Můj přístup je takový, že hejt je k ničemu, ale nápad, jak něco zlepšit, má smysl. I pokud by to bylo subjektivní, tedy jak to zlepšit jen z Tvého pohledu.
nemám potřebu psát negativní komentáře, jenom protože se to nelíbí mě, tak neznamená, že se to nelíbí jinému. Kdyby byl celý svět jenom podle mě, tak by byl velmi nudný. Miluji tu pestrost, každý ať si vybere :)
Mně se třeba nelíbí, když je žena tetovaná, tak prostě je tady nevyhledávám, raději kouknu na ty co se mi líbí, i kdyby měla pár kilo navíc. Proč ne, když to umí nosit :)
Proč si kazit den něčím, co se mi nelíbí, když ho můžu mít hezký s hezkými ženami, které se mi líbí :)
Mně se třeba nelíbí, když je žena tetovaná, tak prostě je tady nevyhledávám, raději kouknu na ty co se mi líbí, i kdyby měla pár kilo navíc. Proč ne, když to umí nosit :)
Proč si kazit den něčím, co se mi nelíbí, když ho můžu mít hezký s hezkými ženami, které se mi líbí :)
Ano, každému se líbí něco jiného, mně některé tetované ženy připadají naopak sexy.
A urážet kohokoliv kdo není podle mého vkusu, je přízemní.
A urážet kohokoliv kdo není podle mého vkusu, je přízemní.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Na jednu stranu souhlasím s tím, že negativní reakce může ublížit, ale neublíží i lež, tvrdící, jak je někdo krásný?
Kolik je v kladném hodnocení upřímnosti a kolik jen pokrytecké snahy o naději na šukání?
Kolik je v kladném hodnocení upřímnosti a kolik jen pokrytecké snahy o naději na šukání?
Nebudu souhlasit, nikdo si o sobě nemyslí, že je ošklivý stejně, jako si nikdo o sobě nemyslí, že je hloupý. Může si myslet maximálně, že není dokonalý - dokonalá.
Poslední věta naprosto souhlas.
Když si občas přečtu vychvalovací komentáře u galerií ne u boubelek, ale u vyloženě obézních žen, občas doslova u šered, tak si říkám, že pisatel neviděl průměrne hezkou ženskou ani v televizi. To nevím co by asi pak psal....
Kolikrát když to čtu, tak si myslím že se dívám asi na jiné fotky v galerii než dotyčný.
To doslova zavání vlezdořitnictvím a směšnou a okatou snahou smočit.
Je to prostě k smíchu.
Když si občas přečtu vychvalovací komentáře u galerií ne u boubelek, ale u vyloženě obézních žen, občas doslova u šered, tak si říkám, že pisatel neviděl průměrne hezkou ženskou ani v televizi. To nevím co by asi pak psal....
Kolikrát když to čtu, tak si myslím že se dívám asi na jiné fotky v galerii než dotyčný.
To doslova zavání vlezdořitnictvím a směšnou a okatou snahou smočit.
Je to prostě k smíchu.
Pravdu díš pane, vidíme to úplné stejně, kolikrát jsou komentáře nevkusným análalpinismem se závanem toho, že "snad aspoň tahle mi snad dá, když jí těch 130 kilo pochválím"... jistě, každý má své preference, klidně nás ukamenujte že taky nejsme žádní zázraci, ale z podobného vznikají ty arogantní samice tura domácího, uméle maskující nadbytek sádla a gravitace umělýma nehtama, tunou make-upu a crazy účesama, přičemž si myslí jaké nejsou sexbomby... vždyť přece každý chlap chce ženu krev a mlíko,ne? a je jedno že jim visí až k pupku, hlavně že jsou to osmičky... takové kravky, ke všemu s nedostatkem sebereflexe si mysli, že uloví Pitta a normální chlap co jim jen ze slušnosti, aby se nezadýchaly, podrží dveře, tak ten je hned osočen že je balí, s dovětkem že ten fakt šanci nemá... 🙄🙄🙄 toliko asi ke kladnému hodnocení tam, kde by být nemělo...😉
Server amateri ma ludom robit radost. Ved aj hlasovanie pod galerkou je postavene iba na kladnom hodnoteni - Libi se mi. Paci sa mi.
Ja sa galerkam a aj nickom, ktore sa mi nepacia,vyhybam.
Ja sa galerkam a aj nickom, ktore sa mi nepacia,vyhybam.
Krása lidského těla může být i v jeho nedokonalosti. Co se nezamlouvá právě tobě může být lákave pro jiné. Každý bohužel nemůže být dokonalý.
On nikdo není dokonalý, i když si to o sobě mnoho lidí myslí. A nejen politici.
Uráží hlupáci, ale jde o to, zda napsat slušný, i když negativní názor, je vhodné nebo je lepší mlčet
To já tu nedávno napsal celkem nevinný komentář ke galerii jednoho páru co tu hrnuli galerie jak o život. Napsal jsem, že je toho dost a že ať se nediví, že nemají 1000 líbí se mi (které ke galerii po nás v popisku požadovali), zároveň jsem se v komentáři podivil, že ukazují ženu včetně obličeje, ale z muže sotva občas penis. Byl jsem poslán do ignorace, ale ještě předtím nazván onanistou co si tu jen honí péro nad galerkama (honím a nestydím se za to, na to už mám dostatečný věk). Následně se ti dva (spíš bych tipnul ten chlap z profilu) urazili na všechny a v vypli galerie a hráli si pár dní na uražené. Dneska už zase publikují. Takže lidi jsou jak píšeš dost háklivý i na názor, který se nepodobá jejich představě.
Známky 1-5 byly zrušeny, protože uživatelé pokud dostal 2, řešil proč 2 a ne 1. 5 byla neakceptovatelná od kohokoliv, pokud někdo dal horší známku než 1, bylo oplaceno 5.
Ono dle mě dost záleží na stylu tě kritiky.
Je dost rozdíl pokud někdo napíše třeba
Mě tato galerie neoslovuje, nemám rád/a bacule.
Než
Ty tlustá krávo jdi se zabít a nestkej sem píču.
Je dost rozdíl pokud někdo napíše třeba
Mě tato galerie neoslovuje, nemám rád/a bacule.
Než
Ty tlustá krávo jdi se zabít a nestkej sem píču.
Přesně, styl kritiky je velmi důležitý a je zbytečné tam psát nějaké vulgarismy apod.
V rámci korektnosti je pak každá nejkrásnější žabka carevna.
Děkuji za upozornění na blog. Bohužel je pravdivý, ale hodně žen tady má růžové brýle.
Bohužel, na korektnost jednou lidi dojedou. To známkování mělo svůj smysl.
Podle mého názoru i když není někdo dokonalý, tak pořád má osobní právo na seberealizaci a sebeprezentaci, byť je podle Vás "škaredý(á)". Co se nelíbí Vám, může se líbit jiným. Mě se také třeba nelíbí vyloženě baculky, ale přece jim nikdo nemůže zakazovat, aby se nefotili a nevystavovali, když dalším X lidem se to líbí. Říká se tomu tolerance.
Docela by mne zajímalo, kde píši o zákazu vystavování.
Jde mi jen o to, zda psát i negativní komentáře nebo ne. Protože je dilema, co ublíží víc dotyčné, zda pochlebování nadržených chlapů nebo upřímnost těch, co se jim naopak galerie nelíbí.
Jde mi jen o to, zda psát i negativní komentáře nebo ne. Protože je dilema, co ublíží víc dotyčné, zda pochlebování nadržených chlapů nebo upřímnost těch, co se jim naopak galerie nelíbí.
Jak píše Analcat - nejlepší bylo to hodnocení 1 - 5, bylo to mnohem lepší, než-li psát negativní komentáře. Každopádně platí, že si můžete napsat, co chcete a pak zpytovat svědomí, že jste svým komentářem mohl někomu ublížit. Já to mám třeba tak, že pokud se mi ta dotyčná nelíbí, tak prostě její galerii opustím, na druhou stranu někteří lidé opravdu nemají soudnost (nemyslím pouze na tomto serveru) a když jim to tam někdo "taktně" napíše, že to není úplně OK, tak se třeba dotyčný přinejmenším nad sebou zamyslí :-)
No, já teda komentáře nepíšu, ale už jsem nad tím taky přemejšlela. Nikdy bych si nedovolila komentovat něčí vzhled. Můžu napsat, že galerie je vkusná / nevkusná (i když je mi jasný, že míru vkusu má taky každej někde jinde), ale napsat "jsi hnusnej, neměl by ses tu vůbec vystavovat," mi teda jako přijde fakt za čárou. Proč někoho urážet? A pak - kdo je teda hnusnej? Podle čeho to chce kdo poměřovat? Každej, kdo není malej růžovej jednorožec? A k čemu negativní kritika? Jako že - bavíme-li se o tlustejch holkách, viz komentáře níž - když jí napíšu, že je tlustá prasnice a neměla by se vůbec vystavovat, tak jí to k něčemu motivuje? Prozradím vám tajemství. Bude to přesně naopak. A proč by někdo měl komentovat negativně něčí malý péro? Ono se to pak nějak změní? Jakože mu to péro povyroste? Jakože tlustá holka po komentářích zhubne padesát kilo? Mně teda přijde dobrý, že se tu fotí a natáčejí všemožný různý lidi a přijde mi dobrý, že lidi tu odvahu mají. Mně třeba přijde nesoudný, když má chlap v pupku percing s diamantem, a taky ho nepůjdu pod galerii vysí*at.
Neřešte obsah, řešte formu. Okřídlený "nikdy nevíte, proč vypadá tak jak vypadá," je okřídlený proto, že je to pravda.
Neřešte obsah, řešte formu. Okřídlený "nikdy nevíte, proč vypadá tak jak vypadá," je okřídlený proto, že je to pravda.
Ale když napíši už svůj, neurážlivý, názor slovem nelíbí, tak ublížím. Stejně jako, pokud bylo hodnocení, když dal někdo cokoliv jiného než 1. Ale neubližuji i tím, když nechám ženu/muže v přesvědčení, že je nejkrásnější sexy a líbí se všem?
Ale čím?? V čem je to špatně? V čem to komu ubližuje? Tohle přece nikomu neublíží. Sebevědomí je dobrý pro všechny strany. Sebevědomej člověk bude šťastnej, spokojenej a lidem v jeho přítomnosti bude dobře. Navíc jsem přesvědčená o tom, že jenom velice málo lidí trpí tímhle pocitem, že jsou nejkrásnější. Asi tě to překvapí, ale lidi, který mají nedostatky, ať je to tlustá prdel, vytahaný kozy, křivý péro nebo odstátý uši o těch svejch nedostatcích vědí. Mimo jiný taky proto, že stran toho celej život poslouchají narážky. Tak se ptám jinak - v čem to tomu člověku prospěje, negativní hodnocení? Každej potřebuje vědět, že je krásnej a žádanej. Nevidím důvod, proč mu připomínat, že jen pro někoho.
A jako na základě čeho stanovit hranice toho, co už je na negativní názor a co už ne? Proč lidi srážet zbytečně. Notabene proč mají lidi číst negativní názor od někoho, kdo sám nemá ani fotku? V takovým případě by mě už tuplem nenapadlo psát cokoliv negativního, a přitom se sama schovávat.
Když se mi něco nelíbí, tak prostě jdu pryč a nekomentuju. Tady to není omezený ani věkem, ani vzhledem, ani způsobem zobrazení, tak co je komu do někoho druhýho.
Přijde mi to prostě úplně zbytečný, komentovat negativně. Zrovna tady.
A jako na základě čeho stanovit hranice toho, co už je na negativní názor a co už ne? Proč lidi srážet zbytečně. Notabene proč mají lidi číst negativní názor od někoho, kdo sám nemá ani fotku? V takovým případě by mě už tuplem nenapadlo psát cokoliv negativního, a přitom se sama schovávat.
Když se mi něco nelíbí, tak prostě jdu pryč a nekomentuju. Tady to není omezený ani věkem, ani vzhledem, ani způsobem zobrazení, tak co je komu do někoho druhýho.
Přijde mi to prostě úplně zbytečný, komentovat negativně. Zrovna tady.
Přesně můj názor. Negativních věcí je na světě víc, než dost (stačí si v půl osmé pustit zprávy na Nově) :-) Prostě každý je nějaký, každý nějak vypadá a pokud se chce na patřičných stránkách a galeriích prezentovat (byť nevypadá dle norem módního časáku), je to jeho soukromá věc a já, jako případný "čumil" prostě otevřu galerii a pokud se mi nelíbí, tak ji zase zavřu a jdu dál, proč otravovat negativními komenty a za každou cenu toho dotyčného, dotyčnou srážet a kazit ji sebevědomí. To prostě dělají chudáci, kteří si mermomocí chtějí něco dokázat nebo si zvýšit svoje pošramocené ego.
Ještě bych dodal, že vše, co mě neohrožuje nebo neomezuje na osobní svobodě, bych měl tolerovat. Ale chápu, že někdo může mít odlišný názor.

Negativní komenty pod galerií
Psát či nepsát?