BDSM-a vše k tématu

seznámení

Zajímá mne ,jaké jsou,vaše zkušenosti zde,co jse týká bdsm navazování,vztahů,seznámení??Protože mám dojem,že to zde jen pro dokonalé jedince,od hlavy,k patě,a jinak naprosto,o ničem,na cokoliv.
Najít opravdu pevný vztah je hodně složité. Většina takových vztahů vzniká mimo jakoukoliv komunitu. Skloubit vše do běžného života aby to nebyla hra není jednoduché a trvá to.
bbo pravdu díž.Vše co jsi napsal,je životní realita.
Už jsi napsal " malé couře " , přímo se ti tu nabízí , tak hrr na ní *4*
Pro kamu buhví jesli to,není fake,nabídka.
Když to nezkusíš, tak se to nedozvíš *5* Hlavně žádné dlouhé vypisování, navrhni setkání a jak se odmlčí, tak víš kolik uhodilo. *3*
Pro Karmu Ale právě že už,vím.co tady můžeš očekávat.
Pokud nechceš na nabídku odpovídat, protože víš , co tu můžeš očekávat, tak je zbytečné si stěžovat, že se nemůžeš seznámit. Líná huba, holý neštěstí nebo tak, nějak se to říkalo *3*
Karmu,já to založil,spíš abych věděl,znal zkušenosti,názory,jiných.
Zde se převážně dozvíš jen názory, reálné zkušenosti tu má málokdo *6* a názory jsou většinou na dvě věci *3*
Karmu zkušenosti tu má každý ,je to zde jak králíci,každý s každým.
Ahoj..poradí někdo nějaký dobře zařízený, čistý bdsm klub v Čechách (jsme z Karlovarska), kde se scházejí pohodový lidičky...ještě jsme nebyli, ale chtěl bych tam přítelkyni vzít...doma má ráda tyto praktiky, taky svazování...já to moc neumim,ale nevadí mi to...v intimitě mam rád zase jiný věci:)..jinak jsme starší,ale pořád hodně "nabuzený" na doteky:).
Dobry den pane..netusim kdo jste jak se jmenujete ale jste to vy kterému bych rada byla poslušnou devkou. Prosim pane napište mi. Touzim se vam odevzdat a podržet vam jako kurvicka. Krom plivani a pissu a tech fakt uchylnych veci snesu vse. Facky tahani za vlasy nadávání...ponizene vas prosim napište. Rada prilezu po kolenou a vykouřím vašeho curaka. 😘
Pkud bys někdy navštívil atelier tak bys věděl, že lidé v komunitě rozhodně dokonalí
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
A proč myslíš, že v komunitě bdsm se nedá najít trvalý vztah?
Tohle může napsat jen někdo kdo ví o D/s úplné houby :). Příď někdy ve čtvrtek do Kotelny a budeš se divit :)
Dama to bylo pro koho?příspěvek od tebe.
Nevím jak to vypadá ale radím tu člověku jak to je. Super. Nejlepší je zaručeně kecat něčem o čem nemám ani páru a brát to jako fakt. Na žádném bdsm srazu at už kecací nebo akčním si nebyl. Stránky združující tyto lidi taky nemáš vyzkoušené. Ale seš chytrej jak rádio.
Ano hledal jsi dominantní ženu .. nelepší je hledat ji na stránkách pro rybáře. Nedivím se že jsi ji pak nenašel.
To není dominantní povaha ale normální povaha. Slovo dominantní znamená dominantní. Musíš používat sova v kontextu toho co opravdu znamenají.
Protože teď si popsal i submisivíí žena. Která stejně jako dominantní může být vzdělaná sebevědomá a vědět co chce.
japonec,dá pokud jsi vš,a model pak ano jinak nikolv,v povrchní společnosti.
Yasawa určitě si model dle fota, v profilu. A o BDSM life mi ani nemluv., nejhorší web vůbec. Samý Snobove, a seznámení žádný.
Feerunning já vím na netu se nedá nic najít,a chápeš to správně,a v reálném životě,už vubec,člověk nikoho nepotká,asi tak.
Taky myslím že tohle fórum je vlastně špatně zvolená seznamka. Já nesplňuji nic z požadavků tady "pána" a hned se chtěl seznamovat.
Dama,nejde vubec o to že nic nespmuješ já nesplnuji už vubec nic,ani pro tebe,ale jde o samotné bdsm.
Vím jak to zde,chodí,bohužel založil,jsem tuto diskuzi,pro více názorů,to mne zajímá.Dík.
Ale i přesto,když tu vidíš fota,i páry,tak mají bdsm vztah,ono i na bdsm webech je to o ničem,asi pochopíš,že většina,jen žvání,a reál nehledá,jen si hrají,po netu nic víc.
Také jsem už,toho názoru co ty,i na bdsm webech přímo určených,na to je to o ničem,samá modelína,co to bere jen jako,modní výstřelek.Nicméně,je třeba doufat.
A co se třeba zvednout od klávesnice a jít do bdsm klubu. Třeba kotelna má středy saunu, čtvrtek kecaci a seznámit se tam dá úplně v pohodě.
Čtu Tvé podmínky "Žena,zejména,submisivně,založená.i switch,na skutečná,setkání,pokud se zde vůbec,najde,BBW,pierc,kérky,nepovrchní,rozumná.Bez závazků,s vlastním zázemím" a co vlastně že té rozumné, nepovrchní svobodné s vlastním bytem nabízíš??? A to nemyslím prachy :)
To není,přímo podmínka,víš,ale máš pravdu,ale ty bdsm kluby jsou pro mě z ruky,když jsem z jihu čech.Krásko.
Znam kluka co do Kotelny jezdi z Orlickych hor. Je to o tom chtit ;)
Nehlede na to, ze jiste i na Jihu Cech bude BDSM komunita.
Pro Dama - Přesně tak, tohle je o touze a vůli se zvednout a jet třeba i přes půl republiky, pokud to opravdu chceš, během cesty se tiše těšit.
A možná tuším, o kom píšeš. Do Kotelny na akce jezdí také pánové z Brna - jedou za tím, po čem prahnou a co opravdu chtějí.

