Předkožka na Žaludu?

Jak ji mít?

Když mám penis v klidovém stavu, tak mám předložku přes žalud. Předložka mi nedrží za žaludem a po chvíli se zase přetáhne. Když se mi penis postaví, tak mi předložka sama sjede z žaludu.
Bohužel mě taky predkozka nedrží stažena.Rad bych měl odhaleny zalud ale nejde to
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Jo, taky mi vyhovuje mít úplnou obřízku.
Hlavně predkožka je v dnešní době kvalitního spodního prádla k hovnu, před čím sice chránit žalud? Už nežijeme v jeskyních takže už si ho nemáš ani o co poranit o žádné kamení, nespališ od ohně atd. Je ta predkožka spíš takový přežitek dřívější doby jeskynní.
Ja nosim, předkožku normarmalne na žaludu, stahnuta na ochablym penisu mi nedrží a stáhne se sama
Mám obřízku tak to neřeším a okolí reaguje též kladně
Nosím ho trvale obnažený tedy predkožka vzadu za žaludem, lépe to vypadá, nesmrdí, méně citlivý, můžu nosit ozdobu na žaludu a přítelkyni se zásadně líbí odhalený bez kůže.
no vetšinou mam žaluda schovanýho , ale když jsem pak doma a chodim nahej tak si ho přetáhnu :p
Kupodivu to dělám úplně stejně :))
Ja kdyz prijdu domu, tak predkozku odlozim na vesak v predsini... vy mate teda starosti :-)
Normalne nosim predkozku pretazenou, odhaleny zalud mi byl neprijemny. Zacal jsem nosit Stealth a na odhaleny zalud pri jeho noseni jsem si zvykl, prijde mi to i hygienictejsi. Take zalezi na kvalite matetralu pradla.
Ahoj taky bych chtěl nosit predkozku ohrnutou ale nedrží a vždycky se vrátí .Asi he to tím že je malej tak mám smulu
To jsou podobné dotazy, jako když se mého dědy kdysi ptal krejčí, když mu bral míru na oblek: Vašnosti, ráčej nosit moudí nalevo nebo napravo?
Moudí.... *3**3**3* Sám nevím kde ho nosím *22*

Ale když se valím na nuda pláži, tak si přehazuji jako pravák jitrnici prvně z pravého stehna na levé, abych si ji nepřipálil. Po půl hodině zase zpátky *2*

Čili moudí spíše v pravo *22*
Já jsem spíše levonosivej.*1* Jinak výraz "moudí" se mi velice líbí, působí starosvětsky jako výraz z doby národního obrození.
Ano, plodník neboli ženidlo. Podobně i výserník (suchej hajzl - tedy záchod, ne vysušený kalousek), nebo výsernice (prdel).
Můj megačurák má svou hlavičku schovanou v kůžičce, když se nachází v gaťatech nebo na nudapláží, páč si na něm chci zachovat pleť hebkou jako dětskou prdýlku, a otírání o trencle či UV záření by mu nedělalo dobře. Při chcaní, mrdání, sprchování a saunování mu naopak roláček stáhnu pěkně až na krk. No a při masturbaci obě tyto polohy rychle střídám. *4* *2*
Ja kdyz nekam jdu, tak predkozku nechavam doma, nebo ji hodim do batohu. Obcas ji tedy zapomenu v predsini na vesaku. Nic ve zlem ale na ... otazku ... odpoved.
Lepši je ji nechávat v nočním stolku, je tam příhodné mikroklima *22*