Ahojte, přítelkyně má narozeniny, jdeme si (poprvé) zkusit trošku zaswingovat do Fantasy klubu na kandaulistickou párty zkusit si ten pocit, tento čtvrtek večer (6/2/2020) do Fantasy. Nechcete se třeba přidat? Rádi poznáme zvídavé a nadržené páry, podle sympatií třebas i k případné výměně. Těsíme se na Vás :)
Když jsme ve trojce tak stačí pohled na moji ženu jak ji protahuje jiný a jsem tak vzruseny že me stačí málo a pěkně ji vyplním . Nějaké zarleni nepociťují jen jsem spokojený ze byla žena dokonale uspokojena.
Naprosto přesně. Tak to mám taky.
Mně to tedy celkem i vzrušuje vidět manželku s jiným, dokonce nadeavno vzala na swingers kamaradku. Jely samy... Blbý j, že manžel tý kámošky nic neví...
není větší rajc, než vidět, jak chlap nakládá ženě. Spokojenost pro oba dva.

Pokud tě to však tolik tíží, tak se na to vykašli. Mohlo by se něco rozbít. Na druhou stranu, přej a bude ti přáno.
Pro někoho je jejich potěšení jeho vlastním. A nějaké "parohy" bych rozhodně neřešil. To sousto pouze pro žárlivce.
Pro někoho je jejich potěšení jeho vlastním. A nějaké "parohy" bych rozhodně neřešil. To sousto pouze pro žárlivce.
Já (muž) odděluji partnerský život a sex kdy ji já vidím s někým jiným.Je to jen a jen v hlavě s patrnerkou jsme 25 let a máme v tom jasno, pokud to nemáš takto nastaveno - nenarodil jsi se s tím tak se na to vykašli nic nedělej se zvědavosti. U nás je domluva, pokud si někoho najdeš tak mi to řekni co spolu všechno děláte a přiveď ho po čase domů, pokud to děláš potají je to nevěra nic víc a nic míň.
asi bych se podepsal.líp to nejde definovat.máme zkušeností hromady a jsme spolu 36 let.co může být pro "chlapa"víc,než spokojená manželka?
Spokojená manželka je fajn, ale samo o sobě to nestačí. Pro funkční společné soužití je třeba, aby byli spokojeni oba dva.
Přesná odpověď chlapa...je to nej. když manželka je maximálně uspokojena!!Pak to nemá chybu a rádi se máte pořád!
jo,přesně.a nějaké žárlení není na místě.
S tímhle bych se asi ztotožnit. Vystihl jsi to poměrně přesně.
Ja si nedovedu predstavit ze bych se s nekym delil o partnerku. Sex je pro me meco tak osobniho a duvernyho ze bych neskousnul kdyby pri chozeni se mnou spala s nekym dalsim. Nevim mozna je to sobecky,ale bral bych to jako podvod/neveru
Já to měl podobný, ze začátku supr, později průser !!!
Tak umim si predstavit, proc te to bere, ale dej pozor, aby ti pak nerekla, ze nejsi chlap. To obcas zeny maji ... Me zase hodne bavilo kdyz jsem mohl kdysi plnit skvelou holku, ktera se klepala blahem jak s tim nadelenim prijde domu a ten jeji nedostane, ale mohl by na to prijit, ze je plna ... tak uplne nevim co vsechno ji rajcovalo.
bych ji vyhodil.........................
My to máme tak, že se scházíme pouze ve čtyřech s párem muž - žena, abychom si mohli užít s někým dalším oba dva.
Tak mi to připadá jako nejrozumnější taky. Pokud k sobě někoho do trojky přiberou dva přátelé s výhodami, tak je to pořád v cajku. Ale pokud to udělají dva partneři, tak je vysoké riziko že to jednoho z nich začne hlodat. Přeci jen skoro každý je alespoň trochu žárlivý, skoro vždy jeden z páru si tu trojku přeje víc a může se stát že jeden si to užije podstatně více.
Hele vsechno to je o lidech a nastaveni si mantinelu ve vztahu. Nekdo na to nema ani pomysleni, protoze “sex jen se mnou” a nekdo ma zase “sex neni to hlavni proc jsme spolu”.
To je jako kdyz se sejde ve skupine masozroutu a vegetarianu :) bud se v klidu kazdy naji, nebo se pohadaj/zabijou :D
To je jako kdyz se sejde ve skupine masozroutu a vegetarianu :) bud se v klidu kazdy naji, nebo se pohadaj/zabijou :D
Možný to je, ale ne nezbytně. Může to pro ní být jen zpestření. Řízek mi chutná vic než mrkev, ale stejně si jí občas dám. Každej potřebuje občas změnu a v tu chvíli může být ta změna lepší než je to co je běžný, ale neznamená to že to běžný je dlouhodobě horší. Nebo jí to prostě jen vzrušuje to že to ví.
Pokud si někdo nechá šukat partneru, tak by se mu to mělo taky líbit. Blbost je to dělat, jen aby si užila jen ona. Akorát to pokazí vztah a čase se to vrátí jako bumerang. My jsme měli několikrát trojku a líbilo se to jak jí tak i mě, proto si to v budoucnu nemůžeme vyčítat.
jak to snáší chlapi?
co vy na když vám píchaj partneru