Přeji příjemný večer všem přítomným,
paní Lara
Dle toho jak Sisifos píše, jsem pochopil, že on nechce profi Dominu, ale asi jen ženu pro sebe do vztahu, se zájmem o BDSM. Je možné, že jsem to jen špatně pochopil.
Chápeš to velmi,správně,jen ženy tu dobře podotkli zvednou prdel,od klávesnice.
Pokud nenapíšeš jakou roli v takovém vztahu chceš vlastně zastávat, co přibližně dělat a aspoň to trochu neupřesníš, tak ženy neví jakou vlastně hledáš a nenapíší ti.

To, že profi Dominy za to chtějí peníze se nelze divit, jsou to služby jako každé jiné. Vybavení, prostory, jejich čas, to vše stojí peníze, nehledě na to, že to jsou služby mimo běžný reál.
Kamu:mám to v profilu jasně,i tak je net,všeobecně o ničem.
Podle toho tvého popisku v profilu ani nečekej, že se ti nějaká ozve *23*
Karmu:specifikuj,nejsi první co to píše.
Jistě že máš pravdu.Co jiného k tomu dodat.
Pokud někdě,je nevím o jejím fungování.Ani lidé co jsou v bdsm,sami řikají,že v jižních čechách moc není Atelier atd.Jinak máš pravdu.
a co třeba Plzeňský kecací sraz? třeba to tam budeš mít blíž než do toho hrozně vzdáleného Atíku...
Řekni mi o tom víc,do Pha by to bylo blíž,ale nikoho tam neznám.
Samozřejmě,ale jak jse potom máš seznámit,vid.Je to takový,bludný kruh.
Díky za názor,nicméně,kde by jse člověk na druhou stranu,mohl seznámit že?pokud jde o bdsm.