Hidro pumpa. skúsenosti?

Reálne zväcsenie?

Skúsenosť po dlhšej dobe používania.?
Používal som viac menej nepravidelne zhruba necelý polrok. Výsledky vo veľkosti sú. Môžeš si pozrieť môj fotoalbum, mám tam odfotený reálny výsledok. Potom som to používať prestal, pretože som na to nemal čas a priestor a penis sa mi vrátil na pôvodnú veľkosť, čiže je nutné to používať pravidelne. Z toho dôvodu som ju začal teraz používať znovu. Ale čo môžem povedať, že aj keď nezaznamenáš nárast vo veľkosti tak už len kvôli tomu, že vďaka používaniu bathmate máš oveľa lepšiu erekciu sa to oplatí. Odporúčam. Kľudne mi napíš, porozprávame sa o tom.
A koľko to stojí? aj ja mam takú veľkosť ako tvoj
mozno ti to manzelka preplati, ked si lakomy na svoj kkt
Woow. Čo na taký stupidný komentár povedať?
prepac, to nepatrilo tebe ale p. sanctuari. mal som to hned napisat; ospravedlnujem sa ti
To je jedno komu to patrilo, pretože sanctuary sa iba spýtal na cenu koľko to stojí a ja som mu odpísal cenu najlacnejšieho modelu, nerozumiem teda tvojmu komentáru. Prečo by mal byť niekto lakomý??? Tvoj komentár nedáva zmysel.
Najlacnejší model som našiel teraz iba za 47 €.
Môžem používať pumpu aj keď mi nejde pri erekcie stiahnuť predkožka cez žaluď?
Tak podtlak si vieš regulovať, čiže ak by ti to bolo nepríjemné, tak tlak jednoducho znížiš na hodnotu, ktorú dokážeš vydržať. Ale teoreticky by to nemal byť problém.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
napr. Bathmate Hydromax X40 daj do googla a precitaj si...
Zaujímava vecička. Keby som vedel že to bude na 100 % fungovať hneď to kúpim.
môj muž to používa. Je to vraj velmi príjemné, pekne sa mu zväčší, hlavne do hrúbky, ale netreba prehnať podtlak. Pre žaluď je to nebezpečné, podleje sa krvou.
Žaluď to znesie. Horšie je na tom koža na penise, keďže je voľná tak opuchne a ak to preženieš, vznikajú podliatiny, ktoré síce nijak neprekážajú a ani nebolia, ale nechcú zmiznúť ani po mesiacoch.
A čo potom ked prestaneš z jej pravidelným používaním? Nenastane ten stav, že sa dostaneš do predchádzajúceho stavu?
Áno, po určitom čase áno. Možno nie celkom na pôvodnú veľkosť ale o niečo sa zmenší.
Vážne je to reálne?ako často a ako dlho?
Mal by si to požívať minimálne 3 krát do týždňa na 15-20 minút. Ja to používam pri rannej a večernej hygiene, čiže 1 až 2 krát denne po 20 minút. Nasadíš si to a zatiaľ sa osprchuješ, umyješ zuby. Dá sa to.
Či to není len mýtus? Máš to overené..
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Už som ti napísal správu 👍 ..........
Podelte sa o realnu skusenost. Dakujem