Mam nato stále chuť

Čím to bude?

Mam 26r a mam stále chut na sex alebo si ho proste vyhonit
Výborne, všetko funguje ako má...tak šup šup vonku od počítača, aby si ten sex aj zažil a nie len sníval
Mám všetko čo treba aj sex a ked nie tak honenie len každý to pochopil inak nevadí
Neoplatí sa písať hlúposť. Čo je to za téma, mám rád sex a honenie? To keď ja napíšem mám chuť na bryndzové halušky,akú diskusiu budem očakávať.
Mas podobne chutky ako ja *127* urcite je nas tu takych viac. Davas aj skvarky pripadne maslo do halusiek, ci len cisto bryndza? *3**3**3*
Žiadne maslo len škvarky. Som mladý, sympatický a mám ich rád, stále na ne myslím.😂
Máš absolútnu pravdu. Občas je tu katedra pedagogiky a psychológie....poradenstvo o 106....:)
Na veľkú dieru , hrubá záplata.
Keď niekto napíše príspevok hľadám štíhlu ženu na sex style brm brm kvak kvak.., tak možno tomu už nepomôže nič (szerkesztett)
To sa chváliš, alebo sa lutuješ ? Oznámil si nám takúto novinu a čo ďalej ? Ver, že to nie je nič výnimočné s čim by si mohol na seba pútať pozornosť. Takých ako Ty sú tu státisíce. A vôbec sa tým nechvália.
To určite písala žena tento koment ale ďakujem za úprimnosť a nie nechválim sa
Som muž a mám rovnaký názor ako @puapa.
Si sám, máš chuť na sex, máš chuť si vyhoniť. A čo my s tým? Čakáš že nejaká žena sa zľutuje. Takmer každý, kto je tu má chuť na sex.
Buď si nájdi ženu alebo namiesto písania si ho vyhonň. (szerkesztett)