Kamarat s bonusom

Mala anketa v tažkych časoch :-)

Kamarata s vyhodami som mala...pisali sme si o vsetkom, kazdy problem riesili spolu, obcas sa spolu vyspali...(v tom sme si velmi sadli), pisali sme si o svojich stretkach, partneroch, rande..rozoberali vsetko...vztahy, problemy, rodiny, sex, tuzby...a po vyse polroku takeho kamarátstva sa z nas stali partneri. A fungovalo to vyse 5 rokov skvele
Áno kamarát s výhodami je fajn,,,keď si dvaja sadnú, bez zasahovania do životov toho druhého a pritom sa rozprávať o všetkom .
To ano,, žial čim dalej asi je tažko nájst takeho s kym si človek tak "sadne"..
Čo sa stalo potom, keď si napísala "fungovalo"?
Ako tu uz je písané, v prvom rade niekto kto vie aj o myslienkach ci pocitoch ktoré nevedia pochopiť napr kamarátky ale nechces o tom rozprávať mužovi, preto kamarat ktorý ti nanveci da pohľad chlapa na danu situáciu a ked to je s bonusom alebo s výhodami je tak ze ti moze aj vypomáhať v sexualnej oblasti, alebo si takto v pomáhate navzájom... Vsetko v diskrétnosti a hlavne bezpečne...
Samozrejme tie vyhody niesu len o sexe
Kamarát s ktorým si plnite vzájomne potreby dlhodobo a diskrétne a to nielen sex ale aj iné záležitosti,bez citovej naviazanosti Kým teda niektorý z vás nenájde partnera s ktorým chce byť, potom ten sex odpadá. Aspoň takto si to myslím ja, že by to malo fungovať.
Ahoj no pre mna je kamarát/ka s vyhodami o tom že si sedíte a viete aj pokecať a a v sexe si užiť tiež to čo chyba alebo ste s iným neskúsili;)
Ja beriem ako kamarátstvo s výhodami skôr ako to, že si s tým samým človekom sadnes ako človek. Sex je len čerešničkou na torte, ide skôr o občasné trávenie voľného času v kine, na prechádzke, na káve, či len pokecanie. U kamaráta/tky nájdeš útočisko a možnosti, aké inde nemas, aké ti chýbajú alebo čo ťa láka vyskúšať. Nie sú v Tom peniaze. To už je iná kategória. Väčšinou ale takéto kamarátstva končia vzťahom alebo rozchodom lebo jeden z dvojice sa zamiluje a chce to posunúť na iný level. Kamaráta s výhodami si väčšinou nevidíš domov, ani nechodíš j nemu ale využívate ine možnosti a o to je to dobrodružnejšie a lákavejšie ako domáci stereotyp a klasika. Aspoň ja to tak vnimam. Kamarátka s výhodami je ako dobrý kamarát , len máte ešte navyše aj sex 😉
Kamárát s bonusom=vždy,ked ta vyprášim kupim ti niečo pekné*15**15**24**3**3**3**3*
Kamarát s výhodou je v prvom rade kamarát. Štýl, prídem, ošukám a asta la vista to aspoň pre mňa na kamarátstvo s výhodou nevyzerá. Spoznávať sa navzájom, zisťovať čo má rada, pobaviť sa, inteligentne pokecať a užiť si aj tú výhodu. Ale veľa záleží na konkrétnych ľuďoch, a ich očakávaniach.
No presne tak nejak,, ide o to skor si s tym človekom kamaratom kamaratkou porozumiet vyrozpravat sa najst nejake pochopenie pobavenie,, to "užitie" si potom brať ako bonus samozrejme ako spestrenie,, ale je to tak proste ide vždy o konrétnych dvoch ludoch,, a či vobec sa taky "kamoš kamoška" aj najde čo si budu tak rozumiet .. pravdu si napisal
aky je rozdiel medzi kamaratom s bonusom a frajerom?
S klasickým kamarátom asi neskončíš v posteli, či?
Pise sa o kamaratovi s bonusom, citaj pozorne. Pre istotu este raz to podstatne, S BONUSOM.
Frajera sa uz predsa tykaju financne nalezitosti.
Kamaratstvo nie je o peniazoch, aspon by nemalo byt a pripadne vzniknute naklady sa ferovo rozpocitavaju. Moze byt?
Tak zaleži od ulha pohladu,,a názor každeho je individualny.. aj to či hlada chlap "kamoša s vyhodami" či hlada žena "kamoša s vyhodami" alebo hlada pár "kamoša s vyhodami"... a vždy je to individualne čo si pod tým kto aku aktivitu predstavy,, vždy je to ale o "zhode a porozumeni" dotyčných ludi,, čo všetko "ano" , kde su hranice "kamošenia" atd,,, každy si pod tym može niečo ine predstaviť a vyžadovať,. zhoda tam musi nejaka nastať a aj nejake kompromisy si myslim, aby to aj dobre "fungovalo" a samozrejme čim viac sa spoznat tym lepšie to moj nazor