mladsi milenec a zrela milenka

aktualna tema

zaujima ma vas nazor,tak mi ho kludne napiste...
Ahoj hledám starší ženu mne je 19 jsem z okolí třince
Nějaká žena, která by stála o 22 letého kluka z Prahy ? *15**15**15*
hledam nejakou zkusenou maminu z plzne co by se rada vyradila na 20 letem zajdovi byla by to pro me nezapomenutelna zkusenost a pro tebe super zazitek
Ahojky hledam milenku z okolí Hradce Kraloveho jsem docela pohledny chlap,je me 35 ale vypadam na min jsem sportovně zalozeny chlap,najde se tu nějaká?
Napis :)
ahoj ja z liberecka hledam panicku starsi zenu 40+
Nějaká starší nymfomanka pro mě?Praha... Já 28let...
Ahoj, hledam touto cestou starsi milenku, co by rada zazila nehu a nechala se hyckat. Okoli Kolin, Kutna Hora. Najde se zde nejaka takova?
Ahoj mel jsem několik starších žen aji o 20 let a je to super! Vědí co chtějí! A nebojí se.
Ahojte, strašne ma vzrušujú staršie ženy a preto hľadám skúsenú ženu ktorá ma bude ochotná zaučiť. Diskrétne a nezáväzne!
Hľadám zrelú ženu z oklolia Žiliny. Kamarádstvo možno viac...Príjemný, športový typ svalnatej postavy. Moje foto ti rád pošlem.
Taky hledám zralou ženu co by mě zaučila. Je mi 19let, jsem panic.
zralé ženy jsou fajn hlavně to mají v hlavě srovnaný . Kdyby se našla žena z vysočiny taky bych byl rád
Jsem starší muž,který by chtěl navázat přátelství z mileneckým párem, kde je žena starší a má mladšího milence se kterým otěhotněla. A uvítala by rodinného přítele pro pravidelné schůzky ve třech. Napiš na adresu : Franc45@centrum.cz
Hľadám zrelú skúsenú ženu ktorá by ma vedela riadne vyškoliť :) ak taká si, napíš mi.
hledam starsy zenu ktra by mne zaucila a ktera by byla stale pri chuti na mladeho zajicka stale ale nanachazim
ja som este nemal sex so starsiou zenou, ale urcite by som to rad vyskusal...ak by nejaka mala zaujem, tak nech sa ozve...najlepsie PRAHA...fakt by som to rad skusil
Som 23-rocny inteligentny, sympaticky student.. hladam nejaku zenu na pekne chvile,, diskretne
starsia zrela zena, znamena viac skusenosti, vie co chce a vie ako si to vypytat.To je to co nas mladsich na nich strasne vzrusuje.
A pre tych co maju radi ked zena vedie a je dominantnejsia je prave zrela zena to prave orechove :))
rad by som si nasiel starsiu milenku.......zahorie......... .najdem? :)
preco sa nenajde nejaky chalan co by prisiel na oravu,ja stale hladam mladeho
Nejaká zrelá žena cez 45 ba neprejavila záujem o 26 ročného?...východ
AHOJTE AJ JA SNIVAM,ZE SI NAJDEM NEJAKU STARSIU MILENKU.LEN SA MI TO NEJAKO NEDARI NAJST.
rad by som si to vyskusal so zrelou zienkou, kosice
Mě také vzrušuje mít mladšího milence,to si opravdu užívám
ahoj, este stale mas zaujem o mladeho ? Ak ano, tak mi prosim ta napis
AHOJTE vsetci pacia sami velmi apritahuju macim viac aviac starsie žienky a damy aprave touto cestou tu bysom sa rad zoznamil so zrelou ženou damou vo veku od33-48rmože by postavovo aj moletka a baculka JA MAM 23r170cm nezadany nezavisly z BRATISLAVY ahladam tatu na trvaly vztach ak nehladas trvaly vztach ale milenecky diskretny takmi odpis aksom ta oslovil takmi nemusis byt zo SLOVENSKA nieje podmienka može byt aj z CIECH najlpsie z oblasti PREROV BRECLAV BRNO ADAMOV BLANSKO ablizke okolie NAJDEM TA TU KONECNE Už?
Presne tak, tiež si myslim, ze na tom nič zlého nie je. Ak to vyhovuje obom, tak potom nie je čo riešiť a treba si to len vychutnávať.
stale zaucam panicov,mne to prinasa rozkos a oni sa to naucia robit
vidim,ze je to aktualna tema,mna to tiez vzrusuje,mat mladeho milenca:)
rad by som bol tvoj milenec ;)ozvi sa ;)
velka skoda, ze jste obe ze Slovenska..
jinak jde hlavne o zkusenosti, nikdy mi nestal tak, jako kdyz jsem mel starsi milenku.
to boli super vystizne REALNE napisane:)...toto som pocula uz od viacerich mladikov:)))

JA si myslim,ze mladsi muzi,hledaji zkusenost a taky trochu toho vedeni v sexu.Alespon ja to tak citim a myslim,ze nikdy nebudu mit za partnerku mladsi zenu. Proste pro me starsi zeny vytvareji takovou zkusenost.
starší žena neznamená, že chce v sexu vést , to je spíš o založení než o věku
Jo s tim souhlasim,spatne jsem se vyjadril.
Bibiana, ved Ty si este mlada baba, to mas potom akych mladikov? :o)
Hladam zenu nad 40 rokov!!! najdem Ta? viem ze si, tak sa ozvy! Mladsie ma nepritahuju, iba starsie, dakujem a v pripade zaujmu mozme osobne nadviazat, tak sa nehambite a piste, dakujem. Ja VS, 31r, 187/75, sport. typ, cistotny, upraveny a priatelsky. Tesim sa na odpovede.
nebudes mi verit,ale zatial len snivam o mladom:-)nemam aktualneho milenca,veril by si tomu?:-)
Ahoj, ak by si chcela mladeho tak mi kludne napis :)
Mozno sa budes cudovat, ale verim.:o) Ked to vravis, teda vlastne pises, tak to asi tak aj bude. Ale neverim tomu, ze to tak dlho ostane, pretoze je aj tu na amateroch vela mladych zajacikov, co by radi mali pod, alebo nad sebou zenu v Tvojich rokoch. Urcite mas vela ponuk. A ktohovie, mozno keby si tu dala nejake to foto, tak by bol zaujem este vacsi. :o)))
Myslím ,že je to přínosné pro oba,žena má víc zkušeností a umí si sex lépe vychutnat a většinou se nebrání ledacos vyzkoušet.