Voní -nevoní

Komu voní-nevoní kunda?

Pánové, upřímně, komu voní-nevoní kunda? Té mojí poslední dobou nevoní. Je to spíše pach, který nemůžu překonat s tak už jí nelýžu. A měl jsem to rád.
Jak jste na tom by? Nějaké zkušenosti?
Pouze zkušenosti mi v tomto vždy potvrdí, že jsem typ co rád častým orálním laskáním i nasává různý typ vůní dam a přesto by rozpoznal tento někomu agresivní odér od toho nezdravě čpícího. Mnoho žen totéž prožívá pokud se ocitnou tváří v tvář(pták). :-)
Mně osobně to nevadí, rád lížu i po celém dni neumytou. Naopak když je umytá tak není co lízat a kalhotky které voní po pracím prášku mně taky ultra nevzrušujou. To už je spíše ale fetish.
Frnda te moji voni bozsky. Dokaze me to vzrusit jako nic jiného. Taky mi voni treba rano po večerním sexu pri kterem jsem ji naplnil. Skoda, ze ma porad obavy a pri kazdem oralu se pta jestli je tam dole v poho. Porad ji vysvětluju ze mi nic nevoni lip.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Hmm, archivní rozkrokfór 🧀🤤🤮 (szerkesztett)
Nic ve zlém,ale lízat ženu která to dělá za peníze by se mu eklovalo i kdyby jí nesmrděla... *23*
Mně nejlíp voní vepřo-knedlo-zelo kundu nemusím čichat a péru je to fuk jak voní.
Máš ji poprosit ať si prdne,že trocha čerstvého vzduchu nezaškodí. *1*
Mohly by to byt kvasinky, nejen v pochve, ale i ve strevech. Moje to mela taky a bylo to ono. Jsou na to specialni diety.
Už básník Jaroslav Vrchlický napsal v předminulém století: "Kunda voní vždycky - váš Jaroslav Vrchlický"*6*.
No to napsal ale to slovíčko “voní” sis přetočil po svým. Ve skutečnosti použil slovo smrdí.
A měl pravdu!
A co práce? Nezačala Ti vonět práce? *3*
Prace????? to myslis misto,kde predstiras,ze pracujes a oni predstiraji,ze te plati???
To vypadá na covid. To vypadá na covid.
Mně moje porad voni6. Ulizal bych se.
Tak ono je to těžké ti něco radit když to čemu většina z nás říká prdel tak ty nazýváš kundou.
No tak po shlédnutí tvého profilu a videa už je mi jasné odkud vítr(smrad)vane.Prdel nevoní žádná a buzerantova už vůbec ne.*1*
A seš si jistej, že je to kunda ?
Zeptej se ho co jedl a dej mu čas na výplach análu.
A co kamarádi,mají z kundy tvé manželky podobné pocity nebo jim se zdá v pořádku?
Nevím, nikdo nic neříkal, tak buď chutná nebo se nechtějí svěřit.
a zkoušel sis s ní o tom promluvit? možná má zdrav.potíže
Ano, měla záněty. Teď už je prelecena a já si konečně užívám lizani. Skončilo to s přechodem, pak už nebrala antikoncepci a teď mi voní!
Beverly Hills 902 10. Základem je promluvit si o všem.
Vnímání chutě a vůně je u každého individuální ..Že nějakému nemusí ženský klín vonět není nic divného , stejně jako každé ženě taky nechutná každé sperma .
Myslis, zeby bul takovy ultra sobec a misto domaci komunikace to sle hned napsat na zdejsim forum? *22*