CFNM na pláži

CFNM na pláži

Dělá mi dobře být nahý mezi oblečenými ženami nebo ženami v plavkách u vody.

Dá se třeba kolem stánku ve Lhotě pohybovat nahý mezi ženami v
plavkách? Případně existuje jiné místo pro tuto příležitost?

Určitě nechci obtěžovat, naprosto mi stačí být jen v nahotě akceptován.

Děkuji za případné odlovědi.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Jak říkáš, to ano, ale obráceně, aby chodili na Lhotě nudisti mezi textilákama , to jsem ještě neviděl a o to právě zakladateli vlákna jde.
Je to mimozemšťan.............................................
Zkus mácháč Klůček, smíšená pláž

http://naturista.cz/drupal/naturisti_klucek
Zrušená je maximálně nuda na Borným na Mácháči, ale to je jiný kemp.
Jj, stále tam funguje smíšená fkk pláž. Neznám jiné místo v ČR, kde by to bylo tak promíchané a nikomu to nevadilo.
Když si přečteš recenze, stále je možnost být mezi textiláky nahatý a nikdo to neřeší.
Parkrat jsem videl nejakeho nudistu v Hostivari, ze preplaval z nudy na kraj textilni plaze a pak se po tom chodniku vratil zpatky. Tady by ti to asi proslo.
Děkuji za tip :) Odvážný pán a závidím mu ten zážitek.
Třeba na femdom akcích mají občas madam nahé subiky.
Můžu poprosit o nějaký typ, kde se dá taková akce dohledat?
Femdom party jsou třeba v kotelně. bdsmklub.cz
tak mrkni sem:

https://www.imagefap.com/pictures/1650124/real-CFNM-BEACH-Vol-3.
A co to dokazuje? Takovych fotek ti na normalni nuda plazi, kde si holka necha spodek, nebo obsluha stanku je v obleceni ci v plavkach, nafotim stovky *3*
CD disk ma pravdu
Jen se ptám na místo, kde je taková situace možná. Těch fotek je milion a rozhodně někde taková místa jsou.
Ctes co ti kdo pise? :D To vubec nemusi byt zadne takove misto *3*
Vezmu holku s vozikem nanuku, nebo pivem a poslu ji na nudaplaz a ty si budes myslet “super CFNM misto, kde to je?” *3*
Nechce se mi dohledávat ti fotky, kde to fake být nemůže. Na té stránce zadej "CFNM beach" a stopro najdeš nezpochybnitelné reálné CFNM situace.

Jsou i videa a nebo google. Takové pláže se v zahraničí nazývají "clothing optional", tzn. smíšený režim nudisti s textilem.
Uvedomujes si, ze jsi v CR? *3*
Pokud nemas svuj soukromy rybnicek, tak existuji jen dve moznosti :D nuda plaz a normalni plavkova *3* a na obou plazich existuji i kreteni.
Takze kocka na pryglu na spici dostala pokutu po udani za opalovani nahore bez a naopak, pitomy starousedlik na osade rval po holce ze ma spodni dil plavek *3*
Pokud jsi ochotný akceptovat, že můžeš dostat kopanec do vajec, tak to zkus.
Určitě ne. Nechci být na obtíž, hledám proto místo, kde je to akceptovatelné.