Jiný muž pro mou ženu

Jiný muž pro mou ženu

Zdravím.
Manželka se odhodlala že by ráda zkusila po letech manželství jiného muže. Ale...
Dospěli jsme k takovému experimentu. Jelikož jsme se domluvili že při trojce s mužem by se přede mnou nedovedla dostatečně uvolnit a odvázat. Trojku s ženou už jsme zkoušeli. Tudíž by si to ani tolik neužila.
Domluvili jsme se že se najde muž s kterým se bude milovat sama. Já dorazím až bude po všem a uvidí se zda se bude pokračovat dál ve třech či ne. Hledali by jste cizího muže, nebo mezi kamarády?
Máme jasně daná pravidla která se dodrží.
Já pak jindy, či ten samý den budu mít na oplátku jednu ženy kamarádku.
Jaké na to máte názory?
Ahoj,rad bych vás poznal.a určitě bych dokázal ze budeš všichni šťastný.
Jednoznačně cizí muž . A tady se najít dá...
Kdy? máte zájem o xxl ocas a sportovního borce.
Díky za nabídku. Určitě si ji vážíme ale v tuhle chvíli jsme s kamaradem spokojeni. Respektive manželka je spokojená.
A nebylo by lepší dát rovnou čtyřku :)
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
přesně jak píšeš, jedině s cizím, my to tak vždy měli, hledali zde na amatérech
V každém případě hledání bude nějakou dobu trvat. Hledání mezi cizími muži ještě déle, než mezi kamarády. Proč hned strašit rozvodem? Jeden druh trojky už měli, tak teď chtějí jinou variantu. Nehledě na to, že potom manžel sklepne žabku manželky kámošce.
Že si říkáš o rozvod....až potkáte někoho s lepším tykadlem než máš ty *4*
MUF neni vse *3* a pokud se takhle dohodli, tak tam by rozvod nemusel vubec bit.
Taky mne to fláklo přímo do očí ale pochopil jsem že to není mezerou ve vzdělání ale pouze ranní výpadek.*3*