Mánesovy tvary

Vše o chubby, bbw, baculkách, macatkách

Doma mám kus ženské. Už si ani nepamatuji, kdy naposledy jsem se otočil na ulici za štíhlou ženou. Možná se mnou nebude každý sdílet stejný názor, ale já zkrátka baculky zbožňuju.
Tlustoprdek je víc a víc ale taková co jde obejmout je super
Ale notak...proč takový pejorativní výraz ...
Neřekl bych, že baculatých žen je víc a víc. Někdo dokáže nadváhu u ženy brát jako nedostatek, ale ve skutečnosti je to daná přirozenost. Z mého pohledu je to zajímavý jev, který v nás chlapech dokáže vyvolávat nevyhnutelný pud. Ve spojení s touhou po vzrušení, se na konec dokáže stát něčím nezaponutelným.
Jo aha, to nebylo na mě....já se tady v těch vláknech neorientuju....tak sorry.
Nic se neděje *4**3* Hlavně, že si umíme vyměnit názory*4*
No...já bych vlastně řekla, že jsem se orientovala dobře, to jen ty ses netrefil :)
*3**3**3* vlastně na konec má pravdu opět a jedině žena *3**24**3*
*3* no a ještě k tomu musí mít poslední slovo *3*
Ono dle mých zkušeností, poslední slovo občas není rozhodující *4* Hlavně, že si dva rozumí a poslední slovo? No stejně na konec přijde na řadu usmiřování a já osobně si neumím představit, že by bylo bez úžasného sexu *3*
Však já netvrdím, že je silnějších žen víc nebo míň. Neřeším počet...jen se mi nelíbi ten výraz "tlustoprdka".
A to je dobře...aspoň si každá žena najde svého "kupce" .
*3**3**3* Už jsem to tady jednou psal, že by bylo fajn, kdyby existoval obchoďák, kde by si každý z nás mohl vybrat svého partnera, který by mu vyhovoval. *4*
Však to můžeš i tak, ne? :)) Nikdo nám nikoho nenutí :)
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Taky se mi líbí spíš plnější a mám to stejně, spíš než po hubené holce se na ulici ohlídnu po takové té barokní.
Co je na tom k diskusi?

Já třeba mám fakt rád guláš. Ani by mě ale nenapadlo tu o tom zakládat fórum.
Ahoj. Myslím, že pro tebe bude lepší chodit diskutovat na stránky, kde se budeš moci vyjadřovat k tématu. Kluci v akci mohu doporučit. *4*
To mně přijde větší hloupost srovnávat ženské s jídlem, než zakládat vlákno o zalíbení v ženách oblých tvarů :-).

Ostatně, mně se také plné tvary na ženách líbí. Ale nevyhraňuji se. Pro mě je těžko srovnávat hezkou baculku s hezkou štíhlou. Obě by se mi líbily.