Nechci ti brat pocit hrdinneho vykonu, ale to ma priznaky epilepsie.....
Tak něco podobného jsem měl s manželkou. Měla to nejraději zezadu a když se opravdu udělala tak asi na pět vteřin vypnula a musel jsem jí chitit aby nespadla na zem. Poprvé jsem se lekl, ale probrali jsme to a pak jsem to bral jako příjemný pocit.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Také by mohlo jít o hyperventilaci.
Nebýt to forum až tak moc veřejné, napsal bych pár historek tématu. Bohužel jsou tak moc zvláštní a konkrétní, že z jistých kompromitujících důvodů by nebylo vhodné je zveřejnit.
Dneska má člověk alespoň na co vzpomínat, bujaré mládí bylo TOP
Dneska má člověk alespoň na co vzpomínat, bujaré mládí bylo TOP
No škoda ze už žádné zkušenosti
Ale notak dámy,podělte se s námi o zážitky
To už se nikdo nepodeli o zazitek?
Taky jsem byl samozřejmě pyšný,jenže vidět ji,jam ma oči v sloup a tělo v nekoordinovane křeči...
Je zde nějaká zena s podobnou zkušeností?
Je zde nějaká zena s podobnou zkušeností?
Musí to být žena? 
Přivítám i zkušenosti mužů 😁
Není to nic zvláštního.Za svůj život jsem už několik takových žen poznal...Je však fakt,že když jsem to viděl poprvé,tak jsem byl dost vyděšený!!!Každá žena požívá orgasmus jinak...
Přesně tak, každá má ten inštrument naladěný jinak, tak i orgasmus probíhá dle toho. Od některých žen, by se stavaři mohli učit, jak vypadá správný most. 
Když šoustají lidožroutí, tak se chýše z proutí kroutí
Když šoustají lidožroutí, tak se chýše z proutí kroutí
A co ženy,ty se do diskuse nezapojí?????
Půl minuty není bezvědomí, ale jen přestávka mezi chrápáním
To mi připomnělo jeden vtip:
Mladá žena leží na ARU v kómatu a sestřičky ji umývají. Když jí přejedou houbou mezi nohama, přístroje ukážou mírné zlepšení životních funkcí.
Podiví se a zkusí to znovu. Přístroje začnou znova ukazovat zlepšení.
Potom jedna sestřička povídá té druhé "Poslouchej, proč ji máme tady vzrušovat my? Vždyť má v čekárně manžela. Ten je povinný jí v takové situaci pomoct."
Přijdou do čekárny a říkají mu: "Máme pro Vás dobrou zprávu. Přišli jsme na to, že by Vaši ženu mohl probrat z kómatu orální sex. Jste ochoten to pro ni udělat?"
Muž souhlasí a zamkne se v pokoji své ženy. Po deseti minutách vychází ven, zapíná si kalhoty a smutně povídá: "Asi se udusila".
Mladá žena leží na ARU v kómatu a sestřičky ji umývají. Když jí přejedou houbou mezi nohama, přístroje ukážou mírné zlepšení životních funkcí.
Podiví se a zkusí to znovu. Přístroje začnou znova ukazovat zlepšení.
Potom jedna sestřička povídá té druhé "Poslouchej, proč ji máme tady vzrušovat my? Vždyť má v čekárně manžela. Ten je povinný jí v takové situaci pomoct."
Přijdou do čekárny a říkají mu: "Máme pro Vás dobrou zprávu. Přišli jsme na to, že by Vaši ženu mohl probrat z kómatu orální sex. Jste ochoten to pro ni udělat?"
Muž souhlasí a zamkne se v pokoji své ženy. Po deseti minutách vychází ven, zapíná si kalhoty a smutně povídá: "Asi se udusila".
Pánové tehdy mi do smichu moc nebylo
Omlouvam se, chtel jsem to jenom odlehcit :o)
V tu chvili by zrejme taky nevedel co mam delat
V tu chvili by zrejme taky nevedel co mam delat
Jenom pro představu... a do toho stavu se dostala při tvém orgasmu, když tě kouřila, nebo při jejím orgasmu, když jsi ji lízal???
V prvním případě mohlo jít např. o utopení...
V prvním případě mohlo jít např. o utopení...
Samozřejmě při jejím orgasmu Když se probrala nemohla chvíli chodit

Bezvědomí při orgasmu
Bývalá partnerka při orgasmu upadla do cca 3m