Vadí, pak už ho to neba, takže nic, třeba
ja se treba nedavno predcasne udelal na konicka, a ona mi rekla "ale ja te prece chci udelat"... nakonec proc ne, kdyz ji to udela radost, tak at nejsem za egoistu
me se to zatim stava casto,ze se udelam do 1minuty nejake polohy a pak uz se mi podruhe nepostavi ani do hodiny s mensimi pauzami.
Tak to mas blby. Chudak zenska.
tak mi porad abych vydrzel i 10minut u ruznych poloh abych se neudelal?
Mysli na mrtvy kotatka!!!
Vazne.. pravidelny sexualni zivot, zkusenosti, nenadrzenost kdyz jdes soulozit. Praxe.
Vazne.. pravidelny sexualni zivot, zkusenosti, nenadrzenost kdyz jdes soulozit. Praxe.
ja sex mam tak 1 za rok jinak ho nemam...muj 1sex byl ve 27letech a od te doby 9let co je mam sex malo..
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
myslis,ze bych mel mit sex treba 4x tydne aby se to zlepsilo ta vydrz??me i ta erekce zlobi,ze uz po 1udelanim se mi nepostavi po 2 i po 30-60minutach pauzy.
Pokud může hned pokračovat, tak je to v pohodě.
Četla jsem, že správně vychovaný muž podrží ženě dveře a počká na její první orgasmus..
Četla jsem, že správně vychovaný muž podrží ženě dveře a počká na její první orgasmus..
Souhlas, co vychovaný, prostě oboum by mělo záležet na tom druhém aby byli oba spokojeni.. Za mne
Ve škole mě učili jen ty dveře. Ty učitelky znají prd.
tak pokud nebude ten orgasmus hrany
to bych pak byl za neslusneho tak ci onak
Ja možem potom hneď pokračovať žiadny problem :D
No mne zostane stáť a možem hned pokračovať
Ne, nevadí. V podstatě to beru jako kompliment. A navíc když potom může brzy znovu, tak to vůbec není přece problém.
Máš pravdu ,alespoň to vypadá že ho ta žena vzrušuje ,vypadá tu líp než když se nemůžeš udělat ani po skoro hodinové intenzivní souloži .
to by me taky zajimalo asi by byla zenska spokojena,kdyz se udelam do 1minuty a potom uz je konec
Pokud je to jenom občas, tak nevadí. Zvlášť, pokud si dáš záležet na předehře. Pokud se to stává pořád, možná by bylo dobré uvažovat o návštěvě lékaře. Nebo víc trénovat.
Ta, které na dveře buší manžel

otázka na ženy
rýchli výstrek