Jakou máte úspěšnost v hledání

Dá se tady na amatérech reálně setkat?

Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
No, asi tak, zkousel jsem parkrat nejake napsat, nebo odpovedet na inzerat ci si podat inzerat...ale asi to neumim..☺️
0% červené nic neříkající anonymní nicky, za kterými jsou chlapi, kteří loudí akorát fotky nic víc a nic míň tu není 😡 zde jsem stratil již veškeré iluze....
Presne tak jak píšeš. Buď červenej chlap a nebo štětka co žebrá prachy.
Tak někdy tu i něco je *3* ale spíš míň, než víc (szerkesztett)
No tady úspěšnost 0% když se vezme poměr kluku a holek tak je to 99%kluků 1%holek tak stoho 1% je to dost který se mi nelíbi což je už 0% ale jinak se mam fajn 😂
Asi spíš neuspěch, našel jsem tu jen par kamarádu a kamaradek na povídání ale to není to co sem tu hledal :))

Takhle bych si třeba představoval valentynský večer.. nemá tuněkdo podobnou představu?
https://freevideo.cz/vase-videa/co-si-holky-preji-na-valentyna-1060379.html
no, mně spíš připadá, že většina chlapů jsou líný pro seznámení s ženou něco udělat, nechápou že až na naprosté vyjímky na dotaz chceš šukat ? žena neříká ano, i když by třeba i chtěla :-),často si myslí, že si odskočí jak s děvkou, zadarmo a bez námahy, takoví šetřivý vychcánkové :-), když jsem četl návrhy co kamarádky dostaly, bylo to skoro neuvěřitelné :-) pokud si opravdu chci někoho najít, pro přátelský sex, bez vázání se. mnohem spolehlivější je zajít normálně do reálného světa, na to, ale většina hrdinů a zdejších rádoby přeborníků nemá prostě ,,koule´´ a zatímco zde háže nejpeprnějšími výrazy a návrhy, v reálném světě se bojí ženu nějak smysluplně oslovit. Ale k jádru věci, i tady se podařilo nalézt a bylo to fajn, bohužel dost velká vzájemná vzdálenost a tak jsme to ukončili (asi) a nebo to po čase tak nějak vyhořelo a nebylo to už ono, ale vždy domluva na pohodu , a dále nezávazné setkání a přátelská debata a psaní, to je vcelku v pohodě. Je to takový klábosivý relax.
ja treba v realu neoslovuji, ony si zacnou samy ;) tady je to trochu nezvyk, ale kdyz me zrovna nic nenapada, jak zaujmout, tak nepisu nic. Balici text musi byt jak basen - musi jit cloveku sam a bez nuceni *3*
Sešel jsem se tu s více jak desítkou amatérek, s většinou z nich jsem měl i sex.
Hledal jsem tady protějšek na sex ale i na sport a relaxaci. Takové tady asi nechodí.
Jsem tu zatím krátce, tak uvidíme. Hledám diskrétní milenecko-kamarádský vztah.
Hezký den všem
Zdravím.No já mám také problém se s nějakou poznat,natož sejít.Za celou dobu co tu jsem,tak letěli sumy do deseti tisíců.Nemám problém ženu kamkoliv pozvat,nebo zaplatit vstup,večeři.Když mi pak po třetí zprávě napíše že jsem fake,nebo honič co kecá,tak nevím co si o tom myslet,když mě neznají.Jo a nikdy jsem zde nikoho ne urážel a ne nadával.
Hledáme dlouho, jsme pár a hledáme kluka z Plzně nebo okolí, jen hetero. To je první problém,tady totiž 99% chlapů je na kluky :) Z asi 15 domluvených lidí na schůzku u kafe přišli 4 odvázní,ten kterého jsme si vybrali na domluvenou akci bez omluvy nedorazil a přestal pro jistotu komunikovat.Ten se kterým jsme to chtěli zkusit naposledy,se po poznávací schůzce taky odmlčel.Není přeci takový problém napsat,hledám něco jiného, nebo je ???
Poznal jsem tady několik skvělých holek. Nešlo jen o sex a jednorázovku ale i příjemný pokec, večeře nebo výlet. Navíc jsem měl asi štěstí že sex byl vždy úžasný. Všechno je to ale už před pár lety a připadá mi, že sem už chodí lidi co chtějí opravdu něco zažít.
Během 11. let tady 0% úspěšnost. Většinou samý fake profil. Tady snad je i inzerce plná fake profilů. Žádná odpověď a většina nevyplněných profilů, chce fota ....
Už mám plný zuby vzkazů "co tu hledáš?", "chutná ti sperma" a nejoblíbenější "jak se máš?".
Ty konverzace, ve kterých mi muž odsouhlasí úplně všechno, jen proto aby měl šanci zasunout. Kde je cítit ta nadrženost a naprostá neschopnost přirozeně reagovat. Muže třeba s intelektem, ale bez šťávy, kdy si říkám, jestli v něm je vůbec nějaký testosteron..

