Sauna ZA a okolie

Sauna ZA a okolie

Ahojte, viem že pododných tém je veľa, ale nič spoločné so Žilinou. Rozhodol som založiť túto tému aby aj amatéri zo ZA a okolie mohli jednoduchšie komunikovať :)

Chodí niekto do sauny na plaváreň, prípadne niekde v okoli??? Bolo by fájn spoznať fájn ľudí, s ktorými bolo o čom kecať.
Zajtra niekto na welnes v ziline alebo okoli?
tiez by ma zaujimalo, ktory wellness odporucate v ZA a okoli??? ...sme par a pripadne nejaky dalsi odvazny par co by sa nebal "zabavy" v stvorici bez vymeny partnera, iba vzajomne sledovanie by bolo fajn *87*
Ahojte.

Niekto pocas tyzdna do sauny? Je jedno kde, napiste spravu.
Ahojte.

Planuje niekto (M/Z) ist do sauny tento vikend? Rad sa pridam, je mi jedno kde.
cavte, aj v magnuse sa dalo popozerat, len zeny zahalene, maloktora sa odvazi dat dole plachtu
Ak by sa našiel manželský pár ktorý by mal záujem ísť spolu do sauny MT napíšte.*4*
Ja som bol na plavarni. Bolo to ok, trochu starsie zariadenie a iba jedn sauna ale za tie peniaze ok.
Ludi tam nebolo vela, ale kazdy sa skor zaujimal o seba a koniec.

V Oscadnici je Marlene, tam sme boli s partnerkou asi 2 roky do zadu, boli sme uplne sami. Pekne sme si to spolu uzili. :)
My jsme tu dnes v Merlene kdyby se někdo chtěl přidat, žena jde večer sama do wellness...
Active club bytca. Nechodi veľa ľudí a dá sa to dokonca v pohode rezervovať aby tam nik iný nešiel.
Ahojte ak niekto by siel niekde tak by som sa pridal daky sex nahota niekde