Zajtra niekto na welnes v ziline alebo okoli?
tiez by ma zaujimalo, ktory wellness odporucate v ZA a okoli??? ...sme par a pripadne nejaky dalsi odvazny par co by sa nebal "zabavy" v stvorici bez vymeny partnera, iba vzajomne sledovanie by bolo fajn
Ahojte.
Niekto pocas tyzdna do sauny? Je jedno kde, napiste spravu.
Niekto pocas tyzdna do sauny? Je jedno kde, napiste spravu.
Ahojte.
Planuje niekto (M/Z) ist do sauny tento vikend? Rad sa pridam, je mi jedno kde.
Planuje niekto (M/Z) ist do sauny tento vikend? Rad sa pridam, je mi jedno kde.
cavte, aj v magnuse sa dalo popozerat, len zeny zahalene, maloktora sa odvazi dat dole plachtu
Ak by sa našiel manželský pár ktorý by mal záujem ísť spolu do sauny MT napíšte.
Ja som bol na plavarni. Bolo to ok, trochu starsie zariadenie a iba jedn sauna ale za tie peniaze ok.
Ludi tam nebolo vela, ale kazdy sa skor zaujimal o seba a koniec.
V Oscadnici je Marlene, tam sme boli s partnerkou asi 2 roky do zadu, boli sme uplne sami. Pekne sme si to spolu uzili. :)
Ludi tam nebolo vela, ale kazdy sa skor zaujimal o seba a koniec.
V Oscadnici je Marlene, tam sme boli s partnerkou asi 2 roky do zadu, boli sme uplne sami. Pekne sme si to spolu uzili. :)
My jsme tu dnes v Merlene kdyby se někdo chtěl přidat, žena jde večer sama do wellness...
Active club bytca. Nechodi veľa ľudí a dá sa to dokonca v pohode rezervovať aby tam nik iný nešiel.
Ahojte ak niekto by siel niekde tak by som sa pridal daky sex nahota niekde

Sauna ZA a okolie
Sauna ZA a okolie
Chodí niekto do sauny na plaváreň, prípadne niekde v okoli??? Bolo by fájn spoznať fájn ľudí, s ktorými bolo o čom kecať.