něco nového v posteli

Cci zkusit něco jiného

Ahojky, potřebovala bych radu jak zahnat stereotyp v posteli, zajímaly by mě zajímavé nápady, polohy nebo vlastní zkušenosti...čím si okořenit trochu té vášně?
Pred pár rokmi som videl jedno video, kde si to pár rozdáva v polohe ako to robia psy ku koncu súlože t.z.zadkami ku sebe. Nakoľko už náš sexuálny život upadá do stereotypu na sprestrenie sa mi podarilo presvedčiť manželku nech to vyskúšame. Zo začiatku bola proti, ale po čase sa dala nahovoriť. Je pravda, že zaujať túto polohu nieje jednoduché, pánom s menším "vybavením" sa to asi ani nepodarí. Našťastie mne, nakoľko som mierne nadpriemerne vybavený, sa to podarilo. Pri prvom pokuse to hlavne podľa manželky nebolo "nič moc", cítila sa vraj veľmi "ako zviera". Ale pri ďalších pokusoch už tomu prišla aj ona na chuť. Stoporený penis totiž dosť intenzívne tlačí na prednú stenu poschvy a nakoľko dosahuje krásne orgazmy pri dráždení svojho G-bodu, prišla na čaro tejto polohy a väčšinou celý priebeh riadi ona. Mne ostáva len byť dosť "tvrdý", ona už svojimi pohybmi si spraví pre seba a nakoniec aj pre mňa"dobre". Odvtedy to skúšame minimálne raz týždenne. Posielam to ako námet pre podobné páry.
Napíšte Vaše skúsenosti s touto polohou.
ahoj,třeba záleží jak jste spolu dlouho,ale mě nedávno přítel fakt dostal jemným peříčkem..svíčky,víno a jemné doteky toho peříčka na správných místech a fakt mě to dostalo..nezlob se třeba je to pro ebe hloupost,ale mě to dalo své....
já jsem drahé navrhl aby si to sama dělala robertkem přede mnou v různých polohách ajak do kundičky tak i do zadečku a super nebo ještě zkus kameru a koukat se na to rovnou na TV taky zajímavé
treba si prizvat novu babenku do podstele a skusit trojku len nevyhoda je ked ta vynechaju xixixi
Záleží, jací jste vy dva. Mě a mé ženě by se líbila romantika - svíčky a podobně, ale Vás třeba bude bavit svazování.

Napiš, v jakých polohách se většinou milujete a jaké máte rádi praktiky. Od toho se jde lépe odrazit a něco vám doporučit.
No my máme asi nejraději právě svazování, takové polohy, u kterých si nezlomíme krk:)...ale manžel j trošku konzervativnější, takže by nesnesl jiného chlapa:)
Zkuste třeba holku...
Ale další chlap je super vzrušení...určitě by se ti to líbilo...