Závisí aj, na aké inzeráty odpovedáš. Musíš časom vedieť čítať aj medzi riadkami, čo je naozaj na inzeráte, alebo inzerujúcom reálne, ako píše baba, ako píše a reaguje chlap schovaný za ženským nickom..
Pozri si tiež moje komenty vo Fórume k falošným profilom a inzerátom, ktoré sú zámerne publikované, len aby zvýšili návštevnosť a záujem o stránku. Možno reaguješ zrovna na také....
Mne tu odpíšu tak zhruba raz za 15 reakciu, akože slušné odpovede, no na 90% zamietavo, že my hľadáme niečo iné... Prípadne ak sa aj bavíme ďalej a chcem dohodnúť reálne stretko hoci aj na káve, tak sa zrazu komunikácia preruší.
Tak že tak reálne sa tu stretnem s niekým asi raz za dva roky. :-)
Pozri si tiež moje komenty vo Fórume k falošným profilom a inzerátom, ktoré sú zámerne publikované, len aby zvýšili návštevnosť a záujem o stránku. Možno reaguješ zrovna na také....
Mne tu odpíšu tak zhruba raz za 15 reakciu, akože slušné odpovede, no na 90% zamietavo, že my hľadáme niečo iné... Prípadne ak sa aj bavíme ďalej a chcem dohodnúť reálne stretko hoci aj na káve, tak sa zrazu komunikácia preruší.
Tak že tak reálne sa tu stretnem s niekým asi raz za dva roky. :-)
Ľudia ste divní :(. Aký dobíjac ? Slušne sa pýtam či ma niekto záujem. Ak toto je pre vás priveľa tak nerozumiem. Čo mám napísať ? Či nepôjdeš somnou na služobnú cestu plnú rozkoše ? Alebo o čo Vám ide. Každá normálna žena ktorá ma chuť musí reagovať na akýkoľvek návrh. Nebudem tu rozpisovať čo ti viem ponúknuť. Načo ? Aby si každý myslel že sa chválim ? Poď ! Vyskúšaj a dám ti čo nikomu !
windi Ti dobre píše. Tiež by ma na tom Tvojom dotaze "... Chceš sa zoznámiť?" asi nič nezaujalo, aby som mal dôvod nejako zmysluplne reagovať.
V prvom prispevku som ti pisal, aby si pokracoval vo svojom style. Tak si ho uzivaj.
Ale mne ho nevnucuj. Dufam, ze mozem mat svoj a dokonca iny nazor.
A pre usetrenie casu. Nam nemusis pisat.
Ale mne ho nevnucuj. Dufam, ze mozem mat svoj a dokonca iny nazor.
A pre usetrenie casu. Nam nemusis pisat.
Je ale nevisia na spagatiku.
Mozni treba zvolnit plyn a skusit to inak.
Mozni treba zvolnit plyn a skusit to inak.
:) prepáč ale nemyslím si že keď napíšeš niekomu súkromnú správu v štýle ,, Ahojte máš/máte záujem sa zoznámiť ? ,, že je to nejako veľmi zostra a je potrebné ubrať plyn
Ked myslis , ze je to OK, pokracuj vo svojom style.
Podla mna ma kazdy pravo odpisat alebo neodpisat. Len som vysvetlovala, kde moze byt problem, ak nik nereaguje na zoznamovacie spravy. Je to take iste, ako ked niekto slobodne a dobrovolne posle napriklad fotku a potom nuti druhu stranu poslat, aj ked ona o nu neziadala. To ci osoba odpise je slobodna volba. Ja osobne v mojom profile pisem, ze samotnym muzom nebudem odpisovat a myslim, ze to tam uvadzam slusne.
V pohode Timea, ale ja som reagoval na toho dobijača nad tebou.
K tvojmu prispevku niet co dodat. Plne suhlasim.
K tvojmu prispevku niet co dodat. Plne suhlasim.
Uprimne ti poviem, ze na taku spravu by som neodpisala. Zober to tak, ze zena dostava x takychto sprav denne. Mozno oslov kreativnejsie ;) co sa tyka stretnuti s parmi..k tomu sa velmi vyjadrit neviem, pretoze nam zatial ziadny par "nesadol".

Stranka materi.com
Aký máte dojem z tejto stránky ?