i vic. Jsme ale starší tak nevim jestli mas zajem (60/53). Napis a potom napisu v kolik hodin tam budeme. L
Wellness Holice
relax a pohoda
Můžeš mi prosím odpovědět proč si nedáš inzerát.
Když hledáš pár do wellness , tak si dej inzerát.
Tak bylo ji teplo tak jsem ji chtěl pomoci
Jinak je to krásná žena nemohl jsem z ni spustit oči
Ve wellness v Holicích jsem byl na začátku září, ničeho o čem píšeš jsem si v sauně nevšiml, byl si asi ve špatný den, nebo máš smůlu.
Stále beru Holice za jedno z nejlepších wellness u nás, ano jsou menší, ale ohledně čistoty, pořádku, vybavení a slušného chování při vstupu. Top
Nepíšu to jako reklamu. (szerkesztett)
Nemám proti tomu nic to bych ani nebyl na amatérech kdybych nebyl pro každou srandu ( chtěl jsem napsat prdel) ale to už bych se přiznal úplně 😂 proto ty tam raději nemáš nic a tím si z obliga
Né vážně Holice jsou top nejen na východě jen těch žen co se chtějí bavit je méně prostě
Jde o to že jde za mě o úplně jiný druh vzrušení nebo respektive by mělo jít , třeba já, mimo jiné tam chodila žena blondýnka na hodně krátko střižená s maminkou a já se na ni vždy těšil protože jsme pokecali o všem ale myšleno o životě a běžných věcech, ale ona ve mě budila fantazie i přes to že jsme nikdy neměli intimní téma ale představivost moje jela na plný pecky a to je za mě ta síla toho wellnes a prostředí sauny .
Někteří tam poletují jak v kreslených pohádkách od Disneye úplně po těch prstíčkách z místnosti do místnosti co kdyby náhodou.
Ja seděl v teď už medové ale to ještě nebyla medová a o patro níž sympatická žena si začala hrát sama se sebou a ja byl o patro výš a koukal a bylo mě asi 3x větší horko - nic víc jen koukat a pecka to jsou zážitky k nezaplacení 😎
A teď vidim ty červený palce 😂 ale co už
Kurz vyšívání to zde není, to máš pravdu😀
Tak hezky napsaný inzerát v tvém románu v tématu kde inzerát nemá co dělat, jsem dlouho neviděl (szerkesztett)
Každopádně vůbec nemluvím o prostředí to je top a za mě taky jedno z nejútulnějších saun.
A nikdo neříká že tam nerad chodím, bylo to jen konstatování z pohledu chlapa. Nehledejte v tom negativa .
Lenže vždy tam chodím sám a necítim sa takto komfortne. Ak by mala nejaká spriaznená ženská duša chuť sa vyrozprávať budem pozorný poslucháč.
Nežiadam nič ani nič neočakávam a všetko hradím ja.
Som úplne normálny chlap 45r. - 90 kg. (ženatý)
Teraz v piatok 6.9.2024 od 19.00 do 21.00 .
chystá se dnes nějaký fajn pár?
Budu se těšit na zprávu, sympaťák na úrovni, 31 let.
Přidá se někdo?
Nechystá se někdo zítra cca po obědě? Pár na vzájemné okukování s respektem?
Na co to vyjde finančně?
Jinac pěkné fotky mate
Nepíšou se mi tyto řádky dobře a nerada přiznávám naše problémy.
Možná jste si všimli, že v saunovém ráji nyní probíhají častější kontroly interiéru personálem. Ráda bych Vám objasnila důvod. V poslední době jsme zaznamenali nevhodné chování některých návštěvníků. Konkrétně chování se sexuálním podtextem. To je ve veřejném wellness absolutně nepřípustné a my bychom ho chtěli z našich saun vymýtit.
Proto často kontrolujeme sauny a celý společný prostor. Budeme navíc moc rádi, pokud nám v tom pomůžete i Vy a jakékoliv problémové, obtěžující a neetické chování návštěvníků nám bezprostředně nahlásíte. Tak, abychom mohli problémy řešit konkrétně s těmi, kterých se to týká.
Těm, kteří sem nejezdí pouze relaxovat a obtěžují svým chováním ostatní, udělíme trvalý zákaz vstupu k nám. Několik takových zákazů už padlo.
Doufám, že naši snahu pochopíte a třeba i oceníte. Děláme vše pro to, aby bylo v Saunovém ráji všem příjemně. Vybudovali jsme wellness jako oázu klidu a pohody a doufám, že to tak pro všechny i nadále zůstane.
Děkuji, že jste si zprávu přečetli a budu ráda za Vaši reakci.
Saunový ráj Holice, Vysokomýtská 468, 534 01 Holice, tel. 468 000 401, email: info@saunovyraj.cz
pokud by byl zájem o jemné přihlížení ,doteky...rád Vám zpříjemním odpoledne zhruba kolem 15h budu v ceremoniální...obyčejný kluk
Stále stejný ksifty, ten jeden zasranej albin..
Clovek si tam de dachnout a vypnout myslenky.
Naposled jsem tam potkal cloveka se kterym jsme uzavrely uz nejeden obchod. Predtim par se kterym jsme kecaly hodku ( pani pritazliva pochvalil jsem ji krasny sexo telo pokoukaly jsme po sobe a bylo to fajn ale vse v ramci mezich co jsme si rekli dovolili a byla pohoda relax . Tot muj nazor
Jinak je to tam super relax odpocinek
Ona - menší a nádherná prsa
On - kroužek na péru
Napište
Ne každému to je příjemné a ne každý takové věci toleruje.
