Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Nejaka slecna dnes do nektere Saunie v Praze?
Tady je to nejake mrtve :) Chodi se jeste nekdo z Amateru saunovat? :)
Taky chodíme do SB Chodov. A rádi tam provokujeme...jen není tak nějak koho
Jasny chodíme se partnerkou delat do páry :)
Chodím cca 1x týdne, mám dvě oblíbená místa, že Saunii jsou to Butovice dopoledne,kdy je málo lidí a tak nějak klid, případně SB centrum Chodov,taky většinou dopoledne, kde je i velká vířivka a celkově nemasova pohoda
Ale ano :) např. Chodov, Nové Butovice, Hostivař :)
Chodím na Černák, ale není problém dorazit na Chodov:) chodím většinou úterky večer..a nebo čtvrtky/pátky ráno nebo kolem poledne. Co vy?
Pravidelně do saunie na Harfu :)
Ahoj chodime pravidelne Saunie Chodov. Napiste nam SZ muzem spolecne.
Chodí, ale je to spolek nešuků
Tak tam se ani sukat nema :)
někdo zítra v pátek dopoledne do saunie Chodov? ozvi se do vzkazů
Dnes odpo někdo kdo by šel do Saunie Černý most .. kolem 13-14h. Ozvi se do vzkazu
Saunia je fajn. Chodim casto jeste na cernak, taky mohu doporucit.
Dnes cca. mezi 21 do zavíračky budu s přítelkyní v Saunia Černý most. Můj sen je, aby jí tam nějaký pohodový a slušný chlápek pořádně prošáhnul a vylízal... Oba nás ta představa strašně vzrušuje... i když pro reál má partnerka stále zábrany, ale věřím, že pozorný muž s mou pomocí by to zvládl...
To si tu přítelkyni musíš nejdříve sehnat....🙈
Nj, ale zapomněl jsi prozradit nějaké poznávací znamení. Díky čemuž tam dnes bude každý slušný chlápek v každém páru hledat vás a vy zase v každém sigle muži spatřovat onoho Mr. Ližbu.
Co, že bereš s sebou jen Anču, Máňa něco provedla, či co...?!
Věřím tomu, ze hledající se amatéři se poznají... 😉 treba prave proto tam dnes bude jiskrivejsi atmosféra... ale neboj nejsem snílek, stojím nohama pevne na zemi...
Ozve se žena která 13.12. dopoledna byla v páře saunia Chodov a čistila si pleť solí? byli jsme tam jen sami dva.....
Neozve.
Třeba jo :-). Budu tam zas ve čtvrtek dopo...nebo i odpo
Jestli nejsi nějakej hogo fogo, zklamanej nebudeš. Chodíme tam pravidelně, akorát se snažíme spíš dopoledne, to je tam méně lidí. Ale ne hned jak otevřou, protože to zase nejsou vyhřátý sauny. Ale je to tam docela velký, takže i když tam je víc lidí, tak se to dá zvládnout. A jestli tam budete ještě v 10 večer, tak zajděte na medový peeling. Je to docela prima, matlat po partnerce med. Jestli tam teda jdeš s partnerkou a ne třeba s tátou. To by bylo divný
ahoj co v sobotu kolem 21-22hod jak to tam vypadá, hodně lidí? Chystám se tam tuto sobotu...Ozve se někdo do vzkazu kdo tam bude ?
Dekujeme za normalni odpoved, budeme v Praze jen na otocku, takze to jinak nez vecer nejde. No aspon vyzkousime ten med.
Ten med je v herbal sauně, ta je zrovna na Chodově docela malá a když je tam hodně lidí, tak je to tam našlapaný a možná se ani nevejdete. Lepší jsou na to třeba Butovice, tam je ta herbal větší a je v ní i trochu soukromí, ale zase celkově jsou ty Butovice menší. Navíc na Chodově je venkovní terasa, to je pro mě velké plus.
Tak med je bohužel už jen v úterý, tedy dnes to bude jen solný peeling... Jinak sauna výborná, dá se tam strávit spousta času.... Jen té erotiky bych moc nečekal :-)... Autem se dá zaparkovat na střeše přímo před saunou a lístek z parkoviště sebou - prodlouží o 3 hodiny parkování zdarma...
Dekujeme za dalsi info....snad nam to dnes vyjde.
Tak jsem tam včera byl a medové peelingy jsou zase každý den (asi proto, že jsem si posledně pobrečel při odchodu :-))... Jo a také tento měsíc lákají na finskou trojku, ale sex za tím nehledejte :-)
Když jsme tam byli poprvé, tak mě tam zmlátili a přítelkyni znásilnili. Ale od té doby už nechodíme jinam. Mě se tam teda moc nelíbí, ale co bych neudělal pro klid a pohodu ve vztahu...
podle toho co tu trolliš na všech vláknech bych řek, že v tom rádoby vtipu to máš přehozené, tam mělo byt manželku zmlátili a mě znásilnili
O jakém trollení to mluvíš??
Většinou tu jen šířím osvětu mezi místní tupce...

Saunia Centrum Chodov
zkusenosti a rady