Diskuze tu probíhala nějaký pátek na zpět..zajímalo by mě,jestli se věci někam posunuly..
Ahoj..nam sa to z navlekom celkom paci ..ak je navlek z makksieho materialu tak pohyb citi aj chlap,nam slo skor o hrubku ako dlzku (mam18/5cm)a fat boy slim je super navlek...prida 2cm na obvode..
Ano, líbí se jí to. S tím navlekem mám 16/4,5 a ona si konečně užije sex. Jdou i polohy, které dřív nešly, protože jsem do ní nedosáhl
Máme návlek Adonis. Objednal jsem ho na Růžovém slonu,protože mám malý penis. Prodlouží o 5cm na delku a 0,5cm sirku. Píšou že musíš mít průměr penisu minimálně 3,2cm,aby ti navlek na penisu držel a nesklouzl
A co tva partnerka, je ji to s tim prijemne? Dekuju za odpoved
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
No prave sem si myslel, ze kdyz to bude na mem penusu, tak ho to bude kopirovat jen s tim ze bude delsi a sirsi. Problem s velikosti nemam, jen sem to chtel vyzkouset. Vim ze z toho nic mit nedu, chtel sem aby partnerka zazila jeste vetsiho.
Jak by si to prosim te vnimala ty?
Jak by si to prosim te vnimala ty?
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Já měl jednou koupeny a nějak to nikomu nic nedalo. Přítelkyně ráda menší, takže ji to moc nebavilo a já přes ten navlek ze sexu taky moc neměl. Takže za mě vyhozeny prachy. Chtěl jsem to zkusit, aby zkusila většího a nakonec jsme to po par minutách hodili do koše.
To mohu potvrdit,mám úplně stejnou zkušenost.
No jako moc si s tím nezamrdáš víš co. Zkus fisting jestli si stará stěžuje, že jí dostatečně nenaplňuješ.

navlek na penis
vyzkousel nekdo ?