Jsem po přechodu - ale myslím, že sex s mladšími muži zvládám k jejich spokojenosti.
U nás úplně přesně to samé. Bohužel
Tygrovi bytnemu je 55 a už o sex nemá zájem a já 106ti léta bych prosukala okolí. 😂
Neskutečně moc bych chtěl poznat přesně takovou ženu jako jsi ty.
To je odpoved na me? Ja to ale psala pred 3mi.lety.:))
Ouuu promiň vadí .?🙈 Ano je to odpověď pro tebe. Ale za to by mě neskutečně lákalo pořadne ošukat starsí 🙈
Když to tak čtu, tak si už přeji, aby moje byla v přechodu. A konečně jsme prosukali i par dní po sobě
Určitě podle galerky , máš hodně zájemců . Co by s tebou prošukali hodně času.
Asi nejspíš našel náhradu, nebo ho to nebaví a rádci si ho výhoni..
Tak otočka a najednou je to jako dřív.Prý ji zaskočilo jak to špatně zvládala.
Já bych jako musel lízat sukat denně pěkná kundicka
Žena v přechodu je k neutahání...chce pořád a plnit semínkem !!Rozhodně větší dračice jak za mlada (kolem věku 20 let)...
Ahoj jak je chtěla by sis zadovádět ??
Oouuu tak to bych rád zažil u takové. Sexy ženy
Hele, nechci rejpat, ale zdá se mi to nějaké divné. Do značné míry přechod bude velkou psychickou zátěží a každá z žen to nese určitě jinak, myslím že jsou dámy které ztratí i apetit . Ale co já vím, pořád jsem jen obyčejný chlap ...
Není kus jako kus. Některá dokonce i najde termín asexualita.
Já měl milenku po přechodu a byla z ní přímo sexuální mlátička.
Tak to asi bude hodně individuální záležitost, každá žena to prožívá určitě jinak a jak je známo , " do ženské nevidíš" Zrovna nedávno jsem tak přemýšlel, že je to vlastně jedna z mála věcí , z které mám tak trochu obavy v souvislosti žití se starší partnerkou. Ale co já vím ...
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Upřímně mi je tě líto....

Žena v přechodu
Jak jste na tom