Já chci sex, chci taky vypadnout na víkend někam ven, chci se bavit, ale jen s někým kdo ve mně nevidí jen ten kosočtverec.
A v tom jestli mezi námi vznikne nějaký vztah, nebo ne, nechat na osudu a ne na manželce.
Tak už konečně taky na ty vzkazy odepisujte proboha! Když to vezmu sám za sebe, tak se prezentuji přesně tak, jak to popisuješ, hledám to samé z vlastního přesvědčení,posílám civilní fotky a žádné to přitom nestojí ani za blbou odpověď nebo alespoň fuck up
Jsem tu několik let a jak zde již někteří psali - pokud se ozvu ženě samotné nebo páru vždy bez odpovědi a to se snažím o několik řádků konverzace ne primitivně ahoj,chci tě šukat a podobně. Nejsem santus ani socka špinavá bez sebereflexe zkrátka není žádný zájem o cokoliv *23*.
Dobrý den lidi,
Já si Teda nemůžu pomoc, ale myslel jsem, že zde jsou lidé, kterým prostě něco chybí..
Hledal jsem zde něco stálého... Kamarádka s výhodami.. Či tak něco..
Bez fotky s ne moc lichotivim popisem, ale... Ani prd.. Nikdo mi za X měsíců ani neodepsal.
Jestli jsem moc slušněj a všem výkám?
No ať se Vám tu daří lépe ;-)
Jak píšou skoro všichni. Hodně psaní, pak prý ano a když se mám s někým sejít je manželka v nemocnici a přijede sám, umřela maminka manželce, až bude vše v pořádku tak se ozvou, ………. Pořád stejné.
Nehledám, žvanim a drbu 😀 A najde se samo.
Teda vážně, prostě si občas s někým povykládám a občas je zájem na obou stranách chuť k osobnímu setkání.
Sex je o hlavě.
Lze zde najit ale chce tomu venovat hodne casu... hledate může a 50% z nich nemá vyplneny profil takze to nema cenu ani odepisovat... dalsich 40% vam pisou ahloupe domahaji se vaši pozornosti i kdyz nesplnuji podminky... když zena nekoho hleda, ma jasnou predstavu... o pablby kterych je tady opravdu hodne a snazi se za kazdou cenu jen zasunout je tu fakt hodne... a ze par nenajde jiny par? Take blbost protože kde uz vsichni 4 musi mit sympatie aby se vubec sesli a ano... většinou to dopada tak ze se jeden z tech 4 nema sympatie treba k hnusnemu chlapovi takze se nesejdou... moje doporuceni? Vyplnujte ty profily protoze to šetří čas a přestanete brat amatery jako server kde každý musí šukat s každým
Plně s váma souhlasíme. Máme tytéž zkušenosti. Bohužel.....
Najít ženskou s normální postavou, pěknejma kozama a chlupatou kundou je neřešitelný úkol. I tady.
PRO: ichbinladin
Řekni mi, proč by žena, kterou popisuješ, měla hledat muže svých snů zrovna tady!!!
Ahoj. Já mám za 7let tady (toto je můj druhý Nick) působení 4 "zářezy". Jeden trvá už 6let, když máme oba čas tak si dame scuka a sukame klidně 2hodky v kuse. A ty dva další byly jen poznavacka přijel sem v létě na barak paničky že se budem koupat nazí v bazene. Přijel jsem panička ozrala v bazene rvala, že chce sukat :-D sousedi okolo (satelit), byla v rozvodovym řízení takže asi sem měl být další pomstou. No ale fotka byla fotka, ale jakmile se panička ponorila pod vodu a ještě ty svoje 2promile v krvi tak vypadala fakt hrozně. A já ještě tenkrát celkem mladej jsem ji sáhl mezi nohy a měl v ruce ne chlupy, ale vlasy!!! Tak jsem vylezl z bazénu oblékl trenky a honem upaloval do vozu a ujel :-D.... No a třetí amatérka, byla hodně naivní a citlivá že už při prvním osobním oslovení mi říkala Lásko, já už byl ale zadaný skoro před svatbou tak mě to opět vyděsilo, že mi to nestojí za to. K sexu tehdy nedošlo dali jame kafe a jeli kazdej domů. Potom nastalo ještě 14dní bombardování SMS že sem hajzl a kdoví co ještě. Přitom sem ji ani neojel.... No a za poslední 3 Roky vcelku nic jen jedna Mamka s kterou si písem a vymenujem fotky... *277*
