nezkušený muž

Je mi 34 a jsem vztahově a sexuálně nezkušený

Je mi 34 a jsem vztahově a sexuálně nezkušený. Koktám, bojím se ženských a vůbec nezvládám se seznamovat. Vím že normální žena o mě asi nebude mít zájem. Přemýšlím nad možností že bych měl jednou za měsíc sex za peníze. Myslíte že by mě to pomohlo získat sebevědomí a zkušenosti? Třeba bych se pak zvládal seznamovat se ženami.
Jako normálně mám dojem, že jsem tě viděl někde na SW party , ale když říkáš, že jsi nezkušený, tak budu psát jakože teda jo :-)
Sex za peníze ? Tak tam když nejdeš s dostatečným sebevědomím , tak jako bys ty prachy hodil do kanálu, na druhou stranu by se to dalo využít k tomu, abys zjistil co se ti opravdu líbí . dále bych se přiklonil k názoru, který tu již padl. A to ten, že bych zde děvčata neposlouchal, je fakt, že ony mají maminkovský syndrom a vždy najdou pro každého porozumění a útěchu , přitom jak již bylo psáno, ani neodpoví na inzerát atd tad Projdi znovu komentáře, teď nevím jaký to byl nick, ale jedna dáma ti tam doslova lezla do postele, tak se do toho zkus nějak opřít. Všeobecně bych si dovolil tvrdit, že ženy spíše přitahuje , když má chlap sebevědomí nežli smělost...Trénuj , trénuj a trénuj :-)
Zkus to co já. Mně se líbí samec, který si bez řečí vezme jinýho muže, přinutí ho aby si klekl, vezme si jeho hlavu do dlaní a přidrží ji, aby mu mohl přirážet do pusy. Znám několik takových a rád se jim podřizuju. Najdi si takovýho a bude tě to bavit.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Též si nemyslím, že by prostitutka vyřešila nižší sebevědomí.
Když si chceš zvednout sebevědomí, tak si koupíš např. hezké šaty, boty nebo kabelku. Za to všechno také musíš zaplatit. Když je chlap neschopný, tak si prostě vybere pěknou čistou ťapinu a může se vydat na " cestu kolem světa a mít i indiánskou dýmku míru ". Jinak prostě budou jen fňukat na podobných fórech a čekat, zda se nad nimi neslituje nějaká zoufalka.
ve výsledku je každá tapka jen to neřekne narovinu :D
Myslím, že ne. Třeba pán, který vlákno zakládal, měl dle mého v prvé řadě problém sám se sebou. Každý založí vztah až v momentě, kdy je na to připraven a on být prostě nemusel. Cesta k sexu nevede dle mého přes zaplacené "dámy", ale přes soustředění se na sebe. Zapracovat na sobě tak, aby člověk začal být pro okolí magnetem. Ten správný protějšek pak přijde sám...
U zaplaceného styku může hrozit i to, že takový roztřesený panic selže neboť úspěch velmi záleží na psychické pohodě. A nelze čekat přiliš empatie od zaplacené slečny, která se po hodině sbalí a odejde. Ze sexu pak bude mít ještě větší hrůzu než má jistě teď.
Můžu ti poradit jak na ženy. Není to nic těžkého. Piš do zpráv, tam ti řeknu víc.
Way back when I figured having sex anyway, such as paying for it, would help.
It doesn't help much -- and if anything can just add more psychological confusion.
It leaves me not-quite-inexperienced, yet also far from experienced.
(And doesn't help with the most important "flirting, seducing, and inviting out to dates/bed" part of meeting women....)

Unfortunately, being in a relationship with a lovely, beautiful woman for 2 years doesn't help so much with the courtship phase either (but with the experience in bed, definitely <3 :D).

