Ahoj, mám takový dotaz a zajímalo by mě to z více pohledů. Když si domluvíte trojku, tak se chráníte? Ať už jde o to když nějakého muže pozvete k sobě nebo když vy jako muž jdete k někoho na "návštěvu"? Za jakých podmínek kondom vynecháváte?
S cizími jen s kondomem, nicméně se mi jednou stalo, že mě ten její požádal abych to do ní pustil. Takže jsem si před výstřikem gumu sundal a na jeden zásun se do ní udělal.
Soulož s kýmkoliv dalším jedině s kondomem. Zdraví má člověk jenom jedno. Dobrodruzi, kteří chtějí šukat bez ochrany mohou zkoušet někoho jiného, než nás.
S lidmi které neznám a navíc je pravděpodobné že jsou sexuální dobrodruzi, jedině s kondomem. To dá snad rozum ne? Časem, když se jedná o stálého milence, nebo přítele, když vzroste důvěra a samozřejmě když je pravidelný dárce krve, tak potom snad.
My jak kdy.. když se známe s tím třetím víc, tak klidně bez gumy. Pokud je to náhodná známost ze zábavy, tak i oral s gumou. Přítel když jde na trojku jinam, tak prý vždy bez gumy.
Ahoj kolouc, a to znamená, že tedy bez testů se vyhnete při sexu ve 3 nebo 4 i orálnímu sexu? Jen penis s kondomem do pochvy? Díky za odpověď. Já jsem taky příznivcem kondomu, je to vzájemná ochrana. Hezký den.
Kondom
Chráníte se?
Tohle jsou ty největší přenášeči.