Mně načapala mamka při sexu s klukem na chatě...
Též mě načala spolubydlící při hoňce a bylo to pěkně hustý...
Více info do zpráv.
Též mě načala spolubydlící při hoňce a bylo to pěkně hustý...
Více info do zpráv.
Jakpak se zachovala měla připomínky nebo to přešla bez povsimnuti
Byly jsme načapání kamarádkou která se chtěla dívat tak jsme ji nechaly dost rajcovní😊
Ano,několikrát dětmi 14 a 15.Občas nám to kazyšuci připomenou
👍😀 pěkný

👍👍👍👍👍👍👍👍😀😀😀
Ty jsi pedofil? Nebo co presne je pekneho na sledovani sexu detmi?
Ty jo, tri zenske pohromade;-)
Ty. Vole k nám přišla tchyně já jsem její dceru prcal na gauči nekecam smála jse druhý den když byla moje žena v práci tak mě přišla její máma osukat jako hustý
Taky bych poprosil o překlad
Tak načapáni jsme nebyli, vše bylo skoro. Manžela jsem uspokojovala orálně, když dcera otevřela dveře z pokoje a přišla do obývacího pokoje. No a zrovna v tu chvíli se mi udělal do pusy. Manžel se překryl, já si lehla tak nějak nenápadně a dcera se mě na něco ptala. No s plnou pusou nešlo odpovědět. To bylo poprvé kdy jsem polykala ... Manžel měl z toho hroznou srandu.
Tak to je suverénně nejlepší příspěvek tady 

Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Přesně, to by mě zabilo 

😀😀😀😀😀Tak s tím má přítelkyně taky problém, ale kdyby se jí stalo to samé, tak bych se asi dlouho smál. Fakt pěkný 😀😀😀😀😀😀😀
Zajímavý způsob jak manželku naučit polykat.
No mně nikdo nenačapal, ale já načapal bráchu a jeho ženu a dopadlo to tak že mně vzali mezi sebe a užili jsme si krásnou trojku akorát teď nevíme kdo z nás dvou ji oplodnil.
Možná šel kolem i soused
Soused okolo nešel aspoň o tom nevíme
Bych to neřešil, hlavně že je to v rodině
My to taky tak berem a nijak to neřešíme
Nás takhle překvapili x krát no co viděli co vidět nechtěli a teď je lepší dělat to nahlas a nikdo tam neleze
Mě nikdo ale kdysi dávno, tak 10 let zpět, jsem načapala rodiče v obyvaku jak si to rozdavaji ještě s jedním panem. Vrátila jsem se tehdy dřív ze studijí a asi mě nečekali...
Jjjjj super to se jen tak někomu nezadaří 👍👍👍👍😀👍😀👍
Pristihnout rodiče při trojce to se jen tak někomu nepovede. Ale koukám že stres s toho očividně nemáš, vyrovnala jsi se s tím jako ' chlap"
Za prvé, jak víš jestli jsem se s tím vyrovnala nebo ne? A za druhé mi bylo už přes 20, takže už jsem trochu věděla co to je sex, víš.
Tohle by mě zajímalo. Co ti létalo hlavou a kam to později směřovalo?
Já takové štěstí neměl, jen jsem kdysi vzal otevřenou mámy knížku a zrovna tam byla velmi slušně popsána soulož s lehkými BDSM prvky (nějaké plácání přes prsa atd. ). Dost mě to ovlivnilo. Bylo mi tak 13. Dodnes jsem tu knížku nenašel a ji se ptát již nemá význam.
Já takové štěstí neměl, jen jsem kdysi vzal otevřenou mámy knížku a zrovna tam byla velmi slušně popsána soulož s lehkými BDSM prvky (nějaké plácání přes prsa atd. ). Dost mě to ovlivnilo. Bylo mi tak 13. Dodnes jsem tu knížku nenašel a ji se ptát již nemá význam.
Ahoj rád bych zažil skupinový sex.Jsem z Prahy je mi 35.Vzrušuje mně představa více osob nebo swingrs.No na začátek bych možná holku která chce byť udělaná dvěma mužskými. Myslíš že mi můžeš poradit nebo nasměrovat kde hledat.Děkuji Dodo
Ahoj rád bych se přidal kdybys třeba neodmítla moji společnost jako doprovod na swingrs
To já načapal v posteli manželku se sousedem!Zařval jsem: "Božka,co to má kurva znamenat?"
Ona se otočí k sousedovi a povídá: No neříkala jsem ti,že je úplně blbej?
Ona se otočí k sousedovi a povídá: No neříkala jsem ti,že je úplně blbej?
Nás nachytala dcera zrovna když manželka byla na koníčka. Chvíli koukala a pak jsem ji řekl ať nás nechá samotné. Odešla a nijak se k tomu nevracela a ani se neptala. Takže to dopadlo dobře.
Nas načapala taky tak .. Koukla, pochopila, a tiše odešla. A pak ještě několikrát při mastutbaci ;-))
Aspoň viděla že se seženou milujete.
Kolik jí bylo let?????????????
Tak to si mu odpověděl špatně on čekal, že se člen rodiny přidá
Přesně, je to nějakej mentoš....
Viktore tak tobě rozbít hlavu málo. Vzhled není důležitý ale mentální vývoj dané osoby nebo vyspělost ano. To za prvé za druhé ikdyby si sukal nevlastní dceru tak by byla přítomna její matka a to už je incest nemluvě o tom, že i děti které si získal sňatkem nejsou cizí ale tvé máš vůči nim vyživovací povinnost a ne povinnost do nich vrazit ptáka ty jeden primitive zaprasrnej.
Mas to castecne popletene ;)
Pedofilie je sice, jak uvadis, naklonost k osobam s nevyvinutymi pohlavnimi znaky, ale zaroven je to oznaceni cele kategorie naklonosti k fyzicky/psychicky nedospelym osobam.
Pedofilie je sice, jak uvadis, naklonost k osobam s nevyvinutymi pohlavnimi znaky, ale zaroven je to oznaceni cele kategorie naklonosti k fyzicky/psychicky nedospelym osobam.
Obávám se že jsi co se týká středověku naivní. Ve sředověku byly dívky provdávány zhruba od 13 ti let, muže jim většinou vybírali rodiče a to někdy mnohem starší. U šlechty dokonce byly případy že se braly i dříve, mám takový dojem že jednomu bylo snad 8 let. A nebylo ani vy jímkou sňatek mezi sourozenci. A co se týkalo sexu tak to taky nebylo růžové, protože se to snažila ovládat církev. Ta určovala co je přípustné a co je hřích. Tak třeba normální poloha byla na misionáře, a nejhorší byla poloha zezadu a na koníčka. Soulož byla povolována za účelem plození dětí. Analní a oralní sex byl největší hřích. A homosexuálové končily na hranici. Samozřejmě šlechta a církevní hodnostáři měli výjimky.
MyAngel, ve stredoveku by byl hoden na kastraci? :D :D :D ty jsi asi chybel na hodinach dejepisu vid? ;)
Je ti 38 a vyprcal bys 13 ku? To gratulace, seš opravdu fajn chlap...

Načapáni v ložnici
Načapali vás třeba děti v ložnici při sexu?