Občas si prostatu masíruji, je to velmi příjemné, mám u toho velmi intenzivní pocit na špičce žaludu, že nevydržím udelat se masáží a musím si ho vyhonit. Rád bych, kdyby mi to udělal někdo druhý, manželka na to ale není. Když jezdím do práce na kole, tak v určitém místě mívám ten pocit na žaludu také, takže i tak si určitou masáž dělám.
Taky po tom toužím a nikdy nezažil....
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
A každá první masíruje peněženku
Vem.si vybrator cupni si a nasmeruj robertka na prostatu...výdrž cca 5-10min a určitě se semeno ukáže!
Řada : aspoň 3 dny nestrikej a udělej si výplach
Řada : aspoň 3 dny nestrikej a udělej si výplach
me to moc vzrusuje i kdyz ji delam:)) jsem maserka a masaz prostaty je zdrava a prijemna zalezitost ,, přijď vyzkouset ;)
Přesně tak, už několik let si jí nechávám dělat ( někdy i sám) a je to nádherné..
Ahoj udělám se jen masazi prostaty nebo musím i honit pero?
Ahoj, pokud jsem hodně nadržený, vystříknu jen masáží.. Ale to se mi stalo jen 2x, pták začne škubat a stříkám.. Jinak pohonit..
žadne nehody nejsou, když dodržuješ spravny postup... vyčistit se ( klystyr) lubrikant a k tomu třeba nějake dildo co je zahnute. Ja třeba použivam Wand massager jeho vibrace jsou hodně intezivni a analgasmus se dostavi velice rychle
Jako nevím.. Nechat si prohrabávat vejfuk není asi nejlepší nápad
Já tedy nevím, ale mě odtud ze zatáčky jezděj hnědý taxíky. Občas to nabyde formy pořádné kroupové polívky a tak podobně.. Co ty? máš vývod?
Přesně jak už ti někdo řekl....vůbec nevíš o čem mluvíš.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Aha. V tomhle takz nefrcim.. Jsem asi konzervativni :)
Kluci vědí odkud hovno fouká, nic nevíš :DD
Mezi dvěma světovými válkami prý bylo možné zaslechnout říkanku: Jsi-li správný katolík, nasedni si na kolík. Vyzkoušej to a uvidíš, co tomu tvoje prostata řekne.

Masáž prostaty.
Dojmy