Masáž prostaty.

Dojmy

Občas si prostatu masíruji, je to velmi příjemné, mám u toho velmi intenzivní pocit na špičce žaludu, že nevydržím udelat se masáží a musím si ho vyhonit. Rád bych, kdyby mi to udělal někdo druhý, manželka na to ale není. Když jezdím do práce na kole, tak v určitém místě mívám ten pocit na žaludu také, takže i tak si určitou masáž dělám.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
A každá první masíruje peněženku
Vem.si vybrator cupni si a nasmeruj robertka na prostatu...výdrž cca 5-10min a určitě se semeno ukáže!

Řada : aspoň 3 dny nestrikej a udělej si výplach
me to moc vzrusuje i kdyz ji delam:)) jsem maserka a masaz prostaty je zdrava a prijemna zalezitost ,, přijď vyzkouset ;)
Přesně tak, už několik let si jí nechávám dělat ( někdy i sám) a je to nádherné..
Ahoj udělám se jen masazi prostaty nebo musím i honit pero?
Ahoj, pokud jsem hodně nadržený, vystříknu jen masáží.. Ale to se mi stalo jen 2x, pták začne škubat a stříkám.. Jinak pohonit..
žadne nehody nejsou, když dodržuješ spravny postup... vyčistit se ( klystyr) lubrikant a k tomu třeba nějake dildo co je zahnute. Ja třeba použivam Wand massager jeho vibrace jsou hodně intezivni a analgasmus se dostavi velice rychle *247*
Jako nevím.. Nechat si prohrabávat vejfuk není asi nejlepší nápad
Já tedy nevím, ale mě odtud ze zatáčky jezděj hnědý taxíky. Občas to nabyde formy pořádné kroupové polívky a tak podobně.. Co ty? máš vývod?
Přesně jak už ti někdo řekl....vůbec nevíš o čem mluvíš.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Aha. V tomhle takz nefrcim.. Jsem asi konzervativni :)
Kluci vědí odkud hovno fouká, nic nevíš :DD
Mezi dvěma světovými válkami prý bylo možné zaslechnout říkanku: Jsi-li správný katolík, nasedni si na kolík. Vyzkoušej to a uvidíš, co tomu tvoje prostata řekne.*3*