úspěšnost 0% během 11. let na amatérech ...
Se mnou se tady odtud tedy jeste nesesel nikdy nikdo.
Se nediv ,když máš místo ksichtu vyfocenyho čuráka
Těžce se hledá i jen pouhý doprovod na společnou konverzaci do wellness. Hledání na sex mi zní jako sci-fi. Ale věřím, že to zde najít lze. Jen asi musíte mít štěstí..... Asi menší než ve sportce, ale pořád štěstí 😉
Nene.... Myslím veřejný wellness. Samozřejmě že pro tebe jako ženu to je asi brnkačka najit doprovod, ale já v tomhle hold štěstí moc nemívám. Možná mi chybí pěkný trojky prsa abych měl úspěch 😁😉
Tak teď chvilku přemýšlím...….do jakého ročníku chci vlastně patřit *3**3**3*
Škoda že to takhle nefunguje i u mě. Kdykoli jsem nějakou pozval do wellness, tak přišli na řadu výmluvy proč to nejde. A to i přes to, že jsem zdůraznil, že můžeme pouze relaxovat a povidat si. Samozřejmě taky nemusime *4*
No ono je trochu problém, jednat z holkou která má na profilovce neco takového.
P. S zatím jsem nikomu nic hnusneho nepsal.
uspesnost je nulova , je to tu jen sama buzna co otravuje a nemuze pochopit ,ze nemam zajem , no des *10*
Naše úspěšnost je také nulová. Když jsme podávali inzeráty, že hledáme muže do trojky, většinou se ozvali slušní muži, někteří i poslali civilní foto, ale pověstná jiskra nepřeskočila. Jinak nám průběžně chodí vzkazy (většinou přihlouplé) s fotkami penisů a na to reagovat, jedině ignorací. Když se pak na chatu někdo nabídne, většinou to nedopadne. Jako poslední případ. Nabídl se jeden mladší muž, prý jestli ještě hledáme. Po docela dobré komunikaci (působil na nás slušně a inteligentně) jsme se domluvili, že by jsme se mohli sejít. Navrhli jsme termín a od té doby se neozývá, na web stále chodí a odpověď i přes dvě upomínky žádná. Myslím, pokud je v chlapovi trocha slušnosti a je to chlap, tak snad není nic slušnějšího než napsat: "Promiňte, necítím se na to asi bych to nezvládl, omlouvám se." Že člověk před setkáním dostane strach je normální a lze to omluvit. Co však nelze omluvit je to, když si chlap domluví den a místo schůzky a nedorazí bez omluvy vůbec, to je hulvátství nejvyššího kalibru a bohužel takových je tady neuvěřitelné množství. *114*
u nás to bylo před 8 letmi v Praze, snad každý víkend někdo byl, i s výměnou.
Pak jsme se odstěhovali na Vysočinu a bohužel jen jeden pár na Wellness a tím to skočilo... Do dneška jen slova,,,,
jedna až dvě za rok, ale to už je max a aby tu člověk seděl každý den, většinou spíš šlapky nebo naopak neví co chcou, ale musí tu být
Už 3 roky tu dáváme inzeráty a vzkazy a nic , hledáme ženu do trojky a jediný co se nam vraci tak jen uchylove co posilaj fotky svich ptáků
pekny vecer,chapu,ze je zde velmi tezke kohokoliv najit,ale pokud bych od vas dostal odpoved s hrubkami,ktere pisete,odradilo by mne to.vse dobre.
Úspěšnost nulová. Když můžeš převážně jen dopoledne a na tajnačku, tak o to hůř. Ale nevzdávám se, třeba se dočkám
Zaujimave citanie. Mna by zaujimalo ako su na tom Slovaci a aku maju uspesnost?
Já si tedy na protějšek nikdy neztěžoval. Na protějšek z amatérů. Vždy to byla super a povedená "akce", ať styk či jen káva a pokec.
Ve své době sem měl velmi kladnou bilanci.
Možná sem měl ale jen štěstí na protějšky.

