Zlaté piesky nuda pláž

nuda pláž

V lete sa chystám na zlate piesky kde je nuda pláž a budem tam chodiť na ryby , len som chcel vedieť ako to tam chodí
A hozzászólást törölték.
A od zajtra (stvrtok) 6.3 do nedele 9.3 opäť ponúkam svojho zmrda z východu (bude ubytovaný na apartmáne na Šancovej ul.) na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Dovolené všetko
Budúci týždeň 12.9-13.9 apartmám Pp a nudapláž Batizovce. 13.9 - 15.9 apartman Miletičova (BA)-nudaplaz ziaté piesky; gay sauna.

Som pas/sub bez zábran na použitie.Kto si ma reálne bezohľadne podá,zneužije?Som len zmrd a tak sa ku mne aj správaj. Facky,pluvance,deept,znási lnenie,hard,💦hltám.Budem hračka Tebe dvom ale aj skupine nadržaných, rozhodných,nadžaných akt/dom s poriadnymi vrakmi. Viac v profile a správe.
Niekdo starši ? som versatil rád sa postaram o starších muzov nad 55
Ahojte kto teraz na nuda plazi, chut pokecat a mozno viac?
O takomto čase už tam budeš mať vedúcu pláže.ta pokeca rada.
Chystá sa niekto na nudu ku komu by som sa pridal ? Zatiaľ som nebol, spoločnosť bude fajn :)
Ahoj kdy jdeš? Přidal by se někdo další? Na nuda?
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
sorry nejsem na tohle... myslel jsem, že to je spíš pokecat apod.
Len aby vás majiteľka pláže nevyhnala....už úraduje...
Veď si skúste ísť na pláž a vniknúť na jej súkromnú pláž...to peklo uvidíte..hneď pochopíte ktorá to je
su tam take dve rakosnicky pri kazdom jedna
Myslíš tie dve starožitnosti? A jedna ma všetko ohradené a všetko to tam riadi? Tu vycítili za takéto správanie aj z Rusoviec...
Ktorá žienka z Amaterov sa chystá na Zlate
Hľadám kamošky na zlate, čisto pokec a kúpanie, sám sa tam nudim🤪🤣
Choď k starým rakosnickam.oni ťa zabavia. Hlavne si priprav nervy...
Dakujem, už som mal raz tu česť🤣🤣🤣
A s ktorou...dufam.ze so starou predpalenou so silikónmi.co ma už každý inde po pol storočí...a čo vlastní celú pláž🤣🤣🤣🤣
Zas tak ich nepoznám ale ano táto…zaujali ma tie prsia 🤭🤣
🤣👍také prirodzene, ale tak jej vec🤷🏼‍♂️
Ako ved niekedy mohli byt pekne ale podľa mna každé urobené prsia treba po nejakom case opraviť/upraviť a táto teta sa zjavne vykašľala nato 🤣 (szerkesztett)
Ja teda nepatrím ku zástancom urobeného poprsia🤷🏼‍♂️🤪
A s ktorou...dufam.ze so starou predpalenou so silikónmi.co ma už každý inde po pol storočí...a čo vlastní celú pláž🤣🤣🤣🤣
Myslím že to bola ona🤣🤣🤣 ale tak porozprávala mi celý interný poriadok a bol kľud, od vtedy sa radšej držím ďalej🤣
Hej minule sa tam rozčuľovala že každý caka že ona tam urobí poriadok a nejaké kvetinky si tam zasadila pri rakosy 🤣
asi jej to tam v noci porýľujem :-D

Záhradku si tam privlastnila🤣🤣🤣
Ked začne fungovať nudapláž,rybári tam nechodia.