Holky v leginach

Jsou v nich na holo

Když vidím holky v leginach, si mnoho krát pokládám otázku jestli jsou pod nima na holo, tedy na ostro.
Když vidim jak se jim rýsuje pipina a maji je v zadu r zařizle.
Jak jste na tom holky tady na amaterech z leginami, případně sukinkama
Nobelovou cenu člověkovi, který vymyslel legíny a pivo *3*
přesně tak, moje žena má štíhlé, delší nohy, tak ráda nosí legíny a je to fakt pěkný pohled, ať už zepředu, nebo zezadu. *124*
Jestli pod leginama něco má, mě nějak nezajímá...,protože ať má, nebo čemu mi to bude když to budu vědět?... k ničemu
Asi jsem divná, ale legíny považuji za punčochy a tedy k nim nosím další košile. Zda jsou průhledné netuším.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Mno právě že není. Původně byly legíny pánský doplněk pod krátké kalhoty. Ženy je začaly nosit až výrazně později jako spodní oděv.

Viz Wikipedia

Legíny jsou známé již z dob středověku (tehdy nazývané nohavice). Tuto část oděvu tehdy nosili na rozdíl od dnešku hlavně muži, a to jak ti neurození, tak i ti vznešení (šlechta i panovník). Dámy začaly legínám podobné spodní kalhoty nosit až v 19. století pod krinolíny.
https://m.instory.cz/styl/3715-leginy-nejsou-kalhoty-a-nenahradi-je-musite-vedet-jak-je-spravne-nosit-a-co-k-nim-obleci.html

Tady máš i nějaký článek na toto téma :)
A nosívaš je jak, na holo nebo máš pod nima kalhotky
To může. Jenže bych nerada v případě že by se mi někde košile vyhrnula způsobila trauma mýma bonbarďákama *1*
Teď v současnosti byly legíny myšlené jako spodní vrstva úplně stejně jako dřív. Jen se to prostě zvrhlo a začali se nosit jako náhrada kalhot ne punčoch jak to mělo původně být *1*

Někde jsem i nedávno četla největší přešlapy moderní módy a jeden z nich byl že legíny se nosí místo kalhot.
Má Paní si libuje v lesklých legínách a nosí pod ně tanga.
Žena tohle netušila dokud jsem ji nevyfotil jak krmí kachny u řeky. Pak přišla otázka: to mi neumíš říct ze mi je vidět celá prdel? Odpověď že legíny nosí již řadu let a vždy tomu tak bylo ji opravdu zaskočila. Já myslel ze o tom ví ...
Pod leginy jedine na holo nebo kdyz je chladno silonky
Taky to s chlapama pěkně cvičí. V těch pohledech je vidět touha šukat.
Ono se to dá těžko poznat při velikosti titěrných kalhotek, také si často připadám jako Roentgen.
Ale o to je to tajemnější a zajímavější 😁😉