Je fakt, že to ale nebylo včera, člověk už na to nemá dneska tolika času, meta byla splněna a většinu času již nyní trávím na rybách *4**3*

Věřím že je zde spousta materiálu, ať už vyčůraných lehkých holek, nebo úchylů s pinďou, ale jak píšu, měl sem VŽDY štěstí na tak nějak normální protějšek.
Dobrý den krasna neznama. Dovolil bych si Vas pozvat
Ahoj budešli mit chvilku ozvi se mi ………………….
Zkouknul jsem tvé galerie a musím konstatovat, že nevěřím, že na schůzku někdy někdo nedorazil 😉
To je škoda, podle tvých momentů pipina nejsi. Neházej zbraň do obilí, i tady na ychtylním webu se dá pokecat s inteligentními lidmi, Semtam někdo stojí za ten čas
Úroveň tu klesá velmi a bohužel čím dál rychleji.
Vy ženský stě všechny stejný proste vše moc resíte ste na sexuálních stránkách tak co čekáte?????☺☺😅☺proste si uzivejte
Nejvíc me ale tedy sere ze člověk napíše slušnou zprávu, s lehčí romantickou, žádný posílání pera, apod,a to druhá osoba není ani schopna napsat ať jdu doprdele ...
Slušnou zprávu ze které má muž takovou radost, že jo rovnou rozešle všem online ženám 😂
Za osm let tady jsem měl možnost se seznamit se třemi zenami a čtyřmi pary, takže seznamka funguje. Je ale současně pravda že posledni rok , rok a půl je to marnost nad marnost.
Hoj,já zde poznal skvělou kamarádku ,s kterou jsme se často vídali a nikdy neměli sex,prostě jsme si sedli jak kámoši. Druhá zkušenost byla se ženou , s kterou jsme byli cca rok a půl milenci a x krát se sešli. Dokonce jednou jsem se sešel i s párem kde šlo čistě o jednorázovou akci. Vždy vše v pořádku. Pravda je ,že teď tak 2 roky jsem se nesešel ale určitě se tu dá seznámit s fajn lidma. A ikdyz jich tu není mnoho,o to lepší to je když se to povede.
Já bych počkal i na třetí schůzku 🙂
Hezké odpoledne . přesně jak to popisuješ je pravda . A filtr výběru je široký , tak každý hledá pomalu jen jedno a to samé . Na druhou stranu tyto stránky nic jiného nenabizejí
Možná je fakt většina chlapů tak blbých, že počítá automaticky se sexem napoprvé a když není, jdou o amatérku dál. To by pak vysvětlovalo, proč se žádná nechce tak dlouho osobně sejít. Musí to být frustrující.
BTW, s mou první seznamkovou (ne tady) to u mě bylo na čtvrté schůzce, s druhou ještě po více. To by možná taky byla zajímavá statistika, kdybyste to sem napsali ;)
No to by sa sem asi mala konečne vyjadrit Slovenka,
a potvrdit tvoje slová ,teda ,že zial tu kazdy muz (SR) caka sex nie na prvom stretku ale dokonca hned v ten vecer co si s nejakou pise..Az na par vynimiek, starsich 50-tnikov, ktory sa zial zas odmlcia lebo maju komplexy...Druha vec je ,ze muzi nepozivaju gumu a to slovami " vies kolko som ich pretiahol a ziadna nieje dodnes tehotna ? " No asi pre toto sa radsej nestretnem, s cudzym clovekom to predsa nefici na antikoncepcnych tabletkach ...

