Mám větší chtíč

Co mám dělt, když mám větší chtíč nž manžel, nechci mu ublížit nebo být nevěrná, nechci na něho tlačit..ale mám pocit, že se zblázním z nedostatku sexu:)...jednou týdně je pro prostě málo...jsem divná já?
není tto tak těžké si to udělat kdykoliv sama,aniž bys obtěžovala
Ahoj,je mi přes padesát a mám o dost let mladší ženu,ale bohužel sexu s ní mám méně než potřebuji.Několikrát mi řekla,že v mém věku asi nejsem normální a abych si teda našel milenku.Co si o tom mám myslet a nebo udělat?
Myslím, že to je naprosto normální. Jsem na tom podobně. S přítelkyní máme sex tak 2x týdně. Dělám si to sám v podstatě každý den. K tomu mám spoustu tajných přání, které se ale tak nějak bojím říct nahlas, tak spíš jen naznačuju, co se mi zdálo apod. Máte někdo podobnou zkušenost?
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
my teda s přítelem spolu většinou spíme každej den, ale stejně vim, že jakmile odejdu do práce, tak si ho vyhoní. Minulej tejden byl nějakej divnej, sex odmítal, ale přesto si to dělal..nechápu...myslim si, že zas tak dlouho spolu nejsme, aby ho to přestalo bavit...a stou náruživostí mam stejný problém, já bych nejraději furt a on nic...stejně jako slečna výše, jsem se snažila co to šlo, hadérky a další blbosti a účinek žádnej..a teď babo raď:-D
Je pravda, že udělat si to sám je úplně něco jiného, než když to dělá ženská, v něčem lepší, v něčem horší. Každopádně každý asi občas potřebuje změnu. Řešíte někdo nedostatek sexu doma úlety, nebo milenkou?
no...taky se přiznám, že jsem dostala podobnou nabídku a dokonce o ní přemejšlela, ale..nevim jestli bych to udělala..myslim, že by to stejně nic nezměnilo a já bych se cítila strašně..
jenže dnes?a najít někoho kdo do toho nebude motat nic než ten sex-to se snad ani nemůže povést..teda alespoň nám ženským-nebo jenom mě?
Mě o tom povídejte já se z toho mého už můžu doslovně posrat.sex máme 1 za 147 dní a to si ho musím vyškemrat.když mám své dny a sex nejde pokorně se mu nabídku že mu jeho úd vykouřím a co on na to? nechce!je mi 20 a rozhodně nehodlám sexovat 1 za 14 dní zkusila jsem na něj už všeljaké oblečky a blbosti nic.dokonce jsem se přemohla a nabídla mu ženu jinou nežli mě nechce zblázním se jestli nebudu mít sex častěji.příjde mi žeje asexuaní jinak už nevím!
tito pánové prostě nemají tak častou potřebu jak mi a velmi divně nás dokáží odmítnout:)
a co je podle tebe starší?? myslím že kolem třicítky je chlap stál mladý:)...ale tak u mě se to zlepšilo:)
to je zajímavé-mě to teprve po čtyřicítce začalo brát naplno-tak to jsem tedy asi divná,ne?
ještě tak radu-kde brát lidi??nejsem sexturistka
závidím,protože já jsem na tom stejně-poradíš jaké bylo řešení??