Co s ženou která je náruživá?

Která považuje šukání za tu nejlepší zábavu.

Muži, jenž klade takové otázky, se snad ani odpovědět nedá.
Ale dá že neví o čem píše *4*.....

Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Ty děláš průzkum z ,,Science fiction,, tak to si počkám na výsledek
Furt píchat ne?................................................................
Manzelka nuda. Ale mam sestrenku, ktera je nymfomanka a muze jeden orgasmus za druhym. Udela se kdykoli a kdekoli. At uz vyhoni v praci, tak i pri jizde MHD na dlazebnich kostkach. Ma rada mrdani ve stoje, v predklonu oprena o strom, o zed na WC v restauraci, v leze zepredu i zezadu, na konicka, do kundy i do analu, zkratka jakkoli. Nenapadlo by me nikdy, ze je to nejaka nevyhoda nebo problem. Co se tim tematem chce rict...?
No takové starosti na moji hlavu 😄. U nás je to na opak a je to pro mě strašně úmorné. Máme sex tak jednou za 14 dni a už nevím co mám dělat. Když si otom promluvíme, tak se to zlepší tak na měsíc . Už jsem vyzkoušel snad všechno a většinou to zkončilo zklamáním . Pak už se člověk nechce ani snažit. Každé má své trápení, ale co je horší 😔
Jo protiklady se přitahují 👍 Někdy je to dobře a někdy zase je .
Mám naruzivou ženu je to božské mrdame a mrdame všude a jak ona chce nečekáme na postel. Naruziva žena je poklad
Ja mám dojem, že muži chtějí naruživou ženu, dokud jí opravdu nemají.. *1*
Zdravím, co já bych za tohle dal. Jenže mám opačný problém. Já můžu každý de i několikrát denně a moje nechce. Tak mě nezbývá nic jiného než se vždy ...
to asi tak nebude přesně. Ženatí pánové aniž by se jich někdo na to ptal, sami od sebe odůvodňují žádost o trojku tím, že doma mají svoje manželky, které už nechtějí šukat. Tak, kde je ta pravda? *362*
Pravdu ma vzdy ten, kdo to rika.... Tu svoji...
Já se tak nějak obávám, že šukat by chtěli víceméně všichni, jenom často ne spolu.