PS:1 cesky nadrzany chlap a viem ze is prisle iba pohonit, píse slusne,nikde v texte zaidna "kurva" a "slapka " a "vyrtkam ti " ....za mna cesi vedu :)
PS: 2 Preboha aka mater to vychovala tych nasich slovenskych suhajov?? *378*
Vůbec to z konverzace nepoznáš. Nejhorší je narazit a chytrého hajzla.
Přesně jak píšeš . Z konverzace to někdy nepoznáš a není jiná cesta než osobní setkání a to také na první schůzce nemusí být vidět . Je to všechno taková loterie , bohužel .
To jsem ja ale co mam delat proti tomu? Chytrý jsem a chytrý zůstat chci a byt hajzl mi zase pomůže byt v posteli hodne drsnej což ted holky chtějí.... marek
Tak já můžu říct, že tady jsem se sice 2x sešel, ale nic víc z toho nebylo (jsem tu od 8/2015). Jinde jsem si mezitím 2x našel přítelkyni na několik měsíců, i když taky to nebylo hned a i tam je převaha mužů velká. Tady je prostě navíc ještě to "naředění" těmi, co se seznamovat nechtějí a hlavně těmi, co vlastně nevědí, jestli chtějí.
Je ale potřeba říct, že

za a) jsem to tady nijak intenzivně nezkoušel, protože jsem pochopil, že to tu není primárně seznamka a spousta lidí je tu jen kvůli pokecu nebo předvádění fotek a videa (a je to naprosto v pořádku) a

za b) nejsem trendy pro spoustu amatérek, protože jsem ženatý, už relativně starší, o něco nižší než magických 180 cm, celý ochlupený, neoplývám nadpřirozeně velkým přirozením, nechci do trojky a ještě mám tu drzost si vybírat. ;)

Takže určitě to tu jde se seznámit, ale na některých specializovaných seznamkách to aspoň mě šlo infinitesimálně lépe. ;) Můžu jen dodat, že komunikuju vždycky slušně a nevymýšlím si - totéž bych doporučil ostatním pánům a šlo by nám to pak všem líp, hlavně protože by tu přibylo amatérek. Ty, které se chtějí seznamovat totiž zrovna kvůli tomu co jim tu chodí za hnůj odcházejí podle mě jinam.
Trichophilia to je tim, ze nechces me :))))
zlobivy1980
zlobivy1980 Inaktív 7 évekkel ezelőtt
Co máte proti chlupatým penisům? A už vůbec mi není jasné, jak někdo může z fotografie poznat, zda je penis umytý či nikoliv... Jinak je Váš příspěvek celkem rozumný. :-)
lépe bych to nenapsala ... *21*. Na doplnění jen, že poměrně brzy se na obyčejném kafi dá poznat, v čem všem muž kecá, a že očekávat sex na první schůzce není prostě ideální i když nám už není 20 a riziko toho, že se příští schůzky nedožijeme našim věkem samozřejmě stoupá. Přesto, zachovat si nějakou úroveň je prostě v dospělosti fajn i když jde "jen o sex" *21*
riziko toho, že se příští schůzky nedožijeme našim věkem samozřejmě stoupá//// to je vtipné :-)