Nováčik

Ako sa prekonať?

Ahojte,
Som tu už dlhšie. Reálne som ešte nič nenašiel čomu asi aj úplne chápem keďže sám neviem ako, s kým a ako dôverovať.
Vidím tu fóra o wellness, stretavkach atď. avšak veľa z vás sa tu už pozná a má zážitky.
Ja mám jedinú otázku.
Ako ste začínali?
Je mi úplne jasné, že keď prídem napríklad do nejakého wellness o ktorom tu píšete tak asi sám od seba hneď nezačnem a budem pozorovať a "hanbiť" sa čo i len niekoho osloviť a preto by som tomu chcel predísť.
Čiže ma zaujímajú Vaše začiatky a prípadne odporúčania kam sa vybrať.
Čas budem tráviť v BA a v KE (tam budem chodiť asi raz do mesiaca na služobky) a keď už tam budem, tak chcem ísť do toho.
Vďaka za zmysluplné odpovede :)
T.
Ahoj podla toho co sa pise na fore a co ludia hladaju v inzeratoch to fonguje nasledovne:
- prides do akehokolvek wellness vytiahnes vtaka a zacnes si ho honit pred ludmi, to je signal ze mas chut
- hned na to sa vsetky zeny z bazenov saun a viriviek oblecene v podvazkoch a latexových topoch aby boli vyrazne ich silikonove kozy k tebe pohrnu, samozrejme budu obute vo vysokych lodickach
- tuzobne sa nechaju od teba vysukat pricom zaziju desiatky orgazmov a hlasne budu vykrikovat ako sa im to paci
- po cca 10 hodinach sukania zien do ich vsetkych otvorov a idealne ak ides postupne picka potom anal a taky fajnovy z analu jej plesknes rovno do ust, mozes svojou 25cm hadicou vystriekat tak po pollitri semene do kazdej zeny a ich muzi slastne nabehnu aby to z nich vylizali
- nasledne kazdej z nich mozes po litri semena nastriekat aj na tvar a do ust, ony sa samozrejeme potom budu medzi sebou bozkavat a vychutnavat si tvoju davku

- v pripade ze si gay (tiez si tu zvyknu hovorit bisexuali) tak ta okamzite zacnu fajcit alebo nastavia svoje nalubrikovane analy aby si ich osukal
Braňo do bodky súhlasím, vystihol si to úplne presne...palec hore
nieeeeeeeeeeeeeee odpalilo mi dekel :D
*340**340**340**340**340**340**340**340**340**340*
amater.sk by to mohli pouzit ako reklamny slogan