A pokud je v sauně člověk, který je dotěrný, myslím, že každý takového člověka pozná.
A pokud mám na mysli soukromé nebo privátní ... rozhodně to není veřejné. Sex na veřejnosti je něco jiného, a to my nemusíme. Ale třeba to vyhovuje někomu jinému, samozřejmě pokud svým chováním nepohoršuje okolí.
Do Holic jezdíme, protože je to příjemné a relaxační wellness centrum s krásným prostředím a přátelskými lidmi.
A nechápu jak ti to může někdo vysvětlit (popsat), když v Holicích nikdy nebyl. .
Bohužel ego mnoha zdejších pánů dosahuje stratosféry a ještě o kousek dál a nepřipouští si, že o ně zajem není v žádné formě... (szerkesztett)
Prachobyčejná zlatokopka.....
Když si ženská vezme čevenej (hledá ženu), tak je snad jasný, že je lesba. Když muž modrej, tak se jasně jedná o homokládu. A kdo se chce seznámit s každým, ten si zase může vzít červenej i modrej současně, ne?! Myslím, že tři jsou tak akorát...
2) Pokud jste hraví, můžete použít krapet rafinovanější metodu spočívající v lehkém vyzývavém chování a předvádění se. Budete se např. vystavovat na pryčnách v různých erotických pózách, navzájem se masírovat na kozách, "nenápadně" si periodicky přetahovat předkožku či kapucku kliťáku, saunovými drbátky se drbat na pyscích, koulích, jazyku... no a při tom pozorovat, zda někoho okolo zaujmete.
vzhledem k tomu, že máme s kamarádem rádi Saunu, jednu jsme si postavili a to rovnou v Orlických horách vedle naší chalupy.
Jedná se o menší saunu cca pro 6 lidí i více na střídačku. Je to v srdci Orlických hor.
Jako všichni tady máme rádi společnost a super lidi, kteří si chtějí odpočinout od všedního života a pokud jsou simpatie, žažít pěkné nové zážitky.
Já osobně chodím do sauny v HK a Holicích několik let a pár zážitků již mám za sebou ....
Možná se s mnohými z vás, kteří docházíte znám od vidění :)
Tady na tomto webu je problém, že spousta lidí tu lže a na to úplně nejsme.
Rádi bychom tedy pozvali slušné páry k nám na společnou akci doprovázenou programem jako opékání na ohni, naražený soudek, sauna, pohoda, jazz ..... znáte to ....
Samotní muži nepište, hledejte prosím dál .... chceme touto cestou oslovit páry, kteří něco podobného hledají ale nechtějí se k ničemu uvazovat :) prostě budto tam něco bude nebo se zůstane u piva či vínečka ( hlavně žádnej stress).
Jakmile by se kapacita naplnila a akce by se začala chystat. Spaní zajištěno, jediné na co se budeme skládat bude jídlo a pití :) Tak pokud nad něčím takovým přemýšlíte ... nebo již do sauny za zážitky chodíte, určitě napište a rádi uspořádáme a sjednotíme lidi se stejnou představou. D & P
Rád poznám fajn lidi.
Manželka ještě neví
V kolik tu budeš?
Jinak bohužel ne. Neplatí pro Vysočinu žádné jiné výjimky. Ty platí spíš v Teplicích. 🤣
Ale kdo ještě ještě zažil pěkný zážitek v Holicích? Co jste zažili na co rádi vzpomínáte?
Jaký je váš nejhezčí zážitek z Holic na který stále vzpomínáte? Ať se každý pochlubí co hezkého tam zažil...
Kdo další má pěkný zážitek z Holic?
P.S. a pár krát na nás zíral i personál ale to je proto že jsme tam zdrželi se po 21h. (Chtělo by tam hodiny)
P
A překvapila mě obsluha, která dvakrát proběhla studenější sauny a páru, zkontrolovala propojení, nebo spojení lidí ve vířivce a mazala dál. :D
A velké plus slečně z venkovní sauny a jejímu výstavnímu zadečku. Cca 19-21 hod. ;)
klidné sauně zdar. ;)
Holice - wellnes za miliony i z EU a vše nové.
Hronovická- hampejz, vlhko, všechno zaprášený a o hygieně nemluvím.
Porovnej jen ty šatny. 🤣🤣🤣
Preto ja mam skusenost sa dohodnut vopred na čase a je to potom o osobnom stretnutí a vzájomných sympatiách ako sa bude pokrčovat vo wellnes. Niekedy je to naozaj len o prijemnej spoločnosti a relaxe.
sám nezávazně prohřát kostru tak budu vysloveně za trapáka? ;-)
A že by tam šla se mnou, to prý ani náhodou.
bez vymeny.
..................
Nie každému je príjemné ak a dozvie, že ho niekto očumoval a prehnane si všímal.
Ale v Holicích se dá potkat vše možné. O víkendu přes den nejsu výjimky i celé rodiny jsou tam i sauny kde není takové teplo a to je ideální pro malé prcky.
Ach jo 😖😖😖
Tal jem abys z toho nebyl moc vyjukanej.
Chodím do sauny sám a je príjemnejšie stráviť v saune čas v spoločnosti niekoho...