Kolikrát zvládáte udělat ženu?

Stačí napsat počet orgasmů

Ženu udělám vždy jen chce najít ten správný bod
Jakože ten tajemný "bod G"? To je přece jednoduchý. Třetí řada klávesnice, přesně mezi body "F" a "H".
Neberu sex (milování) jako honbu za orgasmy....
A o orgazmus je bonus hlavní je aby že a byla spokojena
Takhle pěkně anonymně pěkně v klídku napíšu,kolikrát se mi zachce.
to jejak kdyby to napsal panic :D v prubehu jednoho milovani.. nektere zeny jsou precitlivele a potrebuji pauzu.. nektere si uzivaji sex i bez orgazmu.. nnektere jsou multi.. ale tech moc neni..
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Čím vlhčí tím lepší 😏 ať to klouže jak ma
zlobivy1980
zlobivy1980 Inaktív 7 évekkel ezelőtt
Až budu chtít tady do fóra dát inzerát ať mne kontaktujte žena nebo pár, že su fakt dobrej uspokojovač, strašně vydržím, záleží mi na kvalitních orgasmech ženy a formou další diskuze budu mít možnost svoji prvotní inzerci moderovat, udělám to podobně. Né na provařeným profilu a né tak okatě, ale s podobnou myšlenkou.
Nehledás hráče do týmu? Klidně až na 2. poločas *4*
No dobře, tak budeme mi draftovat?
Abych se dostal alespoň na soupisku a rád bych i na hrací plochu *4*
Mě muž zvládne udělat tolikrát. Kolik Ty tu máš profilů 😃😃
Jak poznáš že to je/byl/byly velmi kvalitní orgasmus/orgasmy? :)
Někdo se chlubí a někdo praktikuje,každý to má nějak.My co praktikujeme tak nemáme potřebu se chlubit jelikož je to pro nás samozřejmá a běžná věc.*5*
Já nevím, ale není to spíše primárně o ženě než primárně co zvládne, nebo umí chlap? :)
Dle studií existuje nezanedbatelné procento žen, které nemohou dosáhnout orgasmu ani jednou z možnosti. Kolikrát by jsi chtěl udělat takovou ženu?
Nejak mi to k tomu tvemu obrovskemu egu nepasuje, ze by zrovna tebe zajimala spokojenost zeny*4*
Tady na foru je toliko Lékarníků :-D :-D :-D
“Vojtěchu, ty tvoje bulíky! Už je mám zase na nose”
Ty brďo, ještě chvilku a budu neskutečně rád, že mohu být v tvém stínu :D
Nemyslis si, ze na pohadky typu “udelal jsem kazdou a jeste k tomu nekolikrat” jsme tady jiz stari? *3*
Protoze ciste statisticky jsi jiz musel potkat zenu, ktera orgasmu nedosahne *4*
Druha zajimava vec je ta, ze ti ty zeny o tom samy reknou *1* uz nejaky ten patek kracim po svete a i za tu, pro nekoho kratkou, dobu vim, ze co zena rika a co si mysli nemusi byt totez *3*
“...ale když už jsem takto měl několikátou, která mi to přímo řekla...”
Tohle primo evokuje to co popisuju a prirovnavan k pohadce ;)
Kdo vi jak funguje statistika, tak vi co to je Gaussova krivka ;) tudiz, cim vice pripadu, tim vetsi moznost narazit na tu danou zenu ;) Tolik ke statistice.
A tu poznamku, jestli zeny lzou a ve vsem stejne si rozsir priste o dotaz “jaky jsem byl?” Asi taky nebudes pokladat za lez tu jejich odpoved, ktera bude vzdy stejna ;) :D
A ne, jako v reklame ba heureku to nebude :D
Některé studie hovoří o 4-6%, některé o 10%, některé i o 12%. Takže čtyři ženy ze sta, nebo taky až každá desátá žena.
Statistika jde aplikovat na vše, pokud je k tomu dostatek dat, to by jsi měl vědět :)

K té serií orgasmu ještě taková maličkost :D Jsi si sám stoprocentně jistý, že to byl/byly pravé orgasmy? :D :D :D Já si totiž vybavuju, ještě v dávných dobách starého webu, že tady byl článeček s průzkumem o předstíraném orgasmu :D :D :D
bože ty jsi ještě blbější než jsem myslela.....
tím že jsi napsal že poznáš pravý orgasmus jsi jen dokázal že nepoznáš vůbec nic*293*
Tebe bych udělal i desetkrát to by byla rozkos
Ano pravý orgasmus pozná jen ten u ktereho je udělám jelikož on sám ví jak to bylo skvělé
BUUUU Tupa krava se vykulila z kravina *3* Kde pisu ze poznam pravy orgasmus? *3*
není třeba urážet,nepsala jsem tobě
ale ty čekáš na každou příležitost že?
IchbinAladin: mea culpa ;) mea maxima culpa :D
ano jsi vinen.
takže už mě nech napokoji ano?
Sám jsem uvedl 3 různá čísla a mohl bych jich uvést daleko více, protože takových studií je spousta, dokonce jsou i geograficky rozdělené :)
S tou statistikou vedle nejsem, opakuji, statistika jde aplikovat na vše, pokud je k tomu dostatek dat :)
Opravdu zkušený muž pozná předstíraný orgasmus? :) Já se přiznám že ho nepoznám, ženy jsou v tomhle dosti dobré, ale ty jsi určitě lepší :)
A proč jsem začal vlastně o tom předstíraném orgasmu. Ono totiž já klátil zkušenou ženu, ale nebylo to prostě ono, prostě to nakonec nesedlo. Tak jsem já, MUŽ, předstíral orgasmus :D a nepoznala to :D a nepředstíral jsem ho jen jednou a s tou jednou :D
Overenyprofil .aka Fejky, PravyProfil, Zbabelci tpč kolik těch profilu maš *476*
Ať jich má klidně tisíc :-) lepší taková konina, než inzeráty *3*