I think some of us never become fully comfortable meeting women, and just get good enough to find "the next partner" before too long passe xD.
Sex za peníze ten problém jen prohloubí. Nedostatky a nedokonalost ve vztahu prekryje vášeň, smích... Takto si budeš připadat jen jako ještě větší debil.
Panove, tak si zaplatte nejaky lazne, tam je ten pomer obracenej, tam si zasukate az az.
Jo taky jsem si to naivne myslel. Ale byly tam samy zensky tak o 20-30 let starsi nez ja a to me fakt nebere :-D
mel by sis asi na ten vek davat pozor, o 20-30 let mladsi by te naopak mohly dostat do kriminalu *3*
Co to meleš za blbostí?Pokud té ženské bylo 15 let, tak i když ji bude šukat nějaký o 30 let starší borec, tak to není žádná pedofilie, protože té dotyčné už 15 bylo!!
Kromě toho je třeba plno 20tiletych holek které mají borce ve věku 50 let =rozdíl 30 let a je to úplně normální a běžný...
Dal jsem si smazat ůčet, tak jestli si někdo ještě chcete kopnout tak klidně můžete.
Tak jste dokonalá, můžu vám jen závidět.
Mne chodi nabidky celkem bezne, hlavne od paru, jestli se nechci pridat a diky jedne zene odsud jsem se dokopal k tomu, ze jsem zacal chodit na swingers :) Ale u nekoho se proste musi jit naproti.

Ze si tu nekdo porad dava inzeraty, podle me svedci jen o zoufalosti.
Žena zahlcená nabídkami je a je možná pravda že jinými nabídkami než co hledá, ale věřím že v té hromadě odpovědi se dají najít ty které právě hledá..Žena musí hledat v hromadě odpovědi které ji přichází. Kdežto muž nemá z čeho vybírat a nezbude nic jiného než inzeráty pořád dávat dokola...Takže Gezoll má ve skutečnosti pravdu.

Ja mam podibny problem. Sice nekoktam,ale zatim me kazda zena se kterou jsem chtel mit vztah proste odmitla. Pry jsem moc hodnej a je to nebere. Sice me to sere,ale co s tim? Nechavam tomu volny prubeh
až s tím zlobivím mají dítě, tak se pak hledá hodný chlap :-)
No nevim jestli v tom pripade bych o ni jeste stal zase ja. Ale jeste jsem to nezazil tak tezko rict
nejsem zkušený, jen realita na seznamkách
Říká se, že za těma hodnejma se holky choděj vyplakat a za těma zlobivejma si zašukat :) Ale časem určitě najdeš tu pravou.
Proto je potřeba, když si přijde poplakat, ji rovnou pořádně vošukat, aby pochopila, že tě nemá už více otravovat se svejma problémama! Pokud se následně ještě někdy objeví, tak už to bude jen kvůli mrdu... *4* *3*
-Zaplat si
-Jednou měsíčně ti to stačit nebude
-Pak přijdes na to ze holka za peníze má ráda peníze a ne sex nebo tebe
-Budeš sebevědomejši
-Najdeš si normálni partnerku
-Po čase ji zahneš opět za peníze nebo s kolegyni , ale taky je možné že si najdeš holku rozumnou a budete moct zlobit společně
-pak umřeš a všechno bude fuk :) jen prosím umři normálě a ne na syfl
Tohle mi přijde jako trapný pokus .Vyplň si pořádně profil a vyzkoušej seznamku a ne forum .Pár fotek by neuškodilo
to není pravda, omlouvám se že nejsem tak dokonalý jak kometa
A bojis se jen tech co se ti libi, nebo i tech co te nijak nepritahujou?
čím je ta žena pěknější, tím víc jsem vytřepanější
Ahoj, podle profilovky vypada, ze mas dost peknou chlapackou postavu a to dole taky fajn! *18**243* Takze se vykasli na holky za penize a radsi pozvi nejakou obyc. zenu, slecnu nekam na veceri*47*
Jenže ta večeře bývá často dražší než ta holka za peníze... *4* *3*
děkuji, tak já to zkusím na seznamce. Mám psát že jsem nezkušený nebo radši ne?
Klidně to tam napiš, nebála bych se toho a hlavně - jak už zde někdo psal - některé ženy to přitahuje. Já bych třeba taky takovým chlapem nepohrdla - lepší jak ten, co jich měl habaděj ;)*52**330*
To že koktá, to není minus. Naopak...
Takový Milan Pitkin na koktani založil kariéru.
Vůbec se toho neboj a i s koktanim můžeš bodat první ligu *4*
Mě zatím každá psala, že hledají někoho zkušenějšího. Ale s normální ženou by to bylo